Heb jij specifieke reisvragen?
Stel ze in onze community

Page content

Julianatoren: op safari, swingen en dansen met Jul en Julia + video

article content

Julianatoren: op safari, swingen en dansen met Jul en Julia + video

Julianatoren is en blijft populair bij onze kleuter van 4,5 jaar. Ik wil naar Julianatorennn gilt onze kleuter regelmatig op zaterdagochtend en ook nu het vakantie is. En heel eerlijk gezegd snappen we dat wel. Voor deze leeftijd is Julianatoren ultiem!

Julianatoren is een feest, iedere keer weer

Ik had niet gedacht dat we zo ontzettend veel gebruik zouden maken van ons jaarabonnement bij Julianatoren. Onze kleuter vindt het een geweldig park en zou het liefst iedere week gaan. En heel eerlijk gezegd vinden wij vooral de shows wel echt swingen. De eerste keer dat ik in Julianatoren was, herinner ik me nog goed. Ik dacht echt: wat is dit voor een kermis! En die kermis bleek ontzettend leuk te zijn. Ik denk dat we bij elkaar opgeteld al meer dan 15x in het park zijn geweest dit jaar. Hele dagen en een paar uurtjes, voordat we papa op gaan halen op zijn werk. Een perfecte combinatie.

Onze favorieten...

De shows kan onze kleuter inmiddels wel dromen bij Julianatoren. Mee dansen, springen en kijken...steeds weer. Je zou zeggen dat het gaat vervelen, maar dat is geen seconde het geval. Jul’s Piratenparty, Jul’s Wild West Show en het Jul en Julia’s Swing- en Uitzwaaifeest zijn favoriet. En de aanvullende shows tijdens bijvoorbeeld de AFAS Sprookjesweken vond onze kleuter ook erg  leuk. Wegens groot succes was er dit jaar zelfs een extra Zomeravond op 20 augustus en wij waren erbij! Gelukkig maar, want de show van Woezel & Pip en een Jul & Julia Sing Along waren regelrechte hits. Wij hadden een paar jaar geleden zeker niet gedacht dat we dit soort entertainment zouden opzoeken, maar onze kleuter vindt het gewoon geweldig en dan passen wij ons gewoon aan en combineren we een middagje Julianatoren bijvoorbeeld met een bezoek aan Paleis het Loo of een wandeling op de Veluwe.

Het Spannende Safari Avontuur

Op safari met Jul & Julia, dat klonk onze kleuter als muziek in de oren. Vooral nadat hij de foto's van Sri Lanka heeft gezien, waar wij dit jaar naartoe gaan. Ook in Sri Lanka kun je namelijk op safari! We sprinten daarom zodra we binnen zijn direct naar het nieuwe Jul & Julia theater om te kijken naar deze nieuwe show van Jul & Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin. De kinderen mogen vooraan zitten in het gezellige nieuwe theater en de ouders zitten daar vlak achter dus we kunnen prima zien hoe onze kleuter vrolijk mee danst met zijn idolen. Eerlijk toegeven: de liedjes zijn opzwepend en gezellig en zelfs wij als ouders krijgen zin om op te staan en mee te dansen. Zeker weten dat meer ouders dat denken, maar niemand doet het...

Onze dagjes Julianatoren in beeld...en geluid

Op zoek naar de wakka worda plant

Het verhaal: mevrouw Suikerspin is gestoken door een slaapmug en nu moeten Jul, Julia en meneer Kaasgaaf naar de jungle om daar de zeldzame wakka worda plant te zoeken. Alleen wanneer ze deze plant vinden, kunnen ze voorkomen dat mevrouw Suikerspin voor altijd in een diepe slaap valt. De kinderen worden betrokken bij de show en moeten mevrouw Suikerspin wakker houden. Er wordt gedanst en onze kleuter danst, klapt en springt enthousiast mee. Erg leuk! Verder wordt er gezocht en gevreesd voor het ergste. De show wordt voor de hele kleintjes ook best wel een beetje spannend: zou het lukken om de plant op tijd te vinden en om uit de handen van wilde dieren te blijven? Aan het eind van iedere show kunnen de kinderen op de foto gaan met hun idolen, dat blijft iedere keer weer een feest! Gijs kan het niet laten om nog even een niet alledaags kiekje te maken met de figuren van Julianatoren.

Onze kleuter is er 's avonds nog steeds druk mee bezig met de jungle safari. Hij vond de show geweldig, maar vroeg zich toch wel af waar de slaapmug nu naartoe is gegaan nadat hij mevrouw Suikerspin had gestoken. Onze kleuter wil niet meer naar Julianatoren, want hij is bang om ook gestoken te worden nu. Daar hebben we als papa en mama een uitdaging te pakken. De oplossing: nadat de mug één keer heeft gestoken wordt hij een gewone mug!

Jul & Julia Safari show

Nieuwe parkshow: Jul & Julia en het Spannende Safari Avontuur!

Aanstekelijke liedjes waar je zelf ook vrolijk van wordt

Ja, wij bekennen allebei: wij vinden de liedjes en dansjes van Julianatoren gewoon leuk en aanstekelijk. En dat geldt ook voor de leuke items zoals de knuffel van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin en de pop-up beker van Jul. We dansen en swingen gewoon mee, dat maakt de wereld een stuk gezelliger. En als Meneer Kaasgaaf dan achteraf het compliment geeft dat onze heupen nog aardig meeswingen dat is dat gewoon een hartstikke leuk compliment, toch? Ga niet saai staan wachten, maar swing dus lekker mee. Is je dag ineens een stuk leuker in plaats van een verplichte 'wachttdag' 😉

Evenementen 2017 in Julianatoren

Groot voordeel van een jaarabonnement is dat je ook mooi alle evenementen kunt meepikken bij Julianatoren. Pipo de clown, Woezel & Pip, Fien en Teun, de AFAS Sprookjesweken, Thomas de Trein, Halloween, de verjaardagen van Jul & Julia en de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf. Serieus, dat geld van het gezinsabonnement is er zo uit! Ga maar eens een middagje naar het theater met je gezin en een dagje naar een anders pretpark, dan zit je al bijna aan hetzelfde bedrag.

Jul's safaribaan en meer...

Na ons bezoek aan het nieuwe Jul & Julia theater gaan we meteen door naar Jul's safaribaan, voor minimaal één ritje. We komen Jessica van Kids Travel Service ook tegen met haar gezin en de twee kids zijn direct maatjes en sjouwen vervolgens het hele park samen door. Een feest! De papa's en mama's eindigen met een Heineken biertje op het terras en de kinderen spelen volop, dansen nog mee met de show op het podium buiten en gaan o.a. in de dino tour, vliegende bus, de paardenbaan, de draaiende piraat, de muizenfietsbaan en vermaken zich opperbest. Niet voor niets vallen de ogen snel dicht als na de eindshow en het sluiten van het park weer naar Brabant rijden...

Julianatoren

Op safari in de Julianatoren samen met Kids Travel Service

Julianatoren, een seizoen vol fun

Wij hadden vorig jaar een gezinsabonnement van Julianatoren en zonder reclame te willen maken, meen ik oprecht dat ik dit abonnement echt een aanrader vindt! Niet alleen heb je een jaar lang gratis entree met je gezin plus opa's en oma's bij Julianatoren. Je krijgt er ook nog een aantal andere leuke gratis entrees en aantrekkelijke kortingen bij. Ik denk alleen dat veel mensen niet weten dat je naast gratis entree bij Julianatoren met dit jaarabonnement ook nog 1x gratis entree hebt met gezin bij al deze parken:

  • Amusementspark Tivoli in Berg en Dal (bij Nijmegen)
  • Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn
  • Olmense Zoo in Olmen (België)
  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Familiepark DippieDoe in Best
  • PottsPark in Minden (Duitsland)

En dan nog 50% korting met je gezin bij parken als Attractiepark Slagharen, Apenheul in Apeldoorn, Ouwehands Dierenpark in Rhenen, Dolfinarium in Harderwijk, Madurodam in Den Haag, Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek en nog veel meer. Op deze manier heb je je abonnementsgeld er allang uit!

Kijk voor uitgebreide informatie over het jaarabonnement op www.julianatoren.nl/deelnemende-parken-2017