Persoonlijk getest

Golden Tulip Mandison Suites

Golden Tulip Bangkok

We hebben flink gezocht voordat we uiteindelijk bij Golden Tulip Mandison Suites in Bangkok terecht kwamen. Een vereiste van ons was een hotel in Bangkok met zwembad op het dak. En dat is hier helemaal gelukt!

Boek nuGolden Tulip Mandison Suites in 't kort

  • Vanaf € 120 per nacht (o.v.b 2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Gratis tuk tuk service
  • Ruime kamers
  • Fijne locatie, op straat eten direct buiten de deur!

Genieten in het zwembad op het dakterras

Het zwembad op een dakterras, dat was eigenlijk een must have voor ons in Bangkok. Gewoon omdat het gaaf is om Bangkok van bovenaf te zien. En dat is bij Golden Tulip Mandison Suites gegarandeerd. Wij vonden het een heerlijke plek om bij te komen na een lange vlucht en vanwege de jetlag waren we ook blij dat we hier een paar nachten bleven. De kamers zijn ruim van opzet, modern en schoon. Het hotel heeft niet allerlei faciliteiten voor kinderen, maar aan een kinderstoel, zwembad en vriendelijke Thai hadden wij meer dan genoeg. En een lekkere kindercocktail was ook zo gemaakt. Dat vinden we veel belangrijker, want we hadden zelf een puzzeltje, wat speelgoed en iPad bij ons.

Zo de straat op voor een lekkere saté

Wat wij heerlijk vonden is dat je vanuit Golden Tulip Mandison Suites Bangkok zo de straat op loopt voor een lekkere saté. In de straat naast het hotel zijn volop stalletjes om te eten en ze kenden ons na een dag al, dus wij hebben hier heerlijke gegeten. Handig om te vermelden is dat je in de middag weinig zon meer hebt in het zwembad. Ideaal vonden wij, want dan is de kans op verbranden ook minder. In de ochtend gingen wij namelijk de stad in en in de middag namen we de tijd om te relaxen. Met de groene tuk tuk zetten ze je trouwens even af in het centrum en als je even belt naar de receptie dan halen ze je ook op datzelfde punt weer op. Mits de tuk tuk beschikbaar is natuurlijk.

Boek nu

Meer leuke accommodaties voor gezinnen in Thailand

Pagina 1 van 212