Heb jij specifieke reisvragen?
Stel ze in onze community

Page content

BubbleBum

BubbleBum

De BubbleBum - een opblaasbare zitverhoger - kochten wij toen we naar Thailand gingen met onze kleine peuter. Het was niet zeker of we een autostoel zouden hebben in onze huurauto. Een autostoel is in Thailand met kinderen niet verplicht en dit leek een prima alternatief. We hadden nog nooit eerder gehoord van de BubbleBum, maar waren eigenlijk al snel verkocht en verknocht aan deze handige zitverhoger. Handig op vakantie, maar ook heel handig als als er geen kinderstoel is tijdens het eten, of wat dacht je van de BubbleBum als zitverhoger in de bioscoop of het theater? En natuurlijk ook handig voor opa en oma.

Wat is een BubbleBum?

De BubbleBum is een opblaasbare zitverhoger voor in de auto die je ook handig kunt oprollen tot een compact en licht pakketje. Handig dus voor onderweg of op vakantie. Handig voor in onze backpack dus maar ook zeker goed te doen als je met Ryanair vliegt en alleen maar handbagage mag meenemen. Geloof me, dat is superhandig! Toen onze peuter mee naar Thailand ging, kochten we de BubbleBum voor in de huurauto en daar hadden we geen seconden spijt van. 4 jaar later gebruiken we de BubbleBum nog steeds.

Meer dan alleen een autostoeltje

In praktijk hebben we hem als zitverhoger gebruikt in de taxi, tuk tuk en in diverse restaurant, multifunctioneel dus. In totaal weegt de BubbleBum nog geen 500 gram en naast gebruik op vakantie is hij daardoor ook ideaal om in je tas te stoppen om te gebruiken in een taxi, bij speelafspraken of door opa's en oma's. De BubbleBum is te koop in het paars en in het zwart in de betere baby speciaalzaak of gewoon online. Het meest bijzondere aan de BubbleBum vinden wij dat hij compact en licht is, waardoor hij ideaal is om mee op reis te nemen in binnenland en buitenland.

Bubble Bum, makkelijk in gebruik

De BubbleBum is makkelijk in het gebruik. Je draait het ventiel van de BubbleBum open en het resultaat is een stevige zitverhoger. Naarmate de BubbleBum wat vaker wordt gebruikt, moet je wel zelf soms even wat lucht erbij inblazen is onze ervaring. Als je kind zit dan kun je de autogordel gemakkelijk bevestigen. Aan de linker- en rechterkant zitten twee rode haakjes waar je de autogordel doorheen doet en die ervoor zorgt dat de autogordel op zijn plaats blijft. De gordel zit vervolgens over de bovenbenen van je peuter of kleuter en trek je goed aan. Zorg wel dat de gordel nog wel comfortabel zit. Je kind moet wel minimaal 15 kilo wegen en wat ons betreft is het handig om een beschermingshoesje om de autogordel heen te doen, zodat de gordel niet kan gaan snijden.

Handig en snel in gebruik

De BubbleBum kun je in een paar seconde opblazen. Als je hem weer laat leeglopen houd je een klein rolletje over dat in de rugzak van een kind past. Bovendien is de BubbleBum best aantrekkelijk qua prijs, een autostoel huren op vakantie is vaak duurder. Nog een leuk feitje: de BubbleBum is 32 cm. breed, terwijl de smalste autostoelverhoger tot nu toe 37 cm. was. Ook in kleine auto's past de BubbleBum daarom goed, ook omdat de Bubble Bum geen armleuningen heeft, zoals vaak wel het geval is bij andere autostoeltjes. Er kunnen met gemak drie zitverhogers op rij worden geplaatst, dat lukt met reguliere autostoeltjes zeker niet. Onze kleuter zit ook regelmatig tussen twee autostoelen in op de achterbank...met zijn BubbleBum!

Hoe doe je de Bubble Bum in je auto?

Omdat filmpjes meer zeggen dan een lange tekst....

Kortom; wil je een comfortabel zitje dat licht en makkelijk in gebruik is? Laat je verassen door de flexibiliteit van de BubbleBum voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Wij hebben zelf altijd een BubbleBum bij de hand als we reizen met een kind en we zijn er groot fan van!