Reisorganisaties

Koning Aap Kidz brengt diverse reisthema's

Koning Aap Kidz

Koning Aap is expert in rondreizen en organiseert vakantie naar alle uithoeken van de wereld. Wil je er graag tussenuit met je kind(eren) en gaat je voorkeur uit naar een bestemming buiten Europa? Hier ben je verzekerd van succes, want bij Koning Aap kun je terecht voor compleet verzorgde reizen naar de meest exotische bestemmingen op aarde!Lees meer

SNP Travelkids voor echte natuurvakanties

Travelkids, SNP natuurreizen ANWB

SNP Travelkids biedt grote variatie in actieve natuurvakanties. Zij hebben korte weekendarrangementen in Nederland maar ook complete rondreizen op exotische bestemmingen. Kortom: voor ieder wat wils!

Familiereizen en avontuurlijke vakanties

SNP Travelkids heeft jarenlange ervaring en alle reizen zijn afgestemd op ouders die willen reizen met hun kinderen. Bij alle gezinsvakanties heeft SNP Travelkids duidelijk de minimale leeftijd vermeld. Dit is natuurlijk altijd een richtlijn, maar door de jarenlange ervaring van SNP Travelkids kan dit zeker als een goed uitgangspunt worden genomen.

Er wordt voor de verschillende reizen met kinderen gelet op de zwaarte van het programma, de reisduur en het aantal verplaatsingen op vakantie, het type accommodatie en de mogelijkheid om het programma flexibel aan te passen. Nogmaals, de genoemde leeftijden zijn indicaties. Geen kind is hetzelfde, dus je bepaalt uiteindelijk als ouder zelf of je een kind wel of niet meeneemt op een bepaalde reis.

Samen een leuke vakantie

Het lijkt voor de hand liggend, maar ouders hebben vaak de neiging om zichzelf uit het oog te verliezen op vakantie. 'Als de kinderen het maar leuk hebben', is een veel gehoorde uitspraak. ANP Travelkids organiseert haar reizen altijd vanuit het idee dat ouders én kinderen samen een actieve en leuke vakantie beleven in de mooiste landen en plaatsen op onze aarde. Je krijgt uitgebreide informatie over de mooiste routes of je reist met deskundige gids. In ieder geval staat voorop dat alle is geregeld en dat ouders en kinderen alleen maar hoeven te genieten van een heerlijke vakantie met het hele gezin!

Ouders en kinderen die kiezen voor het SNP Travelkids programma hebben vaak dezelfde interesses voor natuur, reizen, eten en het avontuur. Dat zorgt ervoor dat niet alleen kinderen snel contact leggen met andere SNP Travelkids, maar dat ook ouders vaak leuke andere stellen ontmoeten.

SNP Travelkids heeft een groot aanbod voor alle leeftijdscategorieën. Dichtbij huis, in Europa, Azië, Zuid Afrika of één van de andere continenten. Reizen met je eigen gezin of juist in een groep: er is voor ieder een programma.