arrow_drop_up arrow_drop_down
Barntent FarmCamps review

Alles wat je nodig hebt voor jullie vakantie

Wij maken het reislustige ouders graag gemakkelijk

Barntent FarmCamps review

Alles wat je nodig hebt voor jullie vakantie

Wij maken het reislustige ouders gemakkelijk!

Kortingen bij Kleine Wereldreiziger

Dit is Kleine Wereldreiziger Premium:

Vragen stellen

24/7 vakantievragen stellen in de community

Kortingen

Exclusieve kortingen bij onze partners

Downloads

Download reisroutes en e-books

Moodboards

Laat je inspireren en ontdek bestemmingen
Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Vragen stellen

Je kent het vast: je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd, maar je weet het nog niet helemaal. Je wilt de voors en tegens afwegen en wat ervaringen van andere ouders zijn erg welkom! Je kunt als lid 24/7 je vakantievragen stellen in de besloten ledenomgeving. Wij en andere reislustige ouders geven je persoonlijk antwoord op vragen zoals:

 • Welke highlights zijn leuk en goed te doen met een peuter?
 • Wat moet je weten qua hygiëne over een bestemming?
 • Wat is handig om zelf mee te nemen en wat kun je thuislaten?
Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Kortingen

Als lid verdien je je abonnement gemakkelijk terug. De door ons geselecteerde partners geven je interessante kortingen. Gewoon omdat we je graag laten kennismaken met toffe merken die bij ons passen. Je kunt zo vaak als je wilt gebruik maken van de kortingscodes die we je aanbieden. Via de community en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van actuele kortingen en nieuwe partners. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Download e-books en routes

In onze ledenomgeving kun je extra informatie downloaden. Wat kun je verwachten?

 • Roadtrips en routes
 • Praktische tips en lijstjes voor je volgende vakantie
 • Doe-boeken speciaal voor je kids
Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Moodboards

Een heerlijke lijst met reisinspiratie om doorheen te scrollen. Onze eigen en eerlijke foto's van de bestemmingen die we hebben bezocht met team Kleine Wereldreiziger! Inclusief extra informatie die je helpen bij het kiezen van de leukste vakantiebestemming met jouw gezin.
Leuke vakantiehuis met kinderen in Brabant

Next level: écht toegevoegde waarde bieden

Het internet staat bomvol met nuttige reisinformatie voor ouders die op zoek zijn naar tips over hun volgende gezinsvakantie. Er is alleen zo enorm veel informatie dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het resultaat is vaak dat je toch kiest voor iets wat je al kent, dan weten jij en je kinderen wat je kunt verwachten. Geen verrassingen.

Maar wat nou als je je vragen kunt stellen en een gericht antwoord krijgt van een andere ouder? Iemand die een bestemming al kent? We hebben nog zoveel meer informatie over bestemmingen, maar het is onmogelijk om het allemaal in blogs te verwerken. We willen meer échte toegevoegde waarde bieden en dat is waarom we zijn gestart met onze ledenomgeving. Hierin kunnen we de persoonlijke vakantievragen van onze premium leden beantwoorden en een gericht advies geven. Het beantwoorden van gerichte vragen en het uitwerken van reisroutes en extra tips kost nu eenmaal tijd en geld. Dat is waarom wij het Kleine Wereldreiziger PREMIUM abonnement hebben geïntroduceerd. Tijd voor the next level!

Wat kun je verwachten?

Wij realiseren ons natuurlijk dat het fijn is om ons je vakantievragen heel gericht te kunnen stellen aan andere ouders. Het bespaart je veel tijd en je komt op bijzondere plekken die je anders misschien nooit gevonden zou hebben. Dat is dan ook de basis van de ledenomgeving van Kleine Wereldreiziger: in contact komen met andere reislustige ouders en maximaal input krijgen voor jouw volgende vakantie met je gezin. 

Maar daar willen we het niet bij laten. Wij merken dat wij als gezin heel bewust leven en onze keuzes maken. Tijd voor elkaar maken om leuke dingen te doen zoals croissants bakken op een doordeweekse ochtend of marshmallows roosteren op zaterdagavond. We horen allebei in ons werk als coach terug dat andere ouders dit zouden willen, maar niet weten hoe. Wij nemen je graag mee in onze belevingswereld. Beantwoorden je vragen en vertellen je graag hoe wij dingen aanpakken. Niet alleen op vakantie, maar vooral ook thuis. Natuurlijk is het bij ons niet altijd allemaal rozengeur en maneschijn (of wodka lime ;-)).

De manier waarop we daar uiteindelijk mee omgaan bepaalt wel de kwaliteit van ons gezinsleven.

Genieten met je kinderen en met je partner dat is wat wij iedereen gunnen. Wij geven je graag pure en eerlijke informatie over hoe wij dat doen en dat doen we in onze eigen ledenomgeving. Geen algoritmes die je volgen, geen ongewenste reclame en andere afleiding. Wij willen onze leden gewoon graag inspireren om te leven. Want het leven is eigenlijk oersimpel als je het ons vraagt!

Je wilt toch niet het hele jaar uitkijken naar die ene fijne zomervakantie en verder op overlevingsstand staan?

Genieten met ons gezin, zoveel mogelijk. Dat is ons ultieme doel, want ze zijn groot voordat je het weet (cliché, maar waar!). Wij willen leden van Kleine Wereldreiziger meenemen in onze wereld en helpen bij het plannen van de ultieme momenten om te genieten. Op vakantie en gewoon thuis! Wij willen vaders ene moeder écht toegevoegde waarde bieden als reisfanaten en als coaches.

~ Gijs & Mireille Steegmans

Wat onze leden zeggen en vragen

Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al direct terugverdiend voor de rest van het jaar toen ik een auto ging huren en een backpack kocht voor de kinderen.
Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje toen ik besloot om te gaan bloggen voor de site.Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen.
Daphne van Rijnsoever (blogger Kleine Wereldreiziger)


null


null

Abonnement Kleine Wereldreiziger
€ 27,-

Premium jaarabonnement

 • 24/7 toegang met je persoonlijke login
 • Direct contact met andere reislustige ouders
 • Kortingen bij onze partners
 • Géén ongepaste reclame en algoritmes
 • Persoonlijke ondersteuning via de community
 • Download e-books en reisroutes
 • Iedere week praktische reistips
 • Moodboards met reisinspiratie