Vakantiehuizen in België met kinderen

Leuk vakantiehuizen in België voor gezinnen

The Guest House

Vakantiehuis Pepinster

Overnachten in een heus kasteel. Dit is een moderne cottage met een toren, gelegen in de Ardennen bij het dorp Spa en Malmedy.

Durbuy centrum

Le Château de Modave

Le Château de Modave

Dit is echt een kasteel uit een sprookje waar je gewoon met je gezin kunt overnachten! Dat wil je toch een keertje gedaan hebben?

Modave

Vakantiehuis Chalet Du Soleil

Vakantiehuis Chalet Du Soleil

In het hartje van de Ardennen in een residentiële wijk ligt dit luxe  vakantiechalet met open haard, jacuzzi en een heerlijke sfeer.

Durbuy

La Capri Ardennaise

La Capri Ardennaise

Eenvoudig, maar zeer sfeervol vakantiehuis in de Ardennen voor twee of drie gezinnen. Inclusief jacuzzi en vlakbij het circuit van Spa.

Stavelot

Hotel Côté Cour

Hotel Côté Cour

Aan het centrale plein van Durbuy ligt deze prachtige plek met gerenoveerde kamers in geheel eigen thema. Een heerlijke plek voor gezinnen.

Durbuy centrum

Villa in Durbuy

Villa in Durbuy

Een heerlijke villa die van alle gemakken is voorzien, inclusief een infrarood sauna, fijne woonkeuken en mooi uitzicht over Durbuy.

Durbuy

Tip van Mireille:

Kamperen bij de boer

Boerenbed heeft meerdere accommodaties in België die geweldig zijn voor gezinnen. Je kunt hier genieten van een glamping vakantie bij de boer en slaapt in een tent of sfeervol houten huisje, het ultieme buitenleven!

Villa White in de Ardennen

Villa White

Villa White ligt op een landgoed waar ook nog drie andere vakantiehuizen liggen en de eigenaren spreken Nederlands. Je hebt samen met deze accommodaties een zwembad tot je beschikking.

Vlakbij Spa

Vakantiehuis Le Pasc'Anne

Vakantiehuis Le Pasc'Anne

Deze heerlijke boerderij is van alle gemakken voorzien en is een geweldige plek om met twee gezinnen te bezoeken met haar vier slaapkamers. Bovendien een perfecte uitvalbasis voor leuke activiteiten.

Gedinne

Kindvriendelijk vakantiepark bij Durbuy

Azur en Ardenne

Vakantiepark vlak bij Durbuy op het platteland en met binnenzwembad. Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe biedt het vakantiedomein Azur en Ardenne prachtigen uitzichten op de omgeving

Barvaux-sur-Ourthe, Durbuy