Page content

Vakantiehuis / appartement Rose

article content

Vakantiehuis / appartement Rose

Vakantiehuis / appartement Rose is één van de acht appartementen in een gerenoveerd appartementencomplex in de Ardennen. De inrichting is strak, fris en extreem modern en als je op het terras zit heb je en prachtig uitzicht over het meer van Bütgenbach.

Korting Vakantiehuis Appartement RoseVakantiehuis / appartement Rose in ’t kort

  • Vanaf € 598 voor een midweek
  • Maximaal 5 personen
  • Luxe vakantiewoning met inpandig zwembad

Luxe en comfort voor gezinnen

Met het centrum van Bütgenbach en de supermarkt op twee kilometer afstand en het meer direct aan huis is appartement Rose een heerlijke plek voor gezinnen. Wat dacht je van het gave indoor zwembad met luxe uitstraling in dit complex? En dan krijg je er ook nog een sauna, infraroodcamera en fitnessruimte bij. Heerlijk om te ontspannen na een wandeling in de Ardennen waar je je trouwens zomer en winter gaat vermaken. In de winter kun je namelijk rekenen op sneeuw in Bütgenbach en in de zomer heerlijk wandelen in de Hoge Eiffel waar veel Duitstalige Belgen wonen.

Ons advies is wel om dit vakantiehuis / appartement in de Ardennen te bezoeken met je gezin als je kinderen in ieder geval kunnen zwemmen. Dan heb je zelf gewoon net even wat meer rust op het terras aan het water wat overigens wel grotendeels is afgeschermd.

Wandel- en ski paradijs vlakbij Nederland

De gemeente Bütgenbach wordt gevormd door de dorpjes Berg, Elsenborn, Küchelscheid, Leykaul, Nidrum, Weyertz en natuurlijk Bütgenbach zelf. Het ligt aan het meer van Bütgenbach op een hoogte van bijna 550 meter en daarom kun je hier dus in de winter heerlijk naartoe voor een weekendje skiën, sleeën en genieten. Aan de andere kant is het gebied in de zomer heel geschikt voor wandelen en survival activiteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan abseilen, mountainbiken, kajakken, paardrijden en raften voor de actieve vakantiegangers en gezinnen. Wandelen in de Hoge Venen dat op een kwartiertje rijden ligt is een aanrader en dat geldt ook voor Natuurparkcentrum Botrange.

Kinderen kunnen in de appartementencomplex trouwens rekenen op een speeltuin, spelkamer en er is een biljart. Erg fijn om te weten is dat hier een wasmachine en droger staan die je kunt gebruiken, minimale bagage meenemen dus en even een wasje tussendoor draaien.

 

Korting Vakantiehuis Appartement Rose

Meer leuke accommodaties voor gezinnen in België