Reizen in Azië met kinderen, onze persoonlijke tips
arrow_drop_up arrow_drop_down
Zuid-Oost Azië met kinderen

Zuid-Oost Azië met kinderen, perfect voor een familiereis

Wil je gaan rondreizen in Azië met je kinderen? Dan hebben wij een aantal tips voor gezinnen die nog niet zoveel ervaring hebben in het rondreizen met kinderen.

Wij geven je een overzicht, inclusief onze eigen ervaringen als gezin.

Zuid-Oost Azië met kinderen

Rondreizen in Azië met je gezin is verrassend...gaaf!

Zuid-Oost Azië heeft ons hart gestolen vanaf het eerste moment dat we er waren. De sfeer, de lieve mensen, het lekkere eten dat je over het algemeen overal wel kunt vinden en vooral ook de diversiteit. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden in Azië met kinderen. Voor iedere wens zijn er mogelijkheden. En dan bedoelen we van luxe tot eenvoudige accommodatie, evenals van actief tot relaxen en er is ontzettend veel te zien en te beleven.

Onze eerste verre reis met een net geen baby meer, maar kleine peuter ging dan ook naar Azië met kinderen. Vanaf het moment dat onze peuter een grond zette op Aziatische bodem was hij ook verkocht. Het resultaat was een geweldige vakantie die wij grotendeels zelf organiseerden. Inmiddels reizen we anders, want we organiseren niet altijd alles meer zelf maar schakelen juist liever reisspecialisten in om meer comfort te hebben tijdens onze rondreis.

Azie tips & inspiratie 

Low-budget reizen in Thailand met kinderen

Low-budget reizen

Treinen langs theeplantages Sri Lanka

Treinen langs theeplantages

Chinese Muur met kinderen

Chinese Muur

Pretparken in Bangkok met kinderen

Pretpark fun

Stadstour Negombo

Stadstour Negombo

Reuzenpanda's spotten in Chengdu

Reuzenpanda's spotten