arrow_drop_up arrow_drop_down

Kleine Wereldreiziger logo

Kleine Wereldreiziger reiscommunity

Wil je veel tijd besparen bij het plannen van je gezinsvakantie, weekendje weg of uitje?

Kom je bij de club met reislustige ouders! De afgelopen jaren hebben we veel reistips, blogs, mails en e-books aangeboden om je als ouder  te helpen. Maar het is onmogelijk om daarin alle specifieke vragen te beantwoorden die veel ouders toch nog hebben. Met gepaste trots introduceren wij daarom: Kleine Wereldreiziger PLUS 🌎


Kleine Wereldreiziger PLUS gaat verder waar onze website stopt: 

✅ Veel persoonlijke tips vinden die je niet op onze website vindt

✅ Vakantievragen stellen aan andere ouders (en aan ons)

✅ Toegang krijgen tot de informatie die nog in het hoofd zit bij ons team door vragen te stellen 

✅ Kortingen bij onze partners

✅ Extra downloads en moodboards met inspiratie

Direct aanmelden

Dit is wat je krijgt als lid van Kleine Wereldreiziger

Interactie

Kom in contact met reislustige ouders

Kortingen

Exclusieve voordelen bij onze partners

Downloads

E-books en premium reistips

Moodboards

Laat je inspireren en ontdek bestemmingen
Kleine Wereldreiziger Premium gaat verder waar onze prachtige website stopt. Het is een besloten omgeving, los van social media. Je hebt gemakkelijk interactie met andere reislustige ouders en krijgt aanvullende informatie en tips van ons. Verder profiteer je van fijne voordelen bij onze partners en voegen we maandelijks extra downloads toe.
Reiscommunity Kleine Wereldreiziger
Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Interactie

Je kent het vast: je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd, maar je weet het nog niet helemaal. Je wilt de voors en tegens afwegen en wat ervaringen van andere ouders zijn erg welkom! Je kunt als lid van Kleine Wereldreiziger 24/7 je vakantievragen stellen in de besloten community. Veel leden hebben al flink wat landen van de wereld gezien en kunnen je een antwoord uit eigen ervaring geven. Net als wijzelf natuurlijk!

Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Kortingen

Als lid van Kleine Wereldreiziger profiteer je van een aantal extra voordelen en kortingen bij de door ons geselecteerde partners. Gewoon omdat we je graag laten kennismaken met toffe merken die bij ons passen. Je kunt zo vaak als je wilt gebruik maken van de kortingscodes die we je aanbieden. Via onze community en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Denk o.a. aan 5% korting op je huurauto bij Sunny Cars, 10% korting bij BordspellenXL of 15% korting bij BackpackFlags.
Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Downloads

In onze community kun je extra informatie downloaden. Wat kun je verwachten? Je download routes voor leuke roadtrips van onze partner Sunny Cars. Verder geven we je praktische tips en lijstjes voor je volgende vakantie. En voor je kinderen? We hebben doe-boeken in verschillende leeftijdscategorieën en er staan een aantal supertoffe staycation pakketten klaar voor de komende vakantie.

Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Moodboards

Een heerlijke lijst met reisinspiratie om doorheen te scrollen die nog veel verder gaat groeien! Wij geven je onze eigen eerlijke foto's van de bestemmingen die we hebben bezocht met team Kleine Wereldreiziger met dat beetje extra handige informatie. We geven je veel inspiratie over uitjes in Nederland en ook over roadtrippen in Europa. En zoek je nog een feel good accommodatie? Ook die hebben we bij elkaar verzameld. 
Reizen met kinderen community

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Wat onze leden zeggen en vragen

Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al direct terugverdiend voor de rest van het jaar toen ik een auto ging huren en een backpack kocht voor de kinderen.
Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje en gebruikte hun doe-boeken tijdens onze wereldreis. Daarna besloot ik om te gaan bloggen voor de website. Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen en ik zit veel in de community.
Daphne van Rijnsoever (blogger Kleine Wereldreiziger)


null


null


null


null

Barntent FarmCamps review

"Je kunt je gezinsvakantie het best voorbereiden
 door vragen te stellen aan de juiste personen"

Mireille

Next level: écht toegevoegde waarde bieden

Mijn naam is Mireille Steegmans, ik ben moeder, reisfanaat en coach. Sinds 2012 combineer ik mijn persoonlijke reispassie, het genieten met mijn gezin en coachen met elkaar. Er was een moment, direct na de geboorte van onze oudste, dat ik nauwelijks meer kon lopen. Ik kon niet genieten van onze baby wereldreiziger. Nou, dan ga je beseffen wat er écht toe doet kan ik je vertellen! Ik besloot in 2020, toen de reisbranche door corona in een megadip kwam, om een eigen product te ontwikkelen. Ik wil me 100% te gaan focussen op ouders die willen genieten met hun gezin. Ver weg en dicht bij huis. Een idee wat ik al jaren borrelt, maar wat er nu echt is. Kleine Wereldreiziger PLUS is een feit met een unieke ledenomgeving die onze leden veel extra´s biedt zonder advertenties, scrollen door tijdlijnen en algoritmes die je gedrag volgen.

Abonnement Kleine Wereldreiziger
€ 47

€ 27,- (tijdelijk aanbod)

Kleine Wereldreiziger PLUS (jaarabonnement)

  • 24/7 toegang met je persoonlijke login
  • Contact met andere reislustige ouders
  • Direct je specifieke vakantievragen stellen
  • Kortingen bij onze partners
  • Gratis downloads (ook voor je kinderen)
  • Géén ongepaste reclame, social media en algoritmes
  • Wekelijks nieuwe content
  • Moodboards met reisinspiratie