Wat is de leukste CenterParcs met kinderen?

Wat is een leuke Center Parcs met kinderen?

Onze selectie van Center Parcs in Nederland voor gezinnenen over de grens

null

Comfort cottage

Center Parcs Park de Haan

West-Vlaanderen, De Haan, België

null

Comfort cottage

Center Parcs Limburgse Peel

America, Limburg Nederland

null

VIP Cottage

Center Parcs De Eemhof

Zeewolde, Flevoland, Nederland

null

Cottages

Villages Nature® Paris

Parijs, Frankrijk

Leuke Center Parcs met jonge kinderen

Center Parcs is bezig met een enorme inhaalslag op het gebied van vakantiebeleving. Jarenlang was Center Parcs marktleider in fijne vakantiehuizen, maar hier en daar is een en ander verouderd en aan vernieuwing toe. Ondertussen zijn Roompot Vakantieparken en ook de groene parken van Landal GreenParks aan een enorme opmars bezig. Fijn voor de consument, want de keuze in leuke vakantieparken in Nederland  is daardoor enorm!

Als je op zoek bent naar een Center Parcs voor kinderen tot ongeveer 7 jaar dan is het belangrijk om te kunnen genieten in Aqua Mundo met toffe glijbanen en een wildwaterbaan. Hier is Center Parcs het meest bekend om. Bij Aqua Mundo kun je trouwens rekenen op familiekleedkamers, zwemvestjes en minder chloor in het water. Verder kun je geschikte parken voor jonge kinderen herkennen aan de animatie door Orry & friends inclusief shows, disco en entertainment. Vergeet ook niet de overdekte speelparadijzen en de tropische Jungle Dome en piratenwereld Discovery Bay. Bij Center Parcs zijn voor alle gasten een aantal extra’s standaard inbegrepen zoals cottages die allemaal in de natuur liggen, onbeperkt entree tot Aqua Mundo en gratis activiteiten (voor kinderen) dus dat is echt een grote pré.

Leukste Center Parcs met kindercottages

De leukste kindercottages bij Center Parcs

Wat Landal GreenParks kinderbungalows noemt, heet bij Center Parcs een kindercottage Het concept is soortgelijk, maar dan in Center Parcs stijl. Slaapkamers in thema, een comfy inrichting en twee verschillende luxeniveaus bij de kindercottages: comfort en premium. Natuurlijk zijn ook deze kindercottages veilig voor kinderen en er is speelgoed, kinderbestek en natuurlijk een kinderstoel. Van die dingen die je anders vaak zelf mag meesjouwen dus dit is zeker fijn. Ben je echt met een baby dan is er zelfs een flessenwarmer en een babybadje. 

Comfort kindercottages bij Center Parcs

Comfort kindercottages bij Center Parcs

Behalve de hier boven al genoemde faciliteiten heb je in de comfort kindercottages van Center Parcs ook een vaatwasser en magnetron tot je beschikking. Verder kun je voor de gezelligheid met koude dagen rekenen op een open haard en in de zomer heb je een comfortabel terras. Er is een kinderbed en box aanwezig en natuurlijk kun je gebruik maken van alle parkfaciliteiten zoals alle andere parkgasten. De volgende Center Parcs hebben comfort kindercottages:

Premium kindercottages bij Center Parcs

Premium kindercottages bij Center Parcs

De premium kindercottages hebben nog net even dat beetje extra als je ze vergelijkt met de comfort kindercottages. Dus nèt ook even fijner voor de ouders. Een keukenpakket, opgemaakte bedden bij aankomst, een mini HiFi-set voor alle K3 cd’s en een tweede TV op de slaapkamer. Je vindt de premium kindercottages in de volgende Center Parcs parken:

Center Parcs de Eemhof met kinderen

Center Parcs de Eemhof

Gerenoveerd en ultiem tof! De VIP Cottages bij Center Parcs de Eemhof. Compleet met broodjesservice tot aan de deur en natuurlijk met meer comfort dan je in een standaard cottage gewend bent met je gezin. Buiten je eigen bubbelbad en infraroodsauna zijn de buitenspeeltuin en de nieuwe Duo Racer Slide echt fantastisch cool voor je kinderen. Bovendien is deze Center Parcs een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Wij tippen ze!

Premium kindercottages bij Center Parcs

Vernieuwde parken van Center Parcs

Deze Center Parcs parken zijn recent vernieuwd en hebben hippe en mooie cottages:

Villages Nature® Paris

Nieuwe parken van Center Parcs

Naast de vernieuwde parken van Center Parcs zijn er ook nieuwe parken die een bezoek meer dan waard zijn: