Chez Odette Bed & Breakfast
arrow_drop_up arrow_drop_down

Chez Odette bed & breakfast is voor vaders en moeder die zonder hun kinderen een weekendje weg willen gaan. Deze bed & breakfast ligt in een het kleine Frans dorpje Williers en alles klopt hier gewoon: een prachtige groene omgeving en een heerlijke sfeer. Ga samen een heerlijk weekendje weg!

Actief in de natuur

Chez Odette bestaat uit twee huizen waar in het totaal 9 kamers te vinden zijn. Wat alle kamers gemeen hebben zijn de houten balken, wij zijn er altijd dol op want het zorgt meteen voor een bepaalde sfeer. En als je dan ook nog een kaarsje brandt op je kamer dan is de sfeer helemaal compleet. Deze streek in het noorden van Frankrijk grenst aan de Ardennen van België en Luxemburg. Chez Odette ligt 1,5 uur rijden van de leuke plaats Durbuy in de Belgische Ardennen. Je vindt hier geen wijngaarden, maar het mooie landschap met haar bossen en heuvels is meer dan de moeite waard. Heerlijk om hier te wandelen, fietsen of paard te rijden. Je kunt hier zelfs ook quad rijden, lekker avontuurlijk samen zonder de kinderen! De kamers zijn niet goedkoop, wel erg mooi.

Goed restaurant, fijn voor ouders

Bij Chez Odette weet je zeker dat je lekker eet in het gastronomische restaurant. De sfeer is netjes, niet over de top maar in je korte broek met sportschoenen naar binnen gaan zouden we niet aanraden. Je kunt hier heerlijk eten en samen genieten. Gewoon even lekker bijtanken en geen drukte om je heen. Je zult bij bed & breakfast Chez Odette ook niet zo snel kinderen tegenkomen.

Uitgebreide services

Op verzoek kan het ontbijt op bed worden geserveerd of neem je een lekker gevulde picnicmand  mee voor onderweg met z’n tweetjes. Bovendien kun je in de bistro ook op iedere tijdstip terecht voor eten en drinken. De meeste stellen zullen hier met de auto naartoe komen, maar wil je ’s avonds buiten de deur een wijntje drinken? Vraag even naar de shuttle bus van Chez Odette. Wij lezen ook altijd ervaringen van anderen online en moeten wel opmerken dat de kwaliteit en service bij Chez Odette als wisselend worden ervaren. Persoonlijk vinden wij het een nadeel dat huisdieren welkom zijn vanwege een hondenallergie.

Het meest bijzondere aan Chez Odette Bed & Breakfast?

Ze hebben gewoon een heerlijke slaapkamer met open haard, daar wordt toch iedereen blij van? De inrichting is gewoon echt geweldig bij Chez Odette. Sommige mensen zullen het als chique bestempelen dus als je daar extreem allergisch voor bent kun je hier beter niet naartoe gaan.

Meer informatie over Chez Odette

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijke om met de kinderen op reis te gaan in Nederland, Europa en ook daarbuiten. We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Toen ik startte was er nog heel weinig informatie te vinden over reizen met kinderen. Dat is nu wel anders! Ik wil met mijn team aan ouders laten zien hoe leuk het is om de wereld te ontdekken met kinderen. Comfortabel reizen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daarbij belangrijk vinden wij. Fijne accommodaties, bijzondere overnachtingen en vakantiewoningen waar juist niet de grote massa naartoe gaat. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer. Heb jij een tip? Of heb jij een fijne accommodatie voor gezinnen? Stuur een bericht naar Mireille via mireille@kleinewereldreiziger.nl.