Reizen met kinderen community
Reizen met kinderen community

De community voor gezinnen die reizen

(Onderdeel van Online Vakantiebeurs

Als lid van Online Vakantiebeurs verdien je je lidmaatschap makkelijk terug door de interessante kortingen die we bieden!

Hoe het allemaal begon... 

   Ik stel het liefst vragen over mijn vakantie aan iemand die al op een plek geweest is. Je krijgt dan toch betere informatie en een eerlijke mening van andere ouders. En je kunt over hun eigen ervaringen lezen.    Speuren op internet naar informatie over een land of regio is leuk, maar ook echt een flinke klus. Ik ben soms avonden lang bezig om een leuke plek te vinden om te overnachten met mijn gezin. Ik hecht heel veel waarde aan de tips van mensen die ergens zelf al zijn geweest. Zo kom je soms op de meest bijzondere plekjes terecht.

Reizen met kinderen community

Als lid van OnlineVakantiebeurs.com verdien je je lidmaatschap makkelijk terug door de interessante kortingen die we bieden! Bovendien is de community een plek voor ouders die op zoek zijn naar een vakantie die net even wat verder gaat dan alleen het strand of het zwembad.

Mireille Steegmans

Wil jij je laten inspireren voor leuke vakanties en reizen met kinderen?

In onze community kun je met andere ouders sparren over jullie vakantieplannen. Bovendien kun je direct jouw vragen stellen aan verschillende reisexperts!


Er zijn genoeg leuke plekjes te ontdekken met kinderen: ver weg en dichtbij. Wij zijn de eerste generatie backpackers, maar met kinderen reizen we graag wat comfortabeler. De basis is echter nog steeds hetzelfde. Wij willen een land beleven, kennismaken met de bevolking, eten wat de locals koken en op die plekken komen waar juist nog geen massatoerisme is. En ondertussen lekker afwisselen met een middagje aan het zwembad of strand. Relaxen hoort ook bij vakantie vieren!


Wij willen bijzondere plekken die we bezochten delen, advies geven en meedenken met andere ouders. Daarom werd het tijd voor een nieuw initiatief: een community voor reislustige ouders, een community, in samenwerking met OnlineVakantiebeurs.com. Be inspired!

€ 47,-

€ 12,-

Waarom wil je lid worden?

  • Vakantietips die net wat verder gaan dan alleen het strand en het zwembad

  • Ervaringen uitwisselen met andere ouders

  • Vragen stellen aan meerdere mensen tegelijk, zonder direct bij het reisbureau te hoeven aankloppen

  • Eerlijke informatie over vakantiebestemmingen (niet alleen de mooie plaatjes!)
  • Direct contact met reisexperts die je vragen beantwoorden
  • Moodboards met reisinspiratie
  • 24 uur per dag je reisvragen online stellen
  • Direct contact met reisexperts via besloten groepen
  • Interessante kortingen voor jou als vakantieganger