Schotland

Kastelen en paleizen in de lowlands: wat mag je niet missen?

Kastelen en paleizen in de lowlands: wat mag je niet missen?

Schotland is onder andere bekend om haar kastelen en paleizen. Als je dus naar Schotland gaat met je gezin dan kun je er niet omheen om er een aantal te bezoeken.
Hoewel ieder kasteel wel iets bijzonders en unieks heeft, is het natuurlijk onmogelijk om alle kastelen in Schotland te bezoeken. Een selectie maken is dus wel handig. Welke kastelen in Schotland zijn kindvriendelijk? Wij hebben een aantal kastelen die we zelf bezochten in de Schotse lowlands voor je op papier gezet. Ze liggen allemaal in dezelfde regio en hebben ieder iets unieks. Soms zijn het niet meer dan ruïnes zoals Aberdour Castle en andere kastelen zijn volledig in stijl gerenoveerd.Lees meer

Jaa, roadtrippen met kinderen is vet! Wij tippen een aantal bestemmingen

Jaa, roadtrippen met kinderen is vet! Wij tippen een aantal bestemmingen

Roadtrippen met kinderen: we love it! We zijn gewoon niet het type gezin dat neercrasht op één locatie om vervolgens daar de hele vakantie te blijven. Ja, natuurlijk doen we dat ook wel eens, want je kunt niet altijd op ‘aan’ staan. Is onze vakantie langer dan een week? Dan zijn wij altijd en route om zoveel mogelijk te zien en te beleven. We delen onze favorieten voor gezinnen met je!

Lees meer