Rulantica Europa-Park

Waterpark Rulantica met kinderen

Genieten met je baby, dreumes, peuter, kleuter of tiener

Rulantica

Rulantica, het waterpark bij Europa-Park, is een paradijs op aarde voor de durfals en waterratten. Met het Scandinavische thema biedt Rulantica een unieke ervaring op een betoverende plek dus of je nu op zoek bent naar avontuurlijke glijbanen, ontspanning in de Lazy River of plezier voor de jongste bezoekers, Rulantica heeft voor het hele gezin wat wils! Het waterpark heeft veel glijbanen die variëren in moeilijkheidsgraad en sensatie, zoals de Vinter Rytt, waar je met z'n vieren in een band van een spannende glijbaan af kunt roetsjen. Voor kinderen en ouders die van een rustiger ritje houden, biedt de Lazy River een prachtige ervaring met tunnels, licht- en geluidseffecten en een betoverend landschap. 

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, met Trølldal, een groot speelgedeelte speciaal voor de allerkleinsten, en een piratenschip met kinderglijbanen en een uitdagend parcours. Daarnaast zijn er zowel binnen als buiten poolbars waar je kunt genieten van een verfrissend drankje terwijl je op een krukje in het zwembad zit. Superleuk vonden onze kinderen dit! 

Combineer je bezoek aan Rulantica met een overnachting in het Europa-Park Resort voor de ultieme ervaring en breng ook zeker een bezoek aan het pretpark zelf. Met voordelen zoals de beste prijsgarantie voor tickets, vroege toegang tot de waterwereld vóór de reguliere openingstijd en flexibele annuleringsvoorwaarden, zul je optimaal kunnen genieten van je verblijf dus daarom loont het om te verblijven in één van de accommodaties bij het park. Rulantica bij Europa-Park biedt echt een onvergetelijk wateravontuur in een prachtige Scandinavische setting. Of je nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of plezier voor de hele familie. Het is de ideale bestemming om te genieten van een geweldige dag vol waterpret met je gezin!

Plons met je familie in Rulantica: Het ultieme wateravontuur
0
Plons met je familie in Rulantica: Het ultieme wateravontuur

Mireille Steegmans

Plons met je familie in Rulantica: Het ultieme wateravontuur