Barntent FarmCamps review

Kleine Wereldreiziger PLUS

FAQ

Wat is Kleine Wereldreiziger PLUS dan?

Kleine Wereldreiziger PLUS (PLUS in het kort) is onze eigen besloten ledenomgeving, speciaal en alleen voor gezinnen die graag op vakantie gaan. Uniek in Nederland! In PLUS kun jij je vakantietips uitwisselen met andere ouders en natuurlijk al je eigen vragen stellen. Team Kleine Wereldreiziger is dagelijks in PLUS te vinden om je de weg te wijzen en om vragen te beantwoorden. Maar er is nog meer dan dat, lees dus even verder.

Waarom zou ik daarvoor betalen?

PLUS is anders dan alleen de mogelijkheid om vragen te stellen zoals in een Facebookgroep. Wij hebben géén algoritmes, banners, reclame en gesponsorde berichten. Je krijgt een clean en overzichtelijk product waarin je dag en nacht je vragen kunt stellen (wij slapen 's nachts zelf wel 😉) en meer tips krijgt dan we ooit kunnen geven in een blog op onze website. Je kunt vrijblijvend door alle extra informatie navigeren die wekelijks (vaak zelfs dagelijks) wordt aangevuld. We geven je moodboards, extra (reis)specials, downloads en reisexperts met jarenlange ervaring die je op weg helpen. Wij willen jou als ouder tijd besparen door onze persoonlijke tips te geven en door je in contact te brengen met andere reislustige ouders. Je dus niet afleiden met overbodige informatie. Houden wij zelf ook helemaal niet van.

Voor kinderen van welke leeftijd is de informatie?

Laat ik voorop stellen dat ik als volwassene het meest geniet van de musea die het bedoeld zijn voor kinderen. Oftewel: niet overal is een leeftijdsgrens aan te koppelen en dingen blijven altijd persoonlijk en per persoon verschillend. In principe spitsen wij onze informatie over reizen en op vakantie gaan met kinderen toe op kinderen vanaf 0 jaar tot en met de basisschoolleeftijd. Soms zijn er duidelijke leeftijdsindicaties te geven, bijvoorbeeld als het om veiligheid en/of lengte gaat, maar dit is niet altijd zo. Waar mogelijk zetten we een indicatie er altijd bij.

Waarom een besloten omgeving?

Onze mailbox, Messenger en Instagram stromen steeds voller met vragen. Je zult wel snappen dat het onmogelijk is voor ons om deze allemaal te blijven beantwoorden. Vaak levert een antwoord namelijk weer een nieuwe vraag op. Tijd dus om keuzes te maken. Door een eigen besloten omgeving op te zetten kunnen we nu de ouders die bereid zijn een aantal tientjes per jaar te betalen echt een platform geven om tijd te besparen bij het plannen van een gezinsvakantie. Time = money! De contacten zijn persoonlijker, de lijntjes korter, de informatie die we kunnen leveren veel beter omdat hij beter is toegespitst op een vraag. Door een betaald lidmaatschap kunnen we de ledenomgeving in de lucht houden en blijven verbeteren. De kachel in onze bell tent moet ook ergens van branden en het is onmogelijk om al onze reiskennis gratis te blijven verspreiden zoals we dat meer dan 10 jaar deden.

Hoe werkt het met die kortingen?

We hebben een aantal vaste partners met eigen kortingscodes en er zijn altijd leuke samenwerkingen onderweg. Zo kun je via ons bijvoorbeeld altijd je Sunny Cars huurauto met 5% korting boeken. Verder zijn Bordspellen XL, Travel Diaries en BackpackFlags aangesloten op dit moment. We hebben ervoor gekozen om ledenvoordelen te koppelen aan PLUS zodat je jouw lidmaatschap op jaarbasis gemakkelijk kunt terugverdienen. Onze partners en kortingen kunnen wisselen.

Kost dat?

27 euro per jaar op dit moment. Die 27 euro is nu prijsvast dus als je deze aanbieding pakt dan zul je zo lang je lid blijft jaarlijks dit lage bedrag betalen. Verdien je zo weer terug als je één vraag stelt waar je een concreet antwoord op krijgt in plaats van 2 uur surft naar je antwoord. En als je een auto huurt in de zomervakantie heb je die er zéker uit.

Moet ik dan steeds bijbetalen voor nieuwe informatie?

Nee, de informatie in PLUS wordt regelmatig aangevuld en die uitbreidingen krijg je er automatisch bij zolang je lid blijft. Dat geldt ook voor de kortingen bij onze partners: kortingscodes van een nieuwe partner heb jij als eerste. Verder veel extra downloads (ook voor je kinderen) en moodboards met reisinspiratie. Laat het ons vooral weten als je iets mist, daar staan we altijd voor open!

Hebben jullie alleen een jaarabonnement?

Ja, op dit moment is er alleen een jaarabonnement dat ook jaarlijks opzegbaar is. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Als je je lidmaatschap tijdens een speciale aanbieding koopt dan is dit dus ook de prijs die je jaarlijks blijft betalen. Je krijgt een reminder mail van ons voordat je abonnement wordt verlengd. Door het abonnement automatisch te verlengen kunnen we de kosten lager houden, omdat de administratie dan eenvoudiger (en automatisch) verloopt. 

Krijg ik ALLE reisgidsen die uitkomen erbij?

Helaas. Voor de prijs van € 27 is dat niet realistisch, dat zul je begrijpen. Omdat we een start-up zijn profiteer je nu nog van een lage prijs. Je word dus nu lid voor de laagste prijs ooit op dit moment. Onze Nederland reisgids is als enige uitzondering wél onderdeel van PLUS en je krijgt er de updates automatisch bij zolang je lid bent. Specifieke reisgidsen zoals die van Kaapstad of onze Wereldreis-gids zijn aan te schaffen tegen een meerprijs en geen onderdeel van PLUS.

Als je één van onze reisgidsen aanschaft (eenmalig bedrag) dan krijg je toegang tot een gedeelte van onze ledenomgeving Kleine Wereldreiziger PLUS. Schaf je bijvoorbeeld onze Kaapstad Reisgids aan dan krijg je toegang tot alle informatie over Kaapstad in ons Kaapstad platform. Daarvoor gebruiken wij onze software van PLUS en je krijgt dan dus toegang tot het stuk wat je hebt aangeschaft. Deze toegang is onbeperkt.

Kleine Wereldreiziger PLUS geeft je de optie om vragen te stellen over alle bestemmingen, je krijgt kortingen bij onze partners, toegang tot moodboards en andere nuttige informatie die steeds verder wordt uitgebreid. Dit is een jaarabonnement en staat vermeld op het overzicht voordat je betaalt.

Wat gebeurt er als ik stop?

Stoppen? Hoezo? :-( Als het goed is levert je lidmaatschap op PLUS je in een jaar tijd vele malen meer op dan het kost. Tel de kortingen van onze partners en jouw tijdsbesparing op, dan ben je er al. Mocht je toch willen stoppen dan kun je dat zelf regelen via je profiel in PLUS en dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. Je reacties in PLUS worden anoniem weergegeven en jouw historie wordt voor eeuwig gewist. Als je PLUS wilt stoppen, maar wél toegang wilt houden tot onze gratis onderdelen dan kun je het beste even een mail sturen naar info@kleinewereldreiziger.nl.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of PLUS bij je past.

Tot wanneer is de huidige prijs geldig?

Beetje flauw antwoord, maar dat weten we nog niet precies. Kleine Wereldreiziger PLUS is een compleet nieuw en uniek concept voor reislustige ouders. Ons doel is niet om uit onze voegen te groeien, ons doel is om andere ouders te helpen bij het plannen van hun volgende fantastische vakantie of rondreis. En we willen geen overstromingen in onze mailbox. We gooien de rem erop zodra het nodig is en dan zal de prijs ook veranderen. Onze leden van het eerste uur belonen we met een eeuwig lage prijs, simple as that.