Fieten langs de highlights van Sevilla
15 augustus 2019 
in Spanje
4 min. leestijd

Fieten langs de highlights van Sevilla

Fietsen in Sevilla met kinderen? Een must do! Je kunt de highlights van deze stad in een ochtend prima zien, kiezen waar je nog naar terug wilt gaan en je krijg een fijne dosis extra informatie. Na onze positieve ervaringen met fietsen in o.a. Luca (Italië), Bangkok (Thailand), Chiang Mai (Thailand) en Barcelona (Spanje) hebben we besloten om vaker een openbare fietsen te huren in steden of om een georganiseerde fietstour te maken. De eerste stad die op onze to do lijst stond was voor de hand liggend tijdens onze vakantie naar Spanje. We gaan fietsen in Sevilla! De meest voor hand liggende aanbieder van deze fietstours in steden is BajaBikes. Sevilla, here we come…

Fietsen in Sevilla met kind

Beleef de sfeer van Sevilla het beste op de fiets

Nadat je bij Baja Bikes een fiets hebt uitgezocht die bij je past – eventueel met de extra optie voor een kinderstoeltje (vooraf gratis boeken) of elektrische fiets – klinkt het startsein voor de fietstour door Sevilla. De ervaren Nederlandse gidsen van Baja Bikes nemen je mee over bruggen, door typische wijken, prachtige parken en historische bezienswaardigheden. Je proeft de sfeer Triana als je over de Puente de Triana deze beroemde wijk in fietst. Een wijk die zich kenmerkt door haar sfeervolle gekleurde huisjes.

Als er dan door onze enthousiaste gids Rosalie wordt verteld dat je in de avonduren – en dan vooral in de weekenden – in deze wijk regelmatig flamenco muziek hoort komen uit de gezellige barretjes die de wijk Triana rijk is, dan krijg je meteen zin om dit mee te maken. Vooral omdat onze fietstour precies op een zaterdag valt. Zou het toeval zijn?! Als de sfeer er eenmaal in zit in de barretjes dan wordt er uiteindelijk tot in de late uurtjes gedanst. Erg leuk om dit mee te maken! Ouders; regel een oppasservice of maak je kinderen enthousiast.

Kleine Wereldreiziger PLUS

Wil jij tijd besparen met het
plannen van je gezinsvakantie?

Word lid van Kleine Wereldreiziger PLUS voor een vast bedrag per jaar:

  • Exclusieve voordelen voor het hele gezin.
  • Je vakantievragen stellen aan ons en andere reislustige ouders.
  • Doe-boeken, online uitjes, doe-bladen en spelletjes.
  • Downloads, moodboards en meer!
arrow_drop_up arrow_drop_down