arrow_drop_up arrow_drop_down
25 juni 2015 

Gardaland pretpark, een dag vol plezier

Juist: Gardaland ligt aan het Gardameer! Het park werd in 1975 geopend en staat bij veel families die op vakantie gaan naar Italië op de to do lijst. En terecht! Er is naast het park het sprookjesachtige Gardaland Hotel en er is een theater waar Broadway musicals worden opgevoerd.

Gardaland at night = magic

In Gardaland is vanalles te doen voor jong en oud. Wij adviseren met kinderen vanaf ongeveer 2 jaar naar Gardaland te gaan. Voor de allerkleinsten is Fantasy Kingdom erg leuk, daar kunnen de kinderen als het warm is spelen en waterfontuinen en genieten van de fantasie wereld van Gardaland. Het attractiepark heeft diverse restaurants, zelf-bediening en bediend, fast-food en ook restaurants met normale kaart. Voor alle restaurants geldt dat er voldoende voorzieningen voor kinderen zijn en dat alles van goede kwaliteit en redelijk van prijs is. Ondanks de drukte vallen de wachtrijen in Gardaland vaak mee. Dicht bij Gardaland ligt Canevaworld, een filmthemapark met waterpark.

Tip: Neem een avondpas als je wat oudere kinderen hebt; dit scheelt geld en het is dan ook rustiger!

Gardaland Hotel/Resort

In het Gardaland Resort droom je met je ogen open in de sprookjesachtige sfeer van het attractiepark Gardaland. In dit mooie 4-sterren hotel kent magie geen grenzen en zijn alle 231 kamers voorzien van alle gemakken voor families. Er zijn 16 themakamers die het verblijf van ouders en kinderen zeker onvergetelijk maken. Het hotel ligt op 800 meter afstand van het park. Het hotel biedt alles wat je wil op vakantie met je kinderen waardoor je optimaal kunt genieten.

Sea Life Aquarium

Een bezoek met je kinderen aan Gardaland Sea Life Aquarium is een reis naar de mooiste dieren ter wereld in zoet en zout water. Er is een hoop te ontdekken voor ouders en kinderen en je kinderen raken gegarandeerd niet zomaar uitgekeken in de opeenvolging van thema’s, mooie reconstructies van de originele leefomgevingen van de dieren en de duizenden zeedieren zelf. Maak je klaar voor haaien, zeepaardjes, zeesterren en nog veel meer mooie vissen. Ontdek bovendien met je kinderen de waarheid over haaien en over hoe schattig zeepaardjes leven en broeden. Het zal een educatief bezoekje zijn!

Meer informatie op www.gardaland.itBewaren

Bewaren

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijke om met de kinderen op reis te gaan in Nederland, Europa en ook daarbuiten. We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Toen ik startte was er nog heel weinig informatie te vinden over reizen met kinderen. Dat is nu wel anders! Ik wil met mijn team aan ouders laten zien hoe leuk het is om de wereld te ontdekken met kinderen. Comfortabel reizen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daarbij belangrijk vinden wij. Fijne accommodaties, bijzondere overnachtingen en vakantiewoningen waar juist niet de grote massa naartoe gaat. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer. Heb jij een tip? Of heb jij een fijne accommodatie voor gezinnen? Stuur een bericht naar Mireille via mireille@kleinewereldreiziger.nl.