Hacienda Guaro Viejo, een heerlijk vakantie appartement in Zuid-Spanje
arrow_drop_up arrow_drop_down

Zoek je een vakantie appartement in Zuid Spanje met kinderen waar je lekker midden in de natuur bent en toch best wel overal dichtbij? Dan is Hacienda Guaro Viejo het antwoord en het verhaal achter Hacienda Guaro Viejo is net zo mooi als het plekje zelf.

Hacienda Guaro Viejo in ’t kort

  • Nederlands management
  • 7 kleinschalige appartementen met eigen terras en BBQ
  • Handige welkomstarrangementen
  • Flamenco les en extreem kindvriendelijk

Een heerlijk vakantie appartement in Zuid Spanje

Een kleine 10 jaar geleden vertrokken de Nederlandse Gerrit en Judith met hun kinderen naar het zuiden van Spanje met hun drie kinderen. Van die keuze hebben ze nooit spijt gehad, ze verruilden Nederland in voor een mooi plekje en uiteindelijk een eigen haciënda in Andalusië. Een droom die veel mensen niet waarmaken, zij wel! Net buiten Guaro aan de rand van Sierra de las Nieves vonden zij deze wereldplek met hun gezin, een vakantie appartement in Zuid Spanje met uitzicht op de toppen van de Sierra Nevada en geloof ons: die zijn machtig mooi! Wij waren zelf in dit gebied in Andalusië en kunnen uit eigen ervaring zeggen dat het een prachtig gebied is om te ontspannen met je gezin en toch soms wat te ondernemen. Verwacht vooral veel mooie natuur, voor het strand aan de Costa del Sol zul je meer dan een half uur moeten rijden, rust dus in plaats van drukte en veel toeristen.

Wereldplekken in de natuur van Zuid-Spanje

In Andalusië is het een walhalla voor gezinnen die echte natuurliefhebbers zijn en het massatoerisme willen ontvluchten. Er is prachtige natuur in de omgeving van Hacienda Guaro Viejo waaronder dus het natuurpark Sierra de las Nieves. Zwemmen in een heldere beek met mooie watervallen bij Barranco Blanco, een uitdagende wandeling door de El Chorro-kloof, het stuwmeer van Ardalaes met kraakhelder water en prachtig zacht zand. Zo helder is je zwemwater niet vaak! En je kunt hier zelfs ook nog vissen of kanoën. Wil je dan toch nog wat meer naar de bewoonde wereld en wat leuke plaatsen zien? Ga dan in ieder geval naar Malaga, Córdoba en natuurlijk de witte dorpen van Ronda inclusief het blauwe smurfendorp.

 

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijke om met de kinderen op reis te gaan in Nederland, Europa en ook daarbuiten. We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Toen ik startte was er nog heel weinig informatie te vinden over reizen met kinderen. Dat is nu wel anders! Ik wil met mijn team aan ouders laten zien hoe leuk het is om de wereld te ontdekken met kinderen. Comfortabel reizen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daarbij belangrijk vinden wij. Fijne accommodaties, bijzondere overnachtingen en vakantiewoningen waar juist niet de grote massa naartoe gaat. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer. Heb jij een tip? Of heb jij een fijne accommodatie voor gezinnen? Stuur een bericht naar Mireille via mireille@kleinewereldreiziger.nl.