Hacienda Guaro Viejo
Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo

Hacienda Guaro Viejo
Nederlands management

Flamencao les 

7 appartementen met eigen terras

Vanaf € 75,- per nacht | Meer accommodaties in Spanje

Beleef je Andalusië met al je zintuigen

Hacienda Guaro Viejo heeft appartementen in Zuid Spanje waar je lekker midden in de natuur bent en toch best wel overal dichtbij. Het verhaal achter deze hacienda is net zo mooi als het plekje zelf.

Een kleine 10 jaar geleden vertrokken de Nederlandse Gerrit en Judith met hun kinderen naar het zuiden van Spanje met hun drie kinderen. Van die keuze hebben ze nooit spijt gehad, ze verruilden Nederland in voor een mooi plekje en uiteindelijk een eigen haciënda in Andalusië. Een droom die veel mensen niet waarmaken, zij wel! Net buiten Guaro aan de rand van Sierra de las Nieves vonden zij deze wereldplek met hun gezin, een vakantieappartement in Zuid-Spanje met uitzicht op de toppen van de Sierra Nevada en geloof ons: die zijn machtig mooi! Wij waren zelf in dit gebied in Andalusië en kunnen uit eigen ervaring zeggen dat het een prachtig gebied is om te ontspannen met je gezin en toch soms wat te ondernemen. Verwacht vooral veel mooie natuur, voor het strand aan de Costa del Sol zul je meer dan een half uur moeten rijden, rust dus in plaats van drukte en veel toeristen.

In Andalusië is het een walhalla voor gezinnen die echte natuurliefhebbers zijn en het massatoerisme willen ontvluchten. Er is prachtige natuur in de omgeving van Hacienda Guaro Viejo waaronder dus het natuurpark Sierra de las Nieves. Zwemmen in een heldere beek met mooie watervallen bij Barranco Blanco, een uitdagende wandeling door de El Chorro-kloof, het stuwmeer van Ardalaes met kraakhelder water en prachtig zacht zand. Zo helder is je zwemwater niet vaak! En je kunt hier zelfs ook nog vissen of kanoën. Wil je dan toch nog wat meer naar de bewoonde wereld en wat leuke plaatsen zien? Ga dan in ieder geval naar Malaga, Córdoba en natuurlijk de witte dorpen van Ronda.

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.