Haciënda la Morena
Haciënda Andalusië met kinderen

Haciënda la Morena

Leuke haciënda met kinderen

Nederland Management

Kinderen meer dan welkom

Prachtige familiekamers

Vanaf € 100,- per nacht | Meer accommodaties in Spanje

Een Andalusische droom

Haciënda la Morena is een Andalusische droom van de Franse Magali en de Nederlandse Harm. Zij houden van genieten, een fijne sfeer, lekker koken…en ze delen dit allemaal graag met andere mensen.

Een fijne en gemoedelijke sfeer

Dat is de basis van Haciënda la Morena waar het doel is om gasten zich echt thuis te laten voelen. En daar slagen ze uitstekend in, vanaf het moment dat je hier binnenloopt voel je de prettig sfeer die vanaf de grond af aan door hen zelf is opgebouwd. Sfeervol en authentiek, daar staat deze haciënda voor. Contact hebben en lekker dineren samen met andere gezinnen.

Overnachten in een haciënda met kinderen

Hacienda la Morena is authentiek en ligt in het hart van het westen van Andalusië tussen Ronda, Sevilla en Jerez de Frontera (sherrystad) in. In 2012 begon de droom van de eigenaren van dit prachtige plekje en werd een stuk grond getransformeerd tot een sprookjesachtige droom. Hacienda la Morena is niet per se direct een specifieke accommodatie voor gezinnen, wel een heerlijke accommodatie om met je gezin te verblijven. Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes. Voor kinderen tot 16 jaar oud geldt een toeslag van € 15,-  per nacht voor het gebruik van extra bedden.

Stap in deze prachtige Andalusische droom

Natuurlijk kun je hier met je kinderen heerlijk relaxen in en rondom het zwembad, maar vergeet ook zeker niet de omgeving te verkennen, geniet van het zeer betaalbare diner ’s avonds aan de grote tafel samen met andere gasten en maak kennis met de Spaanse cultuur. Stieren- en paardenliefhebbers zullen genieten van de wereld van de Toros. Ga kijken bij een heuse flamenco avond en laat je verrassen door prachtige dansen, ook kinderen zullen hier hun ogen uitkijken want het is een waar spektakel om te zien!

Samen genieten van de gezelligheid

Haciënda la Morena heeft negen hele ruime kamers voor twee of drie personen. Kinderen kunnen dus hun eigen kamer hebben, waardoor je als ouder ook nog lekker wat rust en privacy hebt ’s avonds. Er is ook nog één suite met badkamer en bad. Met één klein kind of baby is dit wel een hele goede optie. Er is een ruime eetzaal waar je ’s avonds kunt aanschuiven voor het diner.

Wij Nederlanders houden van vroeg eten, maar je moet er wel rekening mee houden dat je in Spanje bent en dat het diner dus om 21.30 uur wordt geserveerd. Wij – en dan bedoelen we ook onze kleine wereldreiziger – passen ons altijd aan de gebruiken van het land aan en gaan gewoon mee in het Spaanse ritme. Zeker weten dat kinderen de sfeer op de haciënda waarderen en het geweldig vinden om op de binnenplaats te eten samen met alle andere gasten. De kans is groot dat er ook nog wel andere kinderen zijn om mee te spelen.

Het meest bijzonder aan Haciënda la Morena?

Dat is de persoonlijke aandacht die je er krijgt! Ja, de haciënda is een plaatje maar de echte sfeer wordt gemaakt door de persoonlijke aandacht die je als gast krijgt. Magali en Harm zijn écht geïnteresseerd in hun gasten. Het delen van hun ervaringen, persoonlijke tips en de diversiteit in de omgeving maken Haciënda la Morena een unieke wereldplek waar gasten van over de hele wereld naartoe komen!

Iemand anders deze kindvriendelijke accommodatie doorgeven? Deel deze wereldplek met je familie en vrienden.