arrow_drop_up arrow_drop_down

HEMA bungalowweken bij Landal

Goedkoop verblijven bij Landal met het hele gezin!

HEMA Bungalowweken 2019

De HEMA Bungalowweken van dit najaar zijn er weer! Twee keer per jaar werkt Landal GreenParks samen met HEMA, in het voorjaar en in het najaar kun je dan voordelige vouchers kopen voor een weekend of een midweek bij Landal GreenParks. Je kunt vanaf maandag 30 september 2019 de HEMA vouchers weer online kopen of direct aanschaffen in een HEMA filiaal in Nederland.


Wij verbleven een aantal keren bij Landal GreenParks en kunnen je vertellen dat het geweldig was! Rust en natuur zijn echte keywords voor de bungalowparken. Grijp je kans voor een fijn verblijf tijdens de HEMA Bungalowweken met één van de volgende aanbiedingen:

Hoe gebruik ik de voucher van de HEMA Bungalowweken?

Als je de voucher bij HEMA hebt gekocht dan kun je deze vervolgens direct inwisselen op de website van Landal voor het boeken van je bungalow voor een midweek of een weekend. Er zijn geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland. De HEMA tickets zijn te gebruiken voor 2- 4,- 5,- of 6-persoons standaard accommodaties. De vouchers zijn geldig voor een verblijf vanaf 25 oktober t/m 30 maart 2020. Verzilver je voucher op tijd en laat hem niet verlopen! De voucher is uiteraard niet geldig in de schoolvakanties en tijdens feestdagen.

Leuke Landal Parken met kinderen

Welk Landal park is leuk met kleine kinderen?

Meer dan 30 Landal Parken mee aan deze HEMA Bungalowweken. Is er een slechte keuze? Eigenlijk niet echt! Zoveel gezinnen, zoveel wensen en voor ieder is er wat wils.

Landal Het Vennenbos heeft een mooi zwembad, Landal Coldenhove en Landal Twenhaarsveld zijn omringd door prachtige natuur en bossen. Landal Esonstad heeft prachtige accommodaties in Oudfriese stijl en terpwoningen. Heel bijzonder! 

Landal Rabbit Hill heeft een vernieuwd indoorspeelparadijs en een overdekt- en openluchtzwembad en Landal Village l'Eau d'Heure (België) vonden wij fijn vanwege een hele veelzijdige omgeving. Kortom: je gaat zeker wel een fijn park vinden wat past bij jullie wensen! 


Let op! Met de HEMA voucher kun je alleen de standaard bungalows boeken, een ander type bungalow boeken is niet mogelijk met deze voucher.

Ontbijt bij Landal GreenParks

Dit maakt de voucher extra  interessant!

De vouchers van de HEMA Bungalowweken zijn extra interessant, omdat er een aantal vaste kosten zijn inbegrepen. Bedlinnen (€ 7,95 p.p.), de eindschoonmaak en de reserveringskosten (vanaf 2020: € 28) zijn inclusief in deze aantrekkelijke prijzen. De toeristenbelasting (p.p.p.n.) is niet inbegrepen en kan variëren per park (tussen de € 1,00 en € 2,80). Er is vaak een flinke run op de vouchers dus zorg dat je er op tijd eentje aanschaft en vis niet achter het net! Kijk wel even van tevoren in welke periode je wilt gaan en of Landal GreenParks dan wellicht andere actuele aanbiedingen heeft waardoor je zelfs nog goedkoper uit kunt zijn. Zeker als je geen standaard bungalow wilt hebben.


TIP! Omdat je bespaart op een aantal kosten, is het heel fijn om een aantal dagen een ontbijtje erbij te boeken. Dit geeft echt wel comfort en net dat beetje extra!

Meer lezen

Wat neem je mee naar een vakantiehuisje?

Wat neem je mee naar een vakantiehuisje?

Wat is handig om bij je te hebben als je naar een vakantiehuisje gaat met kinderen? lees meer >>
Herfstvakantie tips voor gezinnen

Tips voor gezinnen tijdens de herfstvakantie

Onze aanraders voor een weekje weg in de herfstvakantie met kinderen. lees meer >>
Kindvriendelijke accommodatie

Kindvriendelijke accommodaties

Niet naar Landal Greenparks, maar wel op zoek naar een kindvriendelijke accommodatie? lees meer >>
Landal met een baby

Genieten met een grote G bij Landal Twenhaarsveld

Ons perfecte midweekje weg met een baby van 3 maanden. lees meer >>
Leuk Landal park met kinderen

Midden in de natuur genieten bij Landal

Een groot voordeel van de Landal Parken is dat de natuur centraal staat en laten wij daar nou van houden! lees meer >>