HEMA bungalowweken bij Landal

Goedkoop verblijven bij Landal met het hele gezin!

HEMA Bungalowweken 

Twee keer per jaar werkt Landal GreenParks samen met HEMA tijdens de HEMA bugalowweken, in het voorjaar en in het najaar kun je dan voordelige vouchers kopen voor een weekend of een midweek bij Landal GreenParks. Wij verbleven  een aantal keren bij Landal GreenParks en kunnen je vertellen dat het geweldig is! Rust en natuur zijn echte keywords voor de bungalowparken. Grijp je kans voor een fijn verblijf tijdens de HEMA Bungalowweken met één van de volgende aanbiedingen:


Hoe gebruik ik de voucher van de HEMA Bungalowweken?

Helaas is er op dit moment geen actuele actie van HEMA en Landal. Als je eerder de voucher bij HEMA hebt gekocht dan kun je deze vervolgens direct inwisselen op de website van Landal voor het boeken van je bungalow voor een midweek of een weekend. Er zijn geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland. De HEMA-tickets zijn te gebruiken voor 2- 4,- 5,- of 6-persoons standaard accommodaties. De vouchers zijn beperkt geldig, kijk voor de voorwaarden op de site van HEMA. Verzilver je voucher op tijd en laat hem niet verlopen! De voucher is uiteraard niet geldig in de schoolvakanties en tijdens feestdagen.

Ontbijt bij Landal GreenParks

Dit maakt de voucher extra  interessant!

De vouchers van de HEMA Bungalowweken zijn extra interessant, omdat er een aantal vaste kosten zijn inbegrepen.

  • Bedlinnen (€ 8,95 p.p./ kinderbedlinnen € 7,50 p.p.)
  • Eindschoonmaak 
  • Reserveringskosten (vanaf 2020: € 28) zijn inclusief 

De toeristenbelasting (p.p.p.n.) is niet inbegrepen en kan variëren per park. Er is vaak een flinke run op de vouchers dus zorg dat je er op tijd eentje aanschaft en vis niet achter het net! Kijk wel even van tevoren in welke periode je wilt gaan en of Landal GreenParks dan wellicht andere actuele aanbiedingen heeft waardoor je zelfs nog goedkoper uit kunt zijn. Zeker als je geen standaard bungalow wilt hebben!


TIP! Omdat je bespaart op een aantal kosten, is het heel fijn om een aantal dagen een ontbijtje erbij te boeken. Dit geeft echt wel comfort en net dat beetje extra!

Leuke Landalparken in Nederland

Landal Volendam

Vakantiepark

Landal Volendam

Volendam, Noord-Holland

null

Vakantiepark

Landal Twenhaarsveld

Holten, Overijssel

Leuk Landal in Brabant met kinderen

Vakantiepark

Landal de Vers

Overloon, Noord-Brabant

Leuke Landal in Friesland met kinderen

Vakantiepark

Vakantiepark Esonstad

Anjum, Friesland

Luxe Landal met kinderen

Luxe bij Landal met je kinderen

Een gezinsvakantie in een luxe vakantiepark bij Landal is maximaal genieten. Deze parken zijn zo compleet dat een weekend verblijven eigenlijk niet lang genoeg is. De volgende parken van Landal kunnen we aanbevelen als je een luxe Landal zoekt:

Kijk goed of deze parken ook geselecteerd zijn voor de HEMA Bungalowweken 2020!

HEMA Bungalowweken 2020

HEMA bungalowweken 2020