arrow_drop_up arrow_drop_down

Kindvriendelijke hotels in Zuid-Afrika

Onze persoonlijke tips voor een guesthouse, bed & breakfast, restcamp, glamping, lodge of privé-wildreservaat in Zuid-Afrika met je gezin

Naar Zuid-Afrika met kinderen? Dan wil je graag overnachten op een plek waar je met je hele gezin welkom bent. Wij hebben een overzicht met hotels, resorts en andere bijzondere plekken gemaakt met de input vrienden die in Zuid-Afrika zijn geweest. Aangevuld met wereldplekken die gezinnen met ons hebben gedeeld zodat we voor ieder budget tips voor je hebben.


Wat kun je verwachten? Vooral veel leuke hotels met kinderen in Zuid-Afrika! Van luxe hotels tot goedkopere hotels.

Kindvriendelijke lodges en game reserves in Zuid-Afrika

Mooi hotel met kinderen in Zuid-Afrika

Kosi Forest Lodge - Manguzi

Midden in een een prachtig bos- en merengebied waar je met je gezin mooie boot- en kanotochten kunt maken. Geen grote dieren, maar juist de andere diersoorten en veel vogels.

Vanaf € 228,-

Hotel met kinderen in Nelspruit

Thonga Beach Lodge - Mabibi

Afgelegen, maar hele bijzondere accommodatie bij Mabibi, onder de grens met Mozambique. Genieten van de zon en het strand, snorkelen of een ‘cultural tour’ naar de Mabibi Community. Doe een ‘Sundowners’ bij Lake Sibaya!

Vanaf € 374,-

Leuk hotel met kinderen in Zuid-Afrika

Kololo Game Reserve - Vaalwater

Dit kindvriendelijke game reserve biedt de mogelijkheid van een Big 5 -safaribeleving met kinderen van alle leeftijden. Kololo Game Reserve is centraal gelegen in het Waterberg natuurgebied.

Vanaf € 177,- per nacht

Game lodge met gezin in Zuid-Afrika

Mhondoro Game Lodge - Welgevonden

Dit relatief nieuwe game reserve richt zich specifiek op gezinnen. Kinderen zijn hier welkom. Het gebied is malariavrij en je kunt vanaf hier een geweldige safari maken met je gezin.

Vanaf € 181,- per nacht

Kindvriendelijke hotels in Zuid-Afrika

Kindvriendelijke hotels in Nelspruit

Tomjachu Bush Retreat - Nelspruit

Tomjachu biedt een kindvriendelijke safari-omgeving met veel wildlife zoals giraffen, zebra’s, diverse antilopen, maar zonder de grote roofdieren.

Een hele mooie locatie en accommodatie om in de Afrikaanse sferen te komen.

Vanaf € 103,- per nacht

Game lodge aan Garden Route met gezin

Garden Route Game Lodge - Albertinia

De focus ligt bij deze game lodge op gezinnen. Je kunt hier de Big 5 spotten met kinderen op een veilige manier. Het is hier niet goedkoop, maar wel van alle gemakken voorzien. Dit is een heerlijke plek voor gezinnen!

Vanaf € 181,- per nacht

Kindvriendelijke accommodatie in Kaapstad

The Gables - Kaapstad

In de omgeving van Kaapstad zijn er verschillende mogelijkheden om een huis te huren met  alle gemakken. Van hieruit kun je dan de stad en de omgeving gemakkelijk verkennen. Dit huis een erg leuke optie met een jong gezin.

Vanaf € 118,-

Tree House met kinderen in Zuid-Afrika

Pezulu Tree House Lodge - Hoedspruit

Kleinschalig en sfeervol. Deze accommodatie heeft slechts 10 boomhutten die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Je gaat hier geen gevaarlijke roofieren vinden en er zijn game drives en game walks voor het hele gezin.

Vanaf € 159,-