Kindvriendelijke accommodatie Spanje

Kindvriendelijke accommodatie in Marokko

Leuke accommodaties in Marokko met kinderen

Zoek je een leuke accommodatie in Marokko met kinderen? Hier staan onze persoonlijke tips plus wereldplekken die hoog scoren bij gezinnen. Hotels, riads en kasbah, er zijn zo ontzettend veel leuke plekken in Marokko met kinderen! Boek je je complete rondreis door Marokko bij Kleine Wereldreiziger? Dan hebben we nog een aantal extra speciale wereldplekken die zeker niet overal te vinden zijn.

Wil je liever je rondreis door Marokko zelf organiseren? Ook een prima keuze natuurlijk! Wel even goed om te vermelden is dat een reis naar Marokko helemaal zelf organiseren niet per definitie goedkoper is. Wij hebben namelijk goede samenwerkingen met lokale partners die ons goede prijzen bieden en daar profiteer jij als reiziger natuurlijk van mee.

Accommodaties in Marrakesh met kinderen

Riad Marrakech met gezin

Riad N18 Marrakech

De kamers hebben een patio met uitzicht op de stad. Deze riad heeft familiekamers en ligt op een steenworp van de souk van de medina

In hartje Marrakesh

Appartement Marrakesh met gezin

Dar Zennou

Kindvriendelijk en zeer centraal gelegen, vlakbij de souk (100 meter) en het centrale plein Djemaa el Fna ligt op 200 meter.

Dompelbad en uitzicht op de stad

Riad Marrakech met gezin

Riad White Flowers

Midden in de medina van Marrakesh vind je deze riad, in de buurt van het Bahiapaleis. Vriendelijk personeel en traditionele inrichting.

Luxe familiekamers

Riad Orange met kinderen

Mireilles tip:

Riad Orange Marrakesh

Riad Orange is een boetiekhotel met 7 slaapkamers. Knus, sfeervol en kindvriendelijk en centraal gelegen in de oude stad Marrakech. Maar er is nog veel meer te vertellen over deze fijne plek voor gezinnen!