Page content

article content

I Veroni Agriturismo

I Veroni is werkelijk een topper in het aanbod van agriturismo’s in Toscane. De appartementen hebben ruime slaapkamers en zijn voorzien van alle gemakken waar je als familie echt blij van wordt. Bovendien is deze agriturismo ook helemaal thuis in wijnen en alles wat daarmee te maken heeft.

Boek nuI Veroni Agriturismo in ’t kort

  • Vanaf € 714,- per week voor een appartement
  • Ideaal voor wandelen of mountainbiken
  • Centraal gelegen
  • Midden in de natuur

Genieten van de omgeving

Een prachtig uitzicht over de wijngaard en de heuvels, een gezellig appartement en ook nog in de buurt van een aantal mooie bezienswaardigheden. Wat wil een mens nog meer? Het comfort de uitrusting in I Veroni is geweldig en de bedden liggen heerlijk. Het zwembad is overigens gevuld met zout water, dat hadden wij even niet verwacht. In nog geen vijf minuten ben je met de auto in het dorp – of je loopt er naartoe. Hier zit een supermarkt en een paar Italiaanse restaurantjes. Je rijdt in nog geen half uur naar Florence. Verder is de omgeving geweldig om te wandelen of mountainbiken. Wij vinden een weekje verblijven bij I Veroni voldoende.

Word een wijnexpert

Houd je van wijnen? Ga dan zeker naar I Veroni. In het kader van ‘ouders moeten ook zeker genieten’ adviseren wij om zeker een wijnproeverij te doen in de oude wijnkelder van I Veroni. In deze volledig gerestaureerde historische wijnkelder krijg je uitleg over het ontstaan van de wijn en natuurlijk ontbreekt ook het verhaal van I Veroni niet. De rondleiding duurt ongeveer een uurtje, het is ook mogelijk om met de auto de heuvels in te rijden en vanaf daar te genieten van het uitzicht over de wijnranken. Ideaal dat je een wijnproeverij kunt doen in een omgeving die zo prachtig is en die direct bij je accommodatie ligt. Oftewel: je hoeft achteraf niet meer naar je accommodatie terug te rijden. Oudere kinderen kunnen ondertussen lekker blijven zwemmen, kleine kinderen kun je gewoon meenemen en zullen zich ook prima vermaken. Onze kleine wereldreiziger vindt dit soort uitjes en wijnproeverijen altijd machtig interessant! Misschien komt het omdat hij het inmiddels gewend is en stiekem is gaan waarderen…

Leuk om te weten: als je in de lente of de herfst naar I Veroni gaat dan is er ook de mogelijkheid om een tour op een ezel te maken door de prachtige natuur!

Het meest bijzondere aan I Veroni Agriturismo?

De wijnvelden en lekkere wijnen zijn vlakbij! Het is heerlijk om in een fijne accommodatie te verblijven en te kunnen genieten van prachtige wijnen, zonder dat je naderhand nog zelf hoeft te rijden. Met kinderen is dit ook een groot voordeel, want zij kunnen gewoon verder spelen of zwemmen terwijl papa en mama genieten van een wijntour.

Boek nu

Meer leuke accommodaties voor gezinnen in Italië