Een verrassingstrip met je gezin, durf jij het aan?
01 maart 2020 
5 min. leestijd

Een verrassingstrip met je gezin, durf jij het aan?

In het voorjaar en met het oog op de volgende vakantie krijgen reislustige, kersverse ouders de kriebels. Wordt het een bomvol bungalowpark of durven jullie de stap te nemen om – ditmaal als ‘young parents’ – opnieuw een reisavontuur aan te grijpen? Als eens gedacht aan srprs.me met kinderen? Ga voor een verrassingstrip naar een stad, de zon of kies voor een roadtrip met srprs.me! Zo haal je het kind in jezelf omhoog door de voorpret, koester je nieuwe ervaringen met de family, word je de meeste avontuurlijke mom/dad en dit allemaal terwijl met nul voorbereiding. Kortom: ‘kidsproof’ en een feest voor papa’s en mama’s.

Een vakantie boeken en pas op het vliegveld horen waar je naartoe gaat; de reistrend ‘blind break’ is in de afgelopen jaren niet voor niets uitgegroeid tot een new way of traveling. Reisorganisatie srprs.me verandert met dit trendy concept ons reisgedrag. De ‘spontane’ reisorganisatie merkt dat steeds meer stellen, vriend(inn)engroepen, soloreizigers en ook millennial parents ervaren hoe het is om spontaan te reizen door zich los te wringen uit hun comfortzone. Volgens srprs.me beleef je namelijk de tofste ervaringen met je kids als je geen verwachtingen hebt. Stop met het uitzoeken, stop met reviews lezen, omarm het avontuur en ontdek de reiziger in jezelf opnieuw!

Kersverse ouders hebben vaak de angst dat hun vakanties, door de komst van een kleintje, saai en simpel zijn in vergelijking met hoe ze eerder reisden. Waar naartoe en hoe je reist met ‘t kroost is dan ook een hot topic. Haal met een reisje via srprs.me de avontuurlijke reizigers in jullie zelf weer naar boven. Geniet deze zomer van het onvoorspelbare (dat is lang geleden hé?) én relax want jouw persoonlijke srprs.consultant neemt het voorbereidingswerk uit handen. Waarom een verrassingstrip voor de familie zo gemakkelijk en tegelijkertijd heel stoer is?

Een verrassing komt het best binnen als je geen verwachtingen hebt. Geen enkele! De mooiste dingen overkomen je namelijk buiten je comfortzone. Trokken jullie voorheen het liefst op de bonnefooi door een land en vind je de bestemming minder belangrijk dan reis an sich? Dan past deze spannende new way of traveling goed in jullie straatje! Zoek opnieuw het avontuur op als millenial parents en doe samen onverwachts mooie ervaringen op.

Samen werkten jullie hard aan het afvinken van jullie bucketlist: een roadtrip door Oost-Europa, eilandhoppen in Indonesië of een safari in Afrika. Met de komst van jullie kindje is het niet nodig om jullie reislustige energie op een laag pitje te zetten. Een nieuwe levensfase maakt namelijk ruimte voor nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Laat je inspireren door het enthousiasme van je kindje die alle indrukken voor de eerste keer ervaart. Door je over te geven aan het srprs.me concept, haal je het kind in jezelf weer naar boven!

3. Sit down & relax…

…want jullie hoeven he-le-maal niets voor te bereiding (oké, het inpakken van de koffers is echt het enige). Stippelen jullie normaal gesproken complete sightseeing routes uit? Nu kunnen jullie tot vertrek gefocust blijven op werk en de kid(s). srprs.me neemt gezinnen alles uit handen en begrijpt de musts van een geslaagde trip voor millenial parents en hun kindje(s). In het boekingsformulier geef je gemakkelijk aan dat er met één of meerdere kindjes gereisd wordt en wat hun leeftijden zijn. srprs.me speurt naar bestemmingen die passen bij de leeftijd van de jonge vakantiegangertjes en houdt je zoveel als mogelijk weg van grote ketens. Jullie verblijven in authentieke accommodaties die kindvriendelijk zijn en waar – indien aangegeven – ook rekening gehouden wordt met een babybedje, gunstige (niet al te lange) vliegtijden en een buggy vriendelijke omgeving.

Zijn de kids al iets ouder en klagen ze regelmatig over ‘saaie’ vakanties? Reken maar dat ze zich in de aanloop naar deze srprs.me trip zullen gedragen als engeltjes. De voorpret start namelijk al bij het uitzoeken van een geschikt thema voor families. Kiezen jullie voor Road Tripping; een rondreis met eigen vervoer? Is een zonnig klimaat belangrijk? Ga dan voor Sunsation Explore waar je stad en strand combineert een Sunsation Rechargevoor zonaanbieders die willen opladen! Stedenliefhebbers kunnen terecht bij City Tripping voor een stad en Multi City voor meerdere steden in één vakantie. srprs.me bouwt na de boeking meteen de spanning op. Na de bevestigingsmail krijgen jullie ook de link voor een persoonlijke profielpagina toegestuurd waarop alle informatie over de weersvoorspelling, bagage en vertrektijd te zien is. Eén week van tevoren, begint de spanning pas echt! Per post ontvangen jullie srprs.me de kraskaart. Pas op het vliegveld onthul je de bestemming door de code open te krassen en in te vullen op je profielpagina op je smartphone. Weerstaat jouw familie de verleiding om eerder te krassen? Thuisblijvers (opa en oma) kunnen overigens ook meegenieten van jullie trip. Via de persoonlijke pagina genieten zij mee van de onthulling.

Een srprs.me trip met je gezin heeft een zekere brag factor. ‘We gaan op vakantie maar we horen pas op het vliegveld waarnaartoe’ klinkt goed niet? Niet alleen de kids praten ronduit in de klas over hun toekomstige, spannende vakantie, ook papa en mama staan bij het koffieautomaat op werk in de belangstelling. Voorheen werden jullie ingeschakeld voor backpacktips, na deze zomer worden jullie gezien als role models voor ‘reizen met kids 2.0’. Uiteraard geldt ook bij srprs.me met kinderen: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de reis is! Klaas legt in dit filmpje niet echt de focus op gezinnen, maar het concept is wel duidelijk uitgelegd:

Leuk glamping in Slovenië met kinderen
OVERNACHTEN MET KIDS
ROADTRIPPEN IN EUROPA
Ebook Nederland met kinderen Kleine Wereldreiziger
ONTDEK NEDERLAND