Kamperen in je achtertuin met een compleet ingerichte tent
13 mei 2020 
3 min. leestijd

Kamperen in je achtertuin met een compleet ingerichte tent

Thuiskamperen. Oftewel: kamperen in je eigen achtertuin. Ik kan denk dit by far het populairste uitjes was de afgelopen meivakantie en hopelijk geeft het ook stof voor toekomstige vakanties, want thuiskamperen is fun met je kinderen weten wij uit eigen ervaring.

Kamperen in je achtertuin wordt een echte belevenis

Normaal gesproken verhuren Maria en Michiel van het bedrijf Kapitent bedden, chalets en tenten voor festivalcampings en introductiekampen. Ze hebben dit nu uitgebreid met een nieuw concept: thuis kamperen inclusief een hele beleving en animatieteam! Dit soort initiatieven getuigen van creatief en flexibel ondernemerschap, want de festivals en kampen kunnen we voor dit seizoen natuurlijk wel op onze buik schrijven. Hiervoor slaat Kapitent de handen ineens met TeamAnimation en zoals de naam al doet vermoeden van die laatste partij doen zij dus inderdaad het entertainment.

Waar kun je boeken als je wilt kamperen in je achtertuin?

Je kunt via Kapitent een boeking maken en kiezen voor een Kapi tip-up, Festi hut of een groepstent. Allemaal heel goed betaalbaar voor een weekje fun (of meer) in de achtertuin. En dus prima uit te breiden met de pakketten van TeamAnimation. Denk daarbij aan een speciale thuisvakantie met vakantie playlist, animatie en recepten of een animatieteam op locatie voor 4 uur. Heb je zelf even je handen vrij deze zomer om in je hangmat te liggen met een fijn leesboek. Ik tip ‘Fokking druk‘ voor persoonlijke ontwikkeling en de nieuw Nicci French voor wat meer spanning en avontuur.  Voor een heerlijke hangmattensessie in eigen tuin is deze leukerd met franjes een prima keuze. Of ga voor een relaxexemplaren met gezellige kleuren.

Leuke hangmat voor in de tuin

Complete service voor je kampeersessie in de tuin

De tent wordt voor je opgezet door Kapitent en ingericht met strandstoelen, een vloerkleed, looplantaarn en comfortabele bedden. Vanaf € 65,00 heb je al een week lang een tweepersoonstent op je gazon staan. Leuk om te weten is dat er naast de bestaande pakketten ook nog een luxe pakket met daarin een leuk boek, fles wijn en een borrelplank wordt toegevoegd. Fijn voor de ouders vooral, like! Het grote voordeel van thuiskamperen vind ik zelf trouwens het tot mijn beschikking hebben van alle comfort: toilet zonder wachtrij, complete keuken, fijn koffieapparaat met bonen en mijn complete Borretti oven met gaspitten en grillplaat. Toch net even fijner koken als ik ga voor de guilty-as-hell recepten recepten van Miljuschka. Wel even toegegeven trouwens dat onze Weber Go-Anywhere ook echt wel een toppertje is voor de camping hoor.

Boek alvast voor je zomervakantie

Veel mensen hebben natuurlijk nog geen idee wat ze deze zomervakantie gaan doen. Een unieke vakantie in eigen tuin met de toch wel lage prijzen van Kapitent zijn daarom echt wel het overwegen waard. Maar je moet wel snel zijn, want het zou zomaar eens heel snel kunnen gaan. Op vakantie naar Tuinesië of Playa del achtertuin is voor veel mensen gewoon echt een prima alternatief. Ingerichte tent, wijntje en minidisco. Een ludiek aanbod waar je kinderen gegarandeerd nog lang over napraten, direct te boeken via Kapitent. Ga jij ook kamperen in je achtertuin?

Leuk glamping in Slovenië met kinderen
OVERNACHTEN MET KIDS
ROADTRIPPEN IN EUROPA
Ebook Nederland met kinderen Kleine Wereldreiziger
ONTDEK NEDERLAND