arrow_drop_up arrow_drop_down
Kerstvakantie 2020 met kinderen

Kerstvakantie 2020 met kinderen, tips tijdens corona

Kerstvakantie 2020 vieren in Nederland

Kerstvakantie 2020 is totaal anders. Je vrijheid op vakantie met je kinderen wordt flink beperkt door corona, ga daar maar van uit.

Hoewel niet alles kan deze kerstvakantie met je gezin zijn er zeker ook dingen die wel gewoon kunnen, mits het reisadvies het natuurlijk toelaat. Ik tip graag kindvriendelijke accommodaties en fijne vakantieparken waar je lekker kunt genieten met je gezin. Daarbij natuurlijk de opmerking dat je altijd voor boeken zelf goed moet kijken wat wel en niet kan op dat moment.


Reisadvies kerstvakantie 2020

De verwachting is dat er tijdens de kerstvakantie dit jaar een negatief reisadvies geldt voor vakanties over de grens. Als we het hebben over een wintersportvakantie dan is het natuurlijk ook haast ongelijk om 1,5 meter afstand te houden bij de skilift en als horecagelegenheden dicht zijn dan is de wintersport sfeer ook niet wat het is. Maar wees niet getreurd, want wie er met het gezin gewoon wel even lekker tussenuit wil kan in de kerstvakantie zeker wat vinden in eigen land om lekker samen te genieten.


Kindvriendelijke accommodatie voor de kerstvakantie 2020

In mijn ogen is een fijne accommodatie een echt must de komende kerstvakantie met je kids. Omdat niet zeker is of horecagelegenheden open zijn, zou ik altijd kiezen voor een kindvriendelijke accommodatie met kookfaciliteiten. Het liefst ben je volledig self supporting en hoef je met zo min mogelijk mensen in contact te komen. Één keer boodschappen doen voor de hele vakantie en dat probleem is getackeld. Verder is wat comfort en luxe in mijn ogen wel fijn als je in je bewegingsvrijheid beperkt wordt. Ik tip graag een aantal leuke plekken voor de kerstvakantie met je kinderen met natuurlijk bekende parken als Landal GreenParks met kortingen tot 30% en een midweek Roompot vanaf € 111,-. Daarnaast  ook een aantal verrassende vakantieparken die je waarschijnlijk nog niet kent.  Fijne kerstvakantie allemaal, geniet met je kinderen, we hebben volop leuke kerstadresjes voor gezinnen!


>> De kerstvakantie in Nederland is dit jaar van zaterdag 19 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 <<

Top aanbiedingen kerstvakantie 2020

Aanbiedingen Landal Kerstvakantie

Kerst Landal GreenParks

 korting tot 30%


Bekijk aanbiedingen

Kerst aanbiedingen Roompot met kinderen

Lastminutes Roompot

 Midweek vanaf € 111,-


Bekijk aanbiedingen

Korting Center Parcs met Kerst

Lastminutes Center Parcs

 korting tot 50%


Bekijk aanbiedingen

Kerstvakantie 2020 met kinderen

Vakantieparken met kerstactiviteiten

De kerst vieren in een fijn vakantiehuisje in Nederland is fun! Zeker in 2020 waarin we beperkt zijn, is genieten met kerst juist erg belangrijk. Er zijn verschillende vakantieparken in Nederland die in kerstsferen zijn. Kies je voor wat meer luxe dan kun je heerlijk genieten in je eigen sauna. Of je speelt een avondje mens-erger-je-niet, monopoly of risk. Huur een gourmetstel bij je vakantiehuisje en maak kerstavond met je kinderen extra bijzonder. Op sommige vakantieparken reserveer je zelfs een kerstboom voor in je appartement en natuurlijk zijn er vaak kerstactiviteiten, zelfs tijdens corona!

Denk aan gepaste activiteiten zoals samen rond het kampvuur, kerstsok knutselen en kerstbingo met de familie. De KidsClub staat niet stil op de vakantieparken in Nederland.

Kerstvakantie 2020 met kinderen

Weg met kerst 2020, veel lastminutes

Wil je weg met het gezin met kerst? Vier kerst 2020 bij Center Parcs De Eemhof, Roompot Résidence Klein Vink  (inclusief omboekgarantie) of voel je een ranger bij Vakantiepark Beekse Bergen.


Wacht niet te lang met boeken voor kerst 2020

Veel Nederlanders wachten dit jaar toch af voordat ze boeken, maar wacht niet te lang! Veel vakantieparken hebben flexibele voorwaarden. Hierdoor kun je omboeken als je vanwege corona toch niet op vakantie kunt gaan met kerst. Maak daar zeker gebruik van is onze tip! Vier de kerstvakantie in een prachtig resort bij EuroParcs, kies een vakantiepark van TopParken of kies voor luxe bij Hof van Salland of een fijne villa van Belvilla.

Tips kerstvakantie met kinderen

Kerst bij Landal met kinderen

Landal is tijdens de feestdagen extra bijzonder. Ondanks de maatregelen zal de kerstvakantie 2020 bij Landal een tijd voor gezelligheid en sfeer worden. De KidsClub is met activiteiten die passen bij de maatregelen actief in de kerstvakantie voor kinderen. Wat dacht je van kerstlekkernijen bakken, kerstsok knutselen en een midwinterlichtjestocht met een eigengemaakte lampion? Verder ontbreekt een kampvuur met  popcorn bakken & marshmallows roosteren niet bij Landal de komende kerstvakantie. Check in op donderdag 24 december en geniet 7 nachten in een luxe vakantiehuisje bij bijvoorbeeld Landal Waterparc Veluwemeer,  Landal De Bloemert, Landal Coldenhove, Landal Twenhaarsveld of Landal Rabbit Hill.

Kerstvakantie 2020 in de Beekse Bergen 

Kerst tussen de dieren van de Beekse Bergen, sfeervoller wordt het niet! De Beekse Bergen is tijdens de kerstvakantie in winterse sferen inclusief vuurkorven, kerstbomen, bratwust en flammkuchen. Overnachten tijdens kerst in Vakantiepark Beekse Bergen is een belevenis op zich met je gezin!

Topparken Landal in de kerstvakantie

Leuke Landal kerstvakantie met kinderen

Kerst bij Landal met kinderen

Landal De Reeuwijkse Plassen

> Tips Zuid-Holland

Leuke Landal met kleine kinderen kerst

Kerst bij Landal met kinderen

Vakantiepark Coldenhove

> Tips in Gelderland

Leuke Landal kerstvakantie met kinderen

Kerst bij Landal met kinderen

Vakantiepark Hoog Vaals

> Tips in Zuid-Limburg