Kinderspeelboerderij ’t Höfke in Bentelo
03 augustus 2020 
4 min. leestijd

Kinderspeelboerderij ’t Höfke in Bentelo

Op zoek naar een leuke en betaalbare speeltuin in Twente met je kids? Een niet al te groot speelparadijs dat heerlijk is voor wat speelplezier voor kleine kinderen? Ga naar Kinderspeelboerderij ’t Höfke in Bentelo.


Een leuk en niet al te duur speelparadijs vind je in Bentelo, provincie Overijssel. Eén van de varkensschuren van dit voorheen boerenbedrijf is omgetoverd tot speelparadijs. Verder is er ook nog een hele grote speeltuin buiten en compleet met piratenschip, schommels en airtrampoline. En dat is niet alles. Binnen ligt een soort kleine Monkey Town en een gedeelte waar je kunt bouwen met megablokken van LEGO. Voor bouwers urenlang speelplezier. Nog voordat ik betaald heb, is Tess er al vandoor. Ze gooit haar sandalen bij de schoenenkast en begint al te klimmen en klauteren. Als eerste schiet ze het ballenbad in. Een leuke glijbaan komt uit in een bad van ballenbak-ballen.

Daarna rent ze door naar het grotere klimparadijs van Kinderspeelboerderij ’t Höfke. Het is mooi om te zien hoeveel haar motoriek is verbeterd, ze gaat zichzelf hier zeker weten prima vermaken.

Speelboerderij in Twente

Je mag bij ’t Höfke geen eigen eten en drinken nuttigen. Wel kun je er een basisarrangement aanschaffen met een kan ranja, frietjes met mayonaise en een ijsje. Het arrangement kost €6,25 per persoon/kind en de entree is inbegrepen. Wil je geen frietjes? Dan kun je ook alleen entree betalen en later bijvoorbeeld een tosti bestellen – gaat Tess naar de volgende ruimte. Hier is een grote zaal met allemaal mega blokken LEGO. Andere kindjes hebben al een hoog huis gebouwd in de hoek, maar gelukkig liggen er nog genoeg blokken om zelf wat te kunnen bouwen. Plezier gegarandeerd hier!


Omdat het slecht weer is en blijft miezeren, kan er niet buiten gespeeld worden. We gaan toch eventjes buiten spieken, het enorme piratenschip hebben we namelijk al gespot vanaf de parkeerplaats dus dat willen we wel even met eigen ogen zien. Het buitengedeelte van Kinderspeelboerderij ’t Höfke ziet er spectaculair uit. Een goede reden om hier nog eens heen te gaan als het zonnetje schijnt.

Leuke speeltuin in Twente

Leuke Roompot met kinderen
OVERNACHTEN MET KIDS
Leuke glamping in Nederland met kinderen

GLAMPING

Tips voor een vakantie in Nederland met kinderen

ALLE PROVINCIES

E-book Nederland met kinderen

Reisgids: Ontdek Nederland met kinderen

Ga op pad met Kleine Wereldreiziger en ontdek de mooie plekjes van Nederland! Deze unieke online reisgids is véél meer dan alleen een e-book.

  • 125+ uitjes, per provincie gerangschikt
  • Inclusief gratis app
  • BONUS: 50+ horeca-adressen
  • BONUS: 50+ slaapplekken