Blauwe romper met tekst Kleine Wereldreiziger

€ 15,95

ROMPER BIO COTTON

blauw - korte mouw

Maat

50/56

62/68


Opmerkingen

Mail naar info@kleinewereldreiziger.nl voor specifieke vragen.


Levering

5-7 werkdagen


Verzendkosten

€ 3,95; gratis verzending vanaf € 50,-

Meer over onze rompers

Wij vinden het milieu belangrijk. Tijdens onze reizen houden we zoveel mogelijk rekening met duurzaamheid. En dat willen we ook doen in onze producten. De bamboe rompers van Kleine Wereldreiziger zijn niet alleen zacht. Ze bieden ook UV-bescherming voor 97,5% en bovendien is bamboe fijn voor gevoelige babyhuidjes. Verder is bamboe warmteregulerend en geschikt voor iedere temperatuur en heeft bamboe materiaal de volgende voordelen:

  • Met slechts 10% van het grondoppervlak, levert bamboe net zoveel op als katoen.
  • Bamboe heeft geen pesticiden of mest nodig.
  • Bamboe is 100% biologisch afbreekbaar.
  • Bamboe heeft bijna alleen regenwater nodig om te groeien.
  • Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld, dus vaker oogsten per hectare.

Productomschrijving

Deze bio cotton romper met korte mouw is van zacht biologisch katoen. Op de linkerschouder zitten drukknoopjes net als aan de onderkant. Hierdoor zit de romper mooi aangesloten en kun je hem gemakkelijk aan- en uittrekken. Bovendien kan de romper daardoor makkelijk over het hoofd worden aangetrokken.


  • 95% biologisch katoen
  • 5% elastaan
  • Wassen op 40 graden

Verzendinformatie

Het door jou bestelde artikel wordt bezorgd door POSTNL op het door jou opgegeven bezorgadres in Nederland. Je bestelling wordt binnen 5 - 7 werkdagen bezorgd. Zaterdag, zondag en feestdagen gelden niet als werkdagen. De kosten voor bezorgen zijn € 3,95, ongeacht het aantal stuks en/of het gewicht van de zending. Dit bedrag is inclusief de behandelings- en administratiekosten van je bestelling. Bij bedragen boven de € 50 zijn de verzend- en behandelingskosten gratis.

© Kleine Wereldreiziger. Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden