Leuk huisje huren in Nederland met kinderen

Leuk huisje huren in Nederland met kinderen

Van die fijne plekken om te overnachten met je kinderen

Vakantiehuis met op Safaripark Beekse Bergen

Overnachten in een safari lodge

Overnachten in het safari resort van de Beekse Bergen is onbeschrijflijk tof met kinderen. Je krijgt naast de fijne sfeer van een lodge plus ook een pas met toegang tot het Safaripark, Speelland, Dierenrijk en ZooParc. Deze lodge is een zeer compleet ingerichte accommodatie

Noord-Brabant, Nederland
Leuke boomhut in Gelderland

Slapen in een tree house

Wauw, slapen in een boomhut met een uniek en compleet interieur. Een wereldplek voor gezinnen in combinatie met fijne faciliteiten zoals boxspring bedden, een houtkachel, vaatwasser en natuurlijk een gave glijbaan vanaf het terras. Je kinderen willen zeker weten niet naar huis.

Gelderland, Nederland
Vakantiehuis in Zuid-Limburg met kinderen

Modern chalet met sauna

Dit moderne chalet met sauna op Résidence Valkenburg is heerlijk voor gezinnen. Er is een openluchtzwembad, vaatwasser, heerlijke boxspring bedden en om je heen is er overal groen. Heerlijke plek om Valkenburg, Maastricht en de rest van Zuid-Limburg te ontdekken!

Zuid-Limburg, Nederland
Kinderbungelows in Nederland

Speciale kinderbungalows

De grotere vakantieparken in Nederland hebben ze gegarandeerd: kinderbungalows. Waarschijnlijk hebben ze deze term zelfs uitgevonden. Wij waren sceptisch, maar zijn inmiddels erg enthousiast over het aanbod van kinderbungalows bij  Landal GreenParks en Roompot. Zo´n kinderbungalow is handig vanwege de extra´s die voor een gezin gewoon fijn zijn: een box, commode, kinderstoel, een babybadje en wat speelgoed zijn aanwezig. Is het ineens toch veel minder sjouwen naar je vakantiehuisje. Kinderbungalows zijn speciaal ingericht voor gezinnen, vaak zelfs in een thema.

Landal kinderbungalows in Nederland

Kinderbungalow Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Het beste van drie landen in een weekend

Limburg, Nederland
Kinderbungalow Landal Het Loo

Landal Landgoed ’t Loo

Een weekend plezier aan het water

Gelderland, Nederland
Kinderbungalow Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei

Een heerlijke week in de mooie Texelse duinen

Noord-Holland, Nederland