Lunchen bij hotspot LUC in Utrecht
26 juli 2017 
2 min. leestijd

Lunchen bij hotspot LUC in Utrecht

LUC Utrecht is zo’n restaurant in het centrum van Utrecht waar je je hele vriendenkring met de kids naartoe wilt sturen, omdat het zo ontzettend leuk en sfeervol is. En het eten is er ook nog eens erg lekker!

LUC Utrecht met kinderen

En dan kun je bij LUC Utrecht ook nog heerlijk eten wat net even anders is dan het standaard restaurant met kindermenu. Verwacht hier dus ook geen kindermenu, maar wel de mogelijkheid om wat lekkers te bestellen voor je kind zoals een croissant met roomboter en marmelade of lekkere boerenyoghurt met fruit. De kaart wisselt regelmatig, dus tips hebben we helaas niet. Maar de borden met eten die we zagen langskomen waren allemaal dik in orde en net even wat meer bijzonder dan een broodje geitenkaas met honing, wél Luc’s California roll, een zacht briochebroodje met rivierkreeftjes, kip of red-eye mayonaise en een sandwich met hummus van rode biet, pistache, avocadocrème en kumquat vinaigrette. En daarna natuurlijk lekker smullen van een stuk home made appeltaart, lemon pie of millionairs shortbread (kinder Bueno, karamel, biscuit, chocolade). Als de kaart tenminste niet volledig veranderd ;-)

De ideale plek met kids?

Is LUC Utrecht echt ingericht op kleine kinderen? Nee, verwacht hier geen kleurplaten of een speelhoekje! Met een 4-jarige die eten waardeert en stil kan blijven zitten, vonden wij het een ontzettend lekkere plek. Inspirerend, rustig en gezellig aangekleed. Als ouders wil je ook wel eens wat anders, toch? Je waant je echt even in andere sferen bij LUC. En dat vond onze kleuter ook. iPad mee voor als hij klaar is met eten en wij nog niet en een kaartspelletje UNO Junior voor van tevoren. Met een peuter die nog niet stil kan zitten is het geen ideale plek, maar voor de kleuter die dat wel kan is LUC Utrecht heerlijk!

LUC Utrecht met kinderenFoto:  LUC Utrecht

Voor erbij

Bij LUC kun je voor je kind makkelijk wat betaalbare bijgerecht bestellen die kwalitatief net even anders zijn zoals brood met ‘ beurre café de Paris’, huisgemaakte frites met dijon mayonaise of een gepofte zoete aardappel. Daar worden kinderen zeker blij van!

Ook leuk om te lezen:

KINDVRIENDELIJK OVERNACHTEN

GLAMPING IN NEDERLAND

OVERZICHT ALLE PROVINCIES

Online reisgids Nederland

Ga op pad met Kleine Wereldreiziger en ontdek de mooie plekjes van Nederland! Deze unieke online reisgids is véél meer dan alleen een e-book.


✅ Mobile proof, één overzicht met uitjes per provincie

✅ Inclusief fijne plekjes om te overnachten in eigen land

arrow_drop_up arrow_drop_down