arrow_drop_up arrow_drop_down
Tony Chocolony Amsterdam met een tiener

Uitjes in Noord-Holland met kinderen

Geef mij maar Amsterdam

Onze hoofdstad heeft zoveel meer dan alleen de highlights en nog steeds hebben we nog niet eens de helft van Amsterdam gezien. Genoeg redenen om terug te gaan, want een stedentrip Amsterdam is heerlijk. We hebben eindeloos veel tips inclusief drie kindvriendelijke wandelroutes voor je. Tip: voorkom hoge parkeerkosten en bestel treinkaartjes wanneer deze in de aanbieding zijn bij AH.nl. Vervolgens ga je ontspannen met de trein naar hartje Amsterdam. Voor je kinderen betaal je alleen de Railrunner

NEMO Amsterdam

NEMO Amsterdam moet je gezien hebben. Wij waren er met een peuter, kleuter en 8-jarige en drie keer was het feest. Je moet alleen je programma aanpassen op je kind en juist de proefjes er uit kiezen die het meest interessant zijn. Handig is wel om NEMO te bezoeken op een studiedag. Man man wat kan het hier enorm druk zijn en dan zie je door de bomen het bos niet meer en neem je een heel druk kind mee naar huis wat maximaal prikkels heeft geabsorbeerd.

Maak kennis met tv en radio

Beeld en Geluid ondergaat een enorme renovatie en opent medio 2022 haar deuren voor het grote publiek. We hebben hier echt genoten van spots inspreken, Buurman en Buurman, een complete Beeld en Geluid experience, de Animal crackers en ook 

Media Ukkie Land. Het kan alleen nog maar beter worden verwachten we dus wij staan op de stoep zodra het weer kan bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Weekendje uitwaaien in Texel

Texel en haar natuur is fantastisch! Het charmant havenstadje Oudeschild, struinen over het strand, Ecomare bij slecht weer en ga zo nog maar even door. Dit eiland is niet voor niets populair bij Nederlanders en de Krim is misschien wel het bekendste startpunt van je vakantie of weekendje weg naar de Wadden.

Vliegen over Nederland

By far één van de tofste uitjes in Amsterdam om te doen met je kinderen als je het ons vraagt: This is Holland Experience. Wat is het ontzettend leuk om over ons eigen land te vliegen, inclusief de geuren, kleuren en highlights die je vast en zeker zult herkennen samen. Hoe is de vorm van Nederland? Wat zijn polders? Hoe zorgen we ervoor dat de Watersnoodramp van 1953 zich niet meer herhaalt? Allemaal vragen waar je een antwoord op krijgt.

Logeren bij de boer

Op paardenpension FarmCamps Fleur Stables wonenn 50+ paarden en pony's. De ideale plek om Noord-Holland te gaan verkenennen met je kinderen!

Ook leuk om te lezen:

Gelderland
Zuid-Holland
Friesland