Page content

Ocean Retreat

article content

Ocean Retreat

Ocean Retreat is zo’n heerlijk vakantiehuis van Airbnb, direct aan de kust in Portugal. En wat het zo ideaal maakt is dat het kindvriendelijke strand op loopafstand is. Binnen 10 minuten loop je naar Arrifana beach.

Airbnb met kinderen

Ocean Retreat in ’t kort

  • Appartement voor 6 personen
  • Zwembad en kindvriendelijk strand
  • Airconditioning
  • Internet

Genieten met zicht op zee

Arrifana beach ligt op 10 minuten loopafstand van vakantiehuis Ocean Retreat. Dit sfeervolle vakantiehuis heeft zicht op zee vanaf een fijn balkon waar je ’s ochtends samen kunt ontbijten met je gezin. Een heerlijke accommodatie met kinderen in Portugal! De mezzanine geeft een heleboel gezelligheid in de woonkamer en is natuurlijk ultiem voor kinderen. Verder kun je behalve zwemmen in zee ook nog gebruik maken van een gemeenschappelijk zwembad en een parking voor de (huur)auto. Het zwembad is overigens niet omheind, even rekening mee houden, wij ervaren dat zelf nooit als nedeel.

Fijne accommodatie voor het hele gezin

Dit vakantiehuis is voor maximaal 6 personen. Weet dan wel dat je gebruik maakt van een slaapbank en een matras in de kamer. Het huis is ruim van opzet en heeft twee verdiepingen. De slaapkamers zijn beneden, de ruimte woonkamer boven, met een aangrenzend terras op het zuiden. De mezzazine zal populair zijn bij kinderen. Er ligt een tweepersoons matras en je komt er met een trapje. Er is trouwens in één van de slaapkamers ook nog een stapelbed. Ga je in het voorjaar of het najaar, dan is er in de woonkamer ook nog een open haard, gezellig en warm! De master bedroom is ruim, heeft een kingsize bed en een ensuite badkamer.

Verder zijn er nog wat leuke extra’s, zoals WiFi, speakers om je iPod, iPhone of PC aan te sluiten en een kleine selectie van DVD’s en boeken.

Genoeg te doen in de omgeving

Arrifana beach is het meest kindvriendelijk stand en ligt op loopafstand. Wil je de hele dag op het strand wilt liggen, met een parasolletje, genieten van zeewater met een lekkere temperatuur en genoeg vertier hebben? Ga dan liever naar de Algarve, want dat ga je hier niet vinden. Het Costa Vicentina natuurpark is op rijafstand van vakantiehuis Ocean Retreat net als de stranden Monte Clerigo en Amoreira, wat surfstranden zijn. Verder kun je in de omgeving met je gezin vooral je hartje ophalen als je houdt van de natuur. Wandelen, fietsen en watersporten zijn hier de meest populaire activiteiten met kinderen. Je hoeft zeker geen winkelcentra, nachtclubs of uitgaansgelegenheden te verwachten. Natuurlijk wel leuke restaurantjes en een eenvoudige supermarkt op vijf minuten afstand.

Airbnb met kinderen

Meer leuke accommodaties voor gezinnen in Portugal