arrow_drop_up arrow_drop_down
Reizen met kinderen en Kleine Wereldreiziger

De wereld ontdekken met ons gezin, we love it!

Wij weten uit eigen ervaring dat reizen met een kind superleuk is! We reizen al meer dan 20 jaar, maar we beleven de wereld als ouders nu echt anders dan toen we nog met z'n tweetjes gingen backpacken. We nemen veel meer de tijd om stil te staan bij wat we allemaal zien en beleven. Reizen hoeft niet per definitie naar een ver oord en kan juist ook dicht bij huis. Ons reistempo ligt veel lager en dat vinden we heerlijk.

Reizen met kinderen - Kleine Wereldreiziger

Je kind laten kennismaken met de wereld, andere landen, mensen en culturen. Ze laten waarderen wat ze zelf hebben en genieten van kleine dingen. Dat is wat wij als coaches graag willen promoten en ondersteunen.

- Mireille & Gijs Steegmans

Bestemmingen Kleine Wereldreiziger

Reis mee in onze voetsporen

Voor de meesten is onzekerheid op reis en niet goed weten waar je met je kinderen veilig naar toe kunt gaan de belangrijkste motivatie om het reizen als gezin (voorlopig) even uit te stellen. Na onze positieve verhalen, begint het vaak wel te kriebelen bij andere ouders. Omdat wij oprecht vinden dat reizen je eigen wereld en de wereld van je kind enorm verrijkt, willen wij complete informatie geven over reizen met kinderen. Gezinnen kunnen dan echt reizen in onze voetsporen en ons gericht vragen stellen in onze eigen community. Het idee voor Kleine Wereldreiziger ontstond tijdens 6 maanden revalidatie van Mireille. Ze werkte het idee uit tijdens het daarop volgende re-integratietraject bij haar toenmalige werkgever. Een traject dat allerminst via het boekje verliep. Wat als hobby en passie begon, groeide uit tot het bedrijf Kleine Wereldreiziger.

Bestemmingen Kleine Wereldreiziger

Ontdek de wereld en laat je verwonderen

De wereld ontdekken met je kinderen. Dat is waar het om draait voor ons als gezin. Je kunt de wereld perfect ontdekken als gezin door te reizen, het is fantastisch om mooie herinneringen voor het leven te maken op vakantie. Sinds 2012 groeide Kleine Wereldreiziger  uit tot een online platform voor reislustige ouders.

Onze missie is om ouders te inspireren om te genieten met hun kinderen. Niet alleen genieten op vakantie en de rest van het jaar daarnaar uitkijken, maar iedere dag de mooiste dag beleven! Samen herinneringen maken voor het leven en de wereld ontdekken in al haar facetten. We willen ouders verbinden in onze community en inspireren op alle fronten: van staycation tot kindvriendelijke vakantieadresjes ver weg. Genieten van die Spaanse Cava op je eigen terras of van die Italiaanse Mozzarella di Buffala op je homemade pizza. Om kennis te maken met andere gebruiken en gewoonten hoef je niet altijd direct naar het buitenland te gaan. Thuis is er zoveel mogelijk!

Je kunt bij ons eigenlijk zelf je reis samenstellen, zonder alles zelf uit te hoeven zoeken. Dat scheelt je enorm veel tijd! Wij geven ondersteuning in onze community als je extra vragen hebt over je vakantiebestemming.

Mireille Steegmans - eigenaar Kleine Wereldreiziger

Individuele rondreis met kinderen

Wil jij comfortabel reizen met je kind(eren)?

Wij weten uit eigen ervaring wat wel en niet handig is als je reist met kinderen en welke plekken je juist wel of niet moet bezoeken. Om ons heen merken we  dat  ouders graag met hun kind zouden willen reizen, maar geen idee hebben hoe ze het moeten organiseren. Ga dan vooral naar onze community en stel je vragen, we kunnen je zeker weten een eind op weg helpen!

Als je liever georganiseerd gaat dan kunnen wij je prima doorverwijzen naar de juiste agenten die werken met lokale organisaties in het land waar je naartoe wilt gaan. Dit doen we alleen voor de bestemmingen die we kennen en waarvan we weten dat we kwaliteit kunnen leveren. Avontuur en samen ontdekken staan daarbij altijd centraal! Verwacht tijdens onze rondreizen geen animatieteams, maar juist contact met locals en kennismakingen met andere culturen en gebruiken. Wij werken allen samen met partners die wij persoonlijk kennen, want zij begrijpen als geen ander hoe je reist met kinderen.

De 'Kleine Wereldreiziger garanties'

Garantie: persoonlijk

Persoonlijk

Wij werken met een klein team dus je kent ons voor je vertrekt.

Garantie: voor ieder budget

Voor ieder budget

Maak slimme keuzes en laat je kinderen de wereld zien.

Garantie: SGR & Calamiteitenfonds

Flexibel en all-in

Wij denken graag met je mee, in overleg is er veel mogelijk.

Garantie: korte lijntjes

Korte lijntjes

Wij kennen onze agenten allemaal persoonlijk.