arrow_drop_up arrow_drop_down
Reizen met kinderen en Kleine Wereldreiziger

Reizen met een kind? WE LOVE IT!

Wij weten uit eigen ervaring dat reizen met een kind superleuk is! We reizen al meer dan 20 jaar, maar we beleven de wereld als ouders nu echt anders dan toen we nog met z'n tweetjes gingen backpacken. We nemen veel meer de tijd om stil te staan bij wat we allemaal zien en beleven. Ons reistempo ligt veel lager en dat vinden we heerlijk! Je kind laten kennismaken met andere landen, mensen en hun cultuur is geweldig! Wil je met ons reizen? Lees dan verder!

Reizen met kinderen - Kleine Wereldreiziger

Het is echt een misvatting dat georganiseerde (verre) reizen met kinderen altijd meteen duur zijn. Doordat een reisspecialist de wegen kent kun je juist besparen. Wist je bijvoorbeeld dat het in de meeste gevallen duurder is om dezelfde hotels allemaal zelf individueel te gaan boeken bij Booking.com? Dat wisten wij een jaar geleden ook niet...

- Mireille Steegmans

Individuele rondreis met kinderen

Wil jij comfortabel reizen met je kind(eren)?

Wij weten uit eigen ervaring wat wel en niet handig is als je reist met kinderen en welke plekken je juist wel of niet moet bezoeken. Om me heen merk ik dat andere ouders ook graag met hun kind of kinderen zouden willen reizen, maar dit om verschillende redenen niet doen. De opmerkingen die ik op het schoolplein wel eens hoor zal ik niet letterlijk delen. Het komt erop neer dat vaders en moeders onze reizen volgen en ons voorbeeld graag zouden volgen. Ze denken alleen dat zij zijn overgeleverd aan campings en vakantieparken. Zonde, want waar een wil is daar is altijd een weg volgens ons!


Dit is precies de reden waarom wij zijn gaan samenwerken met verschillende partners en agenten. Nu kunnen wij andere ouders comfortabele rondreizen aanbieden naar mooie bestemmingen en hen tegelijkertijd ontzorgen. Ga je met ons mee?

Bestemmingen Kleine Wereldreiziger

Reis mee in onze voetsporen

Voor de meesten is onzekerheid op reis en niet goed weten waar je met je kinderen veilig naar toe kunt gaan de belangrijkste motivatie om het reizen als gezin (voorlopig) even uit te stellen. Na onze positieve verhalen, begint het vaak wel te kriebelen bij andere ouders. Maar concrete plannen blijven toch uit.  Omdat wij oprecht vinden dat reizen je eigen wereld en de wereld van je kind enorm verrijkt, bieden wij onze reizen aan als kant er klaar reispakket. Gezinnen kunnen dan echt reizen in onze voetsporen.


Het idee voor ons Kleine Wereldreiziger-blog ontstond tijdens tijdens 6 maanden revalidatiebehandeling. Het idee werd door Mireille verder uitgewerkt tijdens het daarop volgende re-integratietraject bij haar toenmalige werkgeven. Een traject dat allerminst via het boekje verliep. Wat als hobby en passie begon, groeide uit tot een bedrijf en het aanbieden van onze reizen is een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van Kleine Wereldreiziger. Om gezinnen gratis informatie te kunnen blijven geven en nieuwe bestemmingen te gaan ontdekken, moet het spaarpotje namelijk wel gevuld blijven.

Je kunt bij ons eigenlijk zelf je reis samenstellen, zonder alles zelf uit te hoeven zoeken. Dat scheelt je enorm veel tijd! Bovendien geven wij ondersteuning in onze community als je extra vragen hebt over je vakantiebestemming.

Mireille Steegmans - eigenaar Kleine Wereldreiziger

Samenwerking Kleine Wereldreiziger en Van Aa tot Zet

Samenwerking op maat

Wij zijn volledig gespecialiseerd in reizen met kinderen, waarbij avontuur en samen ontdekken centraal staat. Verwacht tijdens onze rondreizen geen animatieteams, maar juist contact met locals en kennismakingen met andere culturen en gebruiken.

Wij werken voor de uitvoering van al onze reizen samen met partners die wij persoonlijk kennen. Zij begrijpen als geen ander hoe je reist met kinderen. 

Je kunt trouwens voor al onze pakketreizen rekenen op de garantie van Calamiteitenfonds en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Kantoor Van Aa tot Zet Reizen

Hoe kun je bij ons boeken?

KleineWereldreiziger.nl is eigenlijk één grote brochure, maar dan online. Lees onze reisverhalen per bestemming en bekijk wat jullie aanspreekt. Bovendien kun je ook al je reisvragen stellen in onze community als je bijvoorbeeld twijfelt tussen bestemmingen. Of misschien weet je niet zeker of een land geschikt is voor jullie gezin?


Wil je een reisvoorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen contact met je opnemen om samen te kijken welke reis het beste bij je past. Naar aanleiding van je wensen, maken wij een reisvoorstel voor je gezin samen met onze samenwerkingspartner voor jouw bestemming. Is onze voorstel naar jullie zin? Dan kan er geboekt worden! Wij gaan dan aan de slag om alles te regelen en we zullen controleren of de onderdelen en accommodaties allemaal nog beschikbaar zijn.


Is alles geregeld? Dan nemen we contact met je op om alles te bevestigen en je ontvangt een factuur. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je alle reisbescheiden van ons.

De 'Kleine Wereldreiziger garanties Van Aa tot Zet'

Garantie: persoonlijk

Persoonlijk

Wij werken met een klein team dus je kent ons voor je vertrekt.

Garantie: voor ieder budget

Voor ieder budget

Maak slimme keuzes en laat je kinderen de wereld zien.

Garantie: SGR & Calamiteitenfonds

Flexibel en all-in

Wij denken graag met je mee, in overleg is er veel mogelijk.

Garantie: korte lijntjes

Korte lijntjes

Wij kennen onze agenten allemaal persoonlijk.

Klaar om jullie vakantie door ons te laten regelen?