arrow_drop_up arrow_drop_down
Reizen met kinderen en Kleine Wereldreiziger

De wereld ontdekken met ons gezin,

we love it!

Reizen met kinderen - Kleine Wereldreiziger

Onze kinderen laten kennismaken met de wereld en genieten met ons gezin. Andere landen, gebruiken en gewoonten ontdekken en deze respecteren. Dat is onze missie!

We inspireren graag andere gezinnen om hetzelfde te doen.

- Familie Steegmans

Bestemmingen Kleine Wereldreiziger

Reis mee in onze voetsporen

Voor de meesten is onzekerheid op reis en niet goed weten waar je met je kinderen veilig naar toe kunt gaan de belangrijkste motivatie om het reizen als gezin (voorlopig) even uit te stellen. Na onze positieve verhalen, begint het vaak wel te kriebelen bij andere ouders. Omdat wij oprecht vinden dat reizen je eigen wereld en de wereld van je kind enorm verrijkt, willen wij complete informatie geven over reizen met kinderen. Gezinnen kunnen dan echt reizen in onze voetsporen en ons gericht vragen stellen in onze eigen community. Het idee voor Kleine Wereldreiziger ontstond tijdens 6 maanden revalidatie van Mireille. Ze werkte het idee uit tijdens het daarop volgende re-integratietraject bij haar toenmalige werkgever. Een traject dat allerminst via het boekje verliep. Wat als hobby en passie begon, groeide uit tot het bedrijf Kleine Wereldreiziger.

Bestemmingen Kleine Wereldreiziger

Ontdek de wereld en laat je verwonderen

De wereld ontdekken met je kinderen. Dat is waar het om draait voor ons als gezin. Je kunt de wereld perfect ontdekken als gezin door te reizen, het is fantastisch om mooie herinneringen voor het leven te maken op vakantie. Sinds 2012 groeide Kleine Wereldreiziger  uit tot een online platform voor reislustige ouders. Onze missie is om ouders te inspireren om te genieten met hun kinderen. Niet alleen genieten op vakantie en de rest van het jaar daarnaar uitkijken, maar iedere dag de mooiste dag beleven! Samen herinneringen maken voor het leven en de wereld ontdekken in al haar facetten. We willen ouders verbinden in onze community en inspireren op alle fronten: van staycation tot kindvriendelijke vakantieadresjes ver weg. Genieten van die Spaanse Cava op je eigen terras of van die Italiaanse Mozzarella di Bufala op je homemade pizza. Om kennis te maken met andere gebruiken en gewoonten hoef je niet altijd direct naar het buitenland te gaan.

Wij weten uit eigen ervaring dat reizen met een kind superleuk is! We reizen al meer dan 20 jaar, maar we beleven de wereld als ouders nu echt anders dan toen we nog met z'n tweetjes gingen backpacken. We nemen veel meer de tijd om stil te staan bij wat we allemaal zien en beleven. Reizen hoeft niet per definitie naar een ver oord en kan juist ook dicht bij huis. Ons reistempo ligt veel lager en dat vinden we heerlijk.

Comfortabel reizen en samen genieten?

Wij weten uit eigen ervaring wat wel en niet handig is als je reist met kinderen en welke plekken je juist wel of niet moet bezoeken. Om ons heen merken we dat ouders graag met hun kind zouden willen reizen, maar geen idee hebben hoe ze het moeten aanpakken. Daarom hebben wij Kleine Wereldreiziger Premium geïntroduceerd. Voor een vast bedrag per jaar profiteer je van kortingen en kun je jouw reisvragen stellen aan ons team en aan andere reislustige ouders. Wij werken samen met kleine (lokale) reisorganisaties. Wil je liever georganiseerd reizen in plaats van alles zelf regelen? Dan kunnen we je ook daarin de weg wijzen. Kleinschalig, korte lijntjes en eerlijke informatie. Dat is waar wij voor staan.