arrow_drop_up arrow_drop_down
Origineel overnachten met kinderen in Nederland

Origineel overnachten met kinderen in Nederland

De leukste plekken om te overnachten met je gezin

Originele overnachtingen met kinderen

Overnachten in een tiny house met kinderen

Overnachten in een tiny house

De tiny houses In DroomPark Bad Hoophuizen grenzen allemaal aan aan binnenplaats met barbecue en hottub. Dit kleine huisje heeft op de vide twee extra slaapplekken waardoor je er met je gezin kunt verblijven. Het park ligt aan het Veluwemeer, bij natuurgebied de Veluwe.

Gelderland, Nederland
Strandhuis met kinderen

Slapen aan het strand

Deze sfeervolle strandhuizen op palen liggen direct aan de kust. Heerlijk zo'n huisje aan het strand met kinderen waar ze aan een emmer en een schepje al genoeg hebben. Het park is een fijne uitvalsbasis voor fietsen, wandelen en uitjes met de kinderen.
Zuid-Holland, Nederland
Cabana het Heijderbos met kinderen

Wakker worden in de jungle

Als je slaapt in een Jungle Cabana in Het Heijderbos dan ga je echt back to basic. Je slaapt in met junglegeluiden in je cabanas die helemaal in stijl is ingericht. Vanaf de privéveranda kun je genieten van de jungle. Dit is echt een bijzondere overnachting!

Limburg, Nederland
Tiny house @ Droompark de Zanding

Mireille's tip:

Tiny house @ Droompark de Zanding

Droompark de Zanding is koploper in Nederland als het gaat om overnachten in een tiny house voor gezinnen. Dit vakantiepark biedt een super sfeervol tiny house waarin het verblijf met kinderen echt een belevenis is. Wij zijn fan!

Slapen in een boomhut
Beekse Bergen (Noord-Brabant)

Overnachten in een boomhut
Dierenbos (Noord-Brabant)