arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij al lid van Kleine Wereldreiziger?

19 november 2016 

Hobbitwoning

Op zoek naar een origineel weekendje weg met de kinderen? Een overnachting in een Hobbit huis valt zeker weten in de smaak. In Nederland staat er een hobbitwoning in Castricum, maar als je over de grens gaat vind je nog veel meer Hobbit huizen. 

Beleef met je gezin hoe het is om samen te leven als een Hobbit in een echt Hobbit huis, met een echte Hobbit deur. Wie heeft er niet eens van gedroomd om een kijkje te mogen nemen in een woning als die van Bilbo Ballings?

Slapen in een Hobbit huisje in Nederland

Ontdek de wereld van de Hobbits samen kinderen. Bij Camping Geversduin in Castricum kun je een echt Hobbit huisje huren, dat aan de buitenkant helemaal is bekleed met mos en zand en is uitgerust met de ronde ramen en deur zoals je die in de film ziet. Het is een luxe uitgeruste vakantiewoning. De Hobbitwoning is voorzien van een badkamer met douche en toilet en een hele complete keuken. Verder is er een tweepersoonsbed aanwezig en een stapelbed voor 2 kinderen. De woning is voorzien van vloerverwarming, waardoor het verblijf het hele jaar door aangenaam is

Kijk voor meer informatie over de Hobbitwoning op www.kennemerduincampings.nl en boek direct deze bijzondere accommodatie in Nederland.

Hobbithuis huren in het buitenland

The Hobbit kent vele fans en de bijzondere Hobbithuizen zijn dan ook overal ter wereld nagemaakt. We hebben er een paar voor je gevonden, veelal te huur via Airbnb.

Hobbit house Montana Thompson Falls

Hobbit house Montana Thompson Falls

 

Tanière de Bilbo le Hobbit

Tanière de Bilbo le Hobbit in de Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk

 

Hobbit Treehouse in de Black Hills van South Dakota

Hobbit Treehouse in de Black Hills van South Dakota

 

 

Ben jij al lid van Kleine Wereldreiziger?