arrow_drop_up arrow_drop_down
Hobbitwoning
19 november 2016 

Hobbitwoning

Op zoek naar een origineel weekendje weg met de kinderen? Een overnachting in een Hobbit huis valt zeker weten in de smaak. In Nederland staat er een hobbitwoning in Castricum, maar als je over de grens gaat vind je nog veel meer Hobbit huizen. 

Beleef met je gezin hoe het is om samen te leven als een Hobbit in een echt Hobbit huis, met een echte Hobbit deur. Wie heeft er niet eens van gedroomd om een kijkje te mogen nemen in een woning als die van Bilbo Ballings?

Slapen in een Hobbit huisje in Nederland

Ontdek de wereld van de Hobbits samen kinderen. Bij Camping Geversduin in Castricum kun je een echt Hobbit huisje huren, dat aan de buitenkant helemaal is bekleed met mos en zand en is uitgerust met de ronde ramen en deur zoals je die in de film ziet. Het is een luxe uitgeruste vakantiewoning. De Hobbitwoning is voorzien van een badkamer met douche en toilet en een hele complete keuken. Verder is er een tweepersoonsbed aanwezig en een stapelbed voor 2 kinderen. De woning is voorzien van vloerverwarming, waardoor het verblijf het hele jaar door aangenaam is

Kijk voor meer informatie over de Hobbitwoning op www.kennemerduincampings.nl en boek direct deze bijzondere accommodatie in Nederland.

Hobbithuis huren in het buitenland

The Hobbit kent vele fans en de bijzondere Hobbithuizen zijn dan ook overal ter wereld nagemaakt. We hebben er een paar voor je gevonden, veelal te huur via Airbnb.

Hobbit house Montana Thompson Falls

Hobbit house Montana Thompson Falls

 

Tanière de Bilbo le Hobbit

Tanière de Bilbo le Hobbit in de Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

 

Hobbit Treehouse in de Black Hills van South Dakota

Hobbit Treehouse in de Black Hills van South Dakota

 

 

Over de schrijver
Ik ben Mireille, eigenares van Kleine Wereldreiziger en trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Met ons gezin ontdekken wij graag de wereld. Ver weg, maar zéker ook heel dicht bij huis! Wij vinden het belangrijk dat een vakantie, uitje of weekendje weg een ervaring is waar nog lang over wordt gepraat. Daar horen voor ons van die fijne adressen bij om comfortabel te overnachten in combinatie met slow travel.
Kleine Wereldreiziger PLUS

Nog vragen over deze bestemming?

Ontdek dan nu Kleine Wereldreiziger PLUS met veel extra's! 


✅ Je persoonlijke vakantievragen stellen

✅ Korting bij partners, extra downloads en moodboards

✅ Toegang tot onze besloten omgeving, los van social media

Kleine Wereldreiziger PLUS

Meer tips over deze bestemming?

Ontdek dan nu Kleine Wereldreiziger PLUS met veel extra's! 


✅ Je persoonlijke vakantievragen stellen

✅ Korting bij partners, extra downloads en moodboards

✅ Toegang tot onze besloten omgeving, los van social media

We hebben nog steeds te maken met  de ‘COVID-19 maatregelen’ die bijna van dag tot dag veranderen. Onze bewegingsvrijheid is beperkt en toch zijn er nog zoveel mogelijkheden om te genieten met je kinderen. We hebben zelf het besluit gemaakt om voorlopig niet naar het buitenland te gaan en willen je graag laten zien hoe mooi ons eigen land is. Natuurlijk hebben wij  nog genoeg ongeschreven verhalen klaarliggen en we respecteren dat iedereen een andere keuze maakt als het over reizen gaat. We blijven je dus inspireren over internationale bestemmingen, al zijn ze niet altijd bereikbaar op dit moment. Dromen mag en is heerlijk! Voor actuele berichtgeving raadpleeg je altijd de lokale overheden en communicatiekanalen. Stay safe en heb respect voor elkaars gezondheid.