arrow_drop_up arrow_drop_down
Tips voor Pasen met kinderen

Genieten van een lang Paasweekend

Een lang Paasweekend in eigen land

Na de zomervakantie en de kerstvakantie is ook een lang Paasweekend totaal anders. Je vrijheid op vakantie met je kinderen wordt flink beperkt door corona, ga daar maar van uit. Hoewel niet alles kan de komende Pasen met je gezin zijn er zeker ook dingen die wel gewoon kunnen, mits het reisadvies het natuurlijk toelaat. Ik tip graag kindvriendelijke accommodaties en fijne vakantieparken waar je lekker kunt genieten met je gezin. Daarbij natuurlijk de noot dat je voor boeken zelf goed checkt wat wel en niet kan op dat moment.


Kindvriendelijke accommodatie voor Pasen

In mijn ogen is een fijne accommodatie een echt must tijdens Pasen met je kids, je wilt toch een beetje comfort. Omdat niet zeker is of horecagelegenheden open zijn, zou ik altijd kiezen voor een kindvriendelijke accommodatie met kookfaciliteiten. Het liefst ben je volledig self supporting en hoef je met zo min mogelijk mensen in contact te komen. Één keer boodschappen doen voor de hele vakantie en dat probleem is getackeld. Verder is wat comfort en luxe in mijn ogen wel fijn als je in je bewegingsvrijheid beperkt wordt. Ik tip graag een aantal leuke plekken voor Pasen met je kinderen met natuurlijk bekende parken als Landal GreenParks met kortingen tot 30% en een midweek Roompot vanaf € 193,-. Daarnaast  ook een aantal verrassende vakantieparken die je waarschijnlijk nog niet kent.  Fijne Pasen in ieder geval en geniet met je kinderen, we hebben volop  leuke adresjes voor gezinnen!

Top aanbiedingen Pasen

Aanbiedingen Landal Kerstvakantie

Pasen Landal GreenParks

 korting tot 30%


Bekijk aanbiedingen

Kerst aanbiedingen Roompot met kinderen

Lastminutes Roompot

 Weekend vanaf € 193,-


Bekijk aanbiedingen

Korting Center Parcs met Kerst

Lastminutes Center Parcs

 korting tot 50%


Bekijk aanbiedingen

Kerstvakantie 2020 met kinderen

Weg met Pasen, veel lastminutes

Wil je weg met het gezin tijdens het lange Paasweekend? Vier Pasen bij Center Parcs De Eemhof, Roompot Résidence Klein Vink of voel je een ranger bij Vakantiepark Beekse Bergen. Mooi weer is geen garantie dus houd daar rekening mee bij het plannen van je weekendje weg.


Wacht niet te lang met boeken voor Pasen

Veel Nederlanders wachten af voordat ze boeken, maar wacht niet te lang! Veel vakantieparken hebben flexibele voorwaarden. Hierdoor kun je omboeken als je vanwege corona toch niet weg kunt. Maak daar zeker gebruik van is onze tip! Vier Pasen in een prachtig resort bij EuroParcs, kies een vakantiepark van TopParken of kies voor luxe bij Hof van Salland of een fijne villa van Belvilla.

Topparken Landal tijdens Pasen