arrow_drop_up arrow_drop_down
Barntent FarmCamps review

Kleine Wereldreiziger PLUS bespaart je veel tijd

PLUS = extra reistips, je vakantievragen heel gericht stellen, downloads en meer!

Barntent FarmCamps review

Kleine Wereldreiziger PLUS bespaart je veel tijd

PLUS = extra reistips, je vakantievragen heel gericht stellen, downloads en meer!

Dit krijg je als lid van Kleine Wereldreiziger PLUS:

Interactie

Kom in contact met reislustige ouders

Kortingen

Exclusieve voordelen bij onze partners

Downloads

E-books en onze persoonlijke reistips

Moodboards

Laat je inspireren en ontdek bestemmingen

Kleine Wereldreiziger PLUS gaat verder waar onze website stopt. Het is een besloten omgeving, los van social media

Als PLUS lid kom je via onze community in contact met 300+ andere ouders die graag reizen en dit aantal groeit steeds meer. Dit nieuwe en unieke concept is dé oplossing voor iedere vader of moeder die meer wil genieten en minder tijd kwijt wil zijn met plannen. Wij zijn zelf dagelijks te vinden in onze eigen community dus de lijntjes zijn kort als je jouw vraag wilt stellen over je volgende vakantie.

Reiscommunity Kleine Wereldreiziger
Kortingen bij Kleine Wereldreiziger
Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Interactie

Je kent het vast: je hebt een aantal vakantiebestemmingen in je hoofd, maar je weet het nog niet helemaal. Je wilt de voors en tegens afwegen en wat ervaringen van andere ouders zijn erg welkom! Je kunt als lid van Kleine Wereldreiziger 24/7 je vakantievragen stellen in de besloten community. Veel leden hebben al flink wat landen van de wereld gezien en kunnen je een antwoord uit eigen ervaring geven. Net als wijzelf natuurlijk! 

Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Kortingen

Als lid van Kleine Wereldreiziger profiteer je van een aantal extra voordelen en kortingen bij de door ons geselecteerde partners. Gewoon omdat wij je graag laten kennismaken met toffe merken die bij ons passen. Je kunt zo vaak als je wilt gebruik maken van de kortingscodes die wij je aanbieden. Via onze community en de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Denk o.a. aan 5% korting op je huurauto bij Sunny Cars, 10% korting bij BordspellenXL of 15% korting bij BackpackFlags.

Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Downloads

In onze community kun je extra informatie downloaden. Wat kun je verwachten? Je download routes voor leuke roadtrips van onze partner Sunny Cars. Verder geven wij je praktische tips en lijstjes voor je volgende vakantie. En voor je kinderen? Wij hebben doe-boeken in verschillende leeftijdscategorieën en er komen een aantal supertoffe staycation pakketten aan voor de komende vakantie.

Abonnement Kleine Wereldreiziger

# Moodboards

Een heerlijke lijst met reisinspiratie om doorheen te scrollen die nog veel verder gaat groeien! Wij geven je onze eigen eerlijke foto's van de bestemmingen die wij hebben bezocht met team Kleine Wereldreiziger met dat beetje extra handige informatie. Wij geven je veel inspiratie over uitjes in Nederland en ook over roadtrippen in Europa. En zoek je nog een feel good accommodatie? Ook die hebben wij bij elkaar verzameld. 
Reizen met kinderen community

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden
Leuke vakantiehuis met kinderen in Brabant

Next level: écht toegevoegde waarde bieden

Het internet staat bomvol met nuttige reisinformatie voor ouders die op zoek zijn naar tips over hun volgende gezinsvakantie. Er is alleen zo enorm veel informatie dat je soms door de bomen het bos soms niet meer ziet. Het resultaat is vaak dat je toch kiest voor iets wat je al kent, dan weten jij en je kinderen wat je kunt verwachten. Geen verrassingen.

Maar wat nou als je je vragen kunt stellen en een gericht antwoord krijgt van een andere ouder? Iemand die een bestemming al kent? Wij hebben nog zoveel meer informatie over bestemmingen, maar het is onmogelijk om het allemaal in blogs te verwerken. Wij willen meer échte toegevoegde waarde bieden en dat is waarom wij zijn gestart met onze community.

Wij bieden het platform om in contact te komen met andere reislustige ouders, zonder alle afleiding van advertenties en algoritmes. Je krijgt hierdoor een veel beter antwoord op je vragen en een persoonlijker advies van ons. De lijntjes zijn namelijk veel korter op deze manier!

Tijd voor the next level in informatievoorziening, tijd voor Kleine Wereldreiziger PLUS :-)

Wat kun je allemaal verwachten?

Wij realiseren ons natuurlijk dat het fijn is om ons je vakantievragen heel gericht te kunnen stellen aan andere ouders. Het bespaart je veel tijd en je komt op bijzondere plekken die je anders misschien nooit gevonden zou hebben. Dat is dan ook de basis van de community van Kleine Wereldreiziger: in contact komen met andere reislustige ouders en maximaal input krijgen voor jouw volgende vakantie met je gezin. Maar daar willen wij het niet bij laten. Wij merken dat wij als gezin heel bewust leven en onze keuzes maken. Tijd voor elkaar maken om leuke dingen te doen zoals croissants bakken op een doordeweekse ochtend of marshmallows roosteren op zaterdagavond. Wij horen allebei in ons werk als coach terug dat andere ouders dit zouden willen, maar niet weten hoe. Wij nemen je graag mee in onze belevingswereld. Beantwoorden je vragen en vertellen je graag hoe wij dingen aanpakken. Niet alleen op vakantie, maar vooral ook thuis. Natuurlijk is het bij ons niet altijd allemaal rozengeur en maneschijn (of wodka lime ;-)).

De manier waarop wij daar uiteindelijk mee omgaan bepaalt wel de kwaliteit van ons gezinsleven.

Genieten met je kinderen en met je partner dat is wat wij iedereen gunnen. Wij geven je graag pure en eerlijke informatie over hoe wij dat doen en dat doen wij in onze eigen community. Geen algoritmes die je volgen, geen ongewenste reclame en andere afleiding. Wij willen onze leden gewoon graag inspireren om te leven. Want het leven is eigenlijk oersimpel als je het ons vraagt!

Je wilt toch niet het hele jaar uitkijken naar die ene fijne zomervakantie en verder op overlevingsstand staan?

Genieten met ons gezin, zoveel mogelijk. Dat is ons ultieme doel, want ze zijn groot voordat je het weet (cliché, maar waar!). Wij willen leden van Kleine Wereldreiziger meenemen in onze wereld en helpen bij het plannen van de ultieme momenten om te genieten. Op vakantie en gewoon thuis! Wij willen vaders ene moeder écht toegevoegde waarde bieden als reisfanaten en als coaches.

~ Gijs & Mireille Steegmans

Wat onze leden zeggen en vragen

Briljant dit! Ik had mijn lidmaatschap al direct terugverdiend voor de rest van het jaar toen ik een auto ging huren en een backpack kocht voor de kinderen.
Marianne
Marianne Stegink
Ik volgde Kleine Wereldreiziger al een tijdje toen ik besloot om te gaan bloggen voor de site. Het is ontzettend leuk om onze avonturen met een groot publiek te kunnen delen.
Daphne van Rijnsoever (blogger Kleine Wereldreiziger)


null


null

Abonnement Kleine Wereldreiziger
€ 47
€27,- (tijdelijk aanbod)

Kleine Wereldreiziger PLUS (jaarabonnement)

  • Veel persoonlijke tips die je niet op onze website vindt
  • Contact met andere reislustige ouders én toegang tot de informatie die nog in het hoofd zit bij ons team
  • Kortingen bij onze partners
  • Gratis downloads (ook voor je kinderen)
  • Géén ongepaste reclame, social media en algoritmes
  • Wekelijks nieuwe content
  • Moodboards met reisinspiratie

Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK BETALEN, FACEBOOK GROUPS WERKT OOK

Onze community biedt veel meer dan alleen de mogelijkheid om vragen te stellen en met andere ouders die graag reizen in contact te komen. Wij hebben geen algoritmes, banners, reclame en gesponsorde berichten. Je kunt door alle extra informatie navigeren die wekelijks wordt aangevuld. Moodboards, downloads en reisexperts met jarenlange ervaring. Je krijgt een clean en overzichtelijk product waarin je dag en nacht je vragen kunt stellen (wij slapen 's nachts zelf wel 😉) en meer tips krijgt. Wij willen ouders tijd besparen en niet afleiden met onnodige informatie. Houden wij zelf ook helemaal niet van!


KOMT ER NIEUWE CONTENT BIJ?

Absoluut! Er komt wekelijks nieuwe content bij en wij groeien continu. Mis je iets? Dan ontvangen wij graag een privébericht van je in onze community. Als wij de informatie hebben (en dat zit er wel in met een heel team om ons heen) dan helpen wij je graag. Onze focus ligt op waar de vraag van onze leden ligt, want Je abonnement blijft prijsvast dus als je nu bij de club komt betaal je hetzelfde jaarbedrag zolang je lid blijft en je krijgt automatisch de nieuwe informatie die beschikbaar komt.

WAT GEBEURT ER ALS IK STOP?

Stoppen? Hoezo? :-( Als het goed is levert je je abonnement je in een jaar tijd vele malen meer op dan het kost. Tel de kortingen van onze partners en jouw tijdsbesparing maar op, dan ben je er al. Mocht je toch willen stoppen dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. Je reacties in de community worden anoniem weergegeven en jouw historie wordt voor eeuwig gewist.


IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of PLUS bij je past.


HEBBEN JULLIE ALLEEN EEN JAARABONNEMENT?

Ja, op dit moment is er alleen een jaarabonnement dat ook jaarlijks opzegbaar is. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Als je je lidmaatschap tijdens een speciale aanbieding koopt dan is dit dus ook de prijs die je jaarlijks blijft betalen. We houden ervan om het simpel te houden!