arrow_drop_up arrow_drop_down
9 juni 2016 

Een weekendje op pad met PomPom

PomPom mag toch wel de mascotte van de kleuters in groep 1 en 2 genoemd worden als je het mij vraagt. Het is in ieder geval de grote vriend van mijn kleine wereldreiziger. Meet PomPom!

De kleine wereldreiziger gaat naar school

Sinds een paar maanden gaan onze kleuter naar school en er is best wel wat veranderd daardoor voor hem en voor ons. Ik heb de keuze gemaakt om de eerste jaren dat hij op school zit sowieso om 14.30 uur op school te staan iedere dag. Gelukkig kan ik dat goed combineren met mijn werk als coach en natuurlijk met KleineWereldreiziger.nl hoewel ik wel moet toegeven dat het wel continu een kwestie is van prioriteiten stellen, keuzes maken en soms ook gewoon doodmoe zijn.

Eén van de gevolgen van naar school gaan is dat we sinds februari veel rustiger aan doen in de weekenden: rust, reinheid, regelmaat?! Onze kleuter is gewoon op donderdag al moe van school en zegt zelf heel duidelijk dat hij lekker thuis wil blijven het weekend. En toch doen we nog wel meer dan het gemiddelde Nederlandse gezin, dat zit in de genen zullen we maar zeggen!

Weekendje op pad met PomPom

PomPom is voor kleuters is groep 1 en 2 een beroemde pop, ze leren spelenderwijs met hem en ieder weekend gaat PomPom bij een ander kindje logeren en moet er voor hem gezorgd worden. Natuurlijk was PomPom ook een weekendje bij ons en omdat het vlak voor onze vakantie naar Sri Lanka was, hadden we een chill weekend gepland. Onze kleuter nam zijn taak zeer serieus en PomPom was echt part of the family. Uiteindelijk hebben we PomPom lekker mee op sleeptouw genomen in onze eigen omgeving, bioscoopje pikken, naar de speeltuin, je kent het wel. Kijk hoe ons weekendje in eigen omgeving was in ons fotodagboek!

 

 

 

Heb jij leuke verhalen over PomPom? Deel ze hieronder!

Over de schrijver
Ik ben Mireille, oprichter en eigenaar van Kleine Wereldreiziger. En trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Wij vinden het heerlijke om met de kinderen op reis te gaan in Nederland, Europa en ook daarbuiten. We geven onze passie voor reizen als snel door aan onze oudste zoon en zo begint ook Kleine Wereldreiziger. Toen ik startte was er nog heel weinig informatie te vinden over reizen met kinderen. Dat is nu wel anders! Ik wil met mijn team aan ouders laten zien hoe leuk het is om de wereld te ontdekken met kinderen. Comfortabel reizen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daarbij belangrijk vinden wij. Fijne accommodaties, bijzondere overnachtingen en vakantiewoningen waar juist niet de grote massa naartoe gaat. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer. Heb jij een tip? Of heb jij een fijne accommodatie voor gezinnen? Stuur een bericht naar Mireille via mireille@kleinewereldreiziger.nl.