Een weekendje op pad met PomPom
09 juni 2016 
7 min. leestijd

Een weekendje op pad met PomPom

PomPom mag toch wel de mascotte van de kleuters in groep 1 en 2 genoemd worden als je het mij vraagt. Het is in ieder geval de grote vriend van mijn kleine wereldreiziger. Meet PomPom!

Sinds een paar maanden gaan onze kleuter naar school en er is best wel wat veranderd daardoor voor hem en voor ons. Ik heb de keuze gemaakt om de eerste jaren dat hij op school zit sowieso om 14.30 uur op school te staan iedere dag. Gelukkig kan ik dat goed combineren met mijn werk als coach en natuurlijk met KleineWereldreiziger.nl hoewel ik wel moet toegeven dat het wel continu een kwestie is van prioriteiten stellen, keuzes maken en soms ook gewoon doodmoe zijn.

Eén van de gevolgen van naar school gaan is dat we sinds februari veel rustiger aan doen in de weekenden: rust, reinheid, regelmaat?! Onze kleuter is gewoon op donderdag al moe van school en zegt zelf heel duidelijk dat hij lekker thuis wil blijven het weekend. En toch doen we nog wel meer dan het gemiddelde Nederlandse gezin, dat zit in de genen zullen we maar zeggen!

PomPom is voor kleuters is groep 1 en 2 een beroemde pop, ze leren spelenderwijs met hem en ieder weekend gaat PomPom bij een ander kindje logeren en moet er voor hem gezorgd worden. Natuurlijk was PomPom ook een weekendje bij ons en omdat het vlak voor onze vakantie naar Sri Lanka was, hadden we een chill weekend gepland. Onze kleuter nam zijn taak zeer serieus en PomPom was echt part of the family. Uiteindelijk hebben we PomPom lekker mee op sleeptouw genomen in onze eigen omgeving, bioscoopje pikken, naar de speeltuin, je kent het wel. Kijk hoe ons weekendje in eigen omgeving was in ons fotodagboek!

Leuke Roompot met kinderen
OVERNACHTEN MET KIDS
Leuke glamping in Nederland met kinderen

GLAMPING

Tips voor een vakantie in Nederland met kinderen

ALLE PROVINCIES

E-book Nederland met kinderen

Reisgids: Ontdek Nederland met kinderen

Ga op pad met Kleine Wereldreiziger en ontdek de mooie plekjes van Nederland! Deze unieke online reisgids is véél meer dan alleen een e-book.

  • 125+ uitjes, per provincie gerangschikt
  • Inclusief gratis app
  • BONUS: 50+ horeca-adressen
  • BONUS: 50+ slaapplekken