arrow_drop_up arrow_drop_down
Camp bed air 70

Camp bed air 70

Voor kampeerders die liever wat meer richting glamping gaan, maar dan binnen het budget van kamperen is er dit handige opblaasbare veldbed. Maar is het echt zo comfortabel als je denkt?

Wat is de Camp Bed Air 70?

De Camp Bed Air 70 is een nieuw opblaasbaar veldbed van het merk Quechua. Dit Camp Bed Air is een eenpersoons veldbed dat makkelijk te verbinden is met een tweede veldbed waardoor je een twee persoonsbed krijgt in je tent, 140 centimeter in totaal. Ieder matje dat je wilt kan er bovenop gelegd worden voor meer slaapcomfort op te camping. We nemen de proef op de som en testen zelf het opblaasbare onderstel voor in de kampeertent: let's try the Camp Bed Air.

Kamperen in wat meer luxe

Wij zijn geen doorgewinterde kampeerders en één reden daarvoor is dat wij gewoon van een lekker bed houden. Bij het zien van de Camp Bed Air waren wij dus direct nieuwsgierig. Vooropgesteld: het is natuurlijk niet vergelijkbaar met een goed hotelbed. Maar aan de andere kant laten hotelbedden vaak te wensen over. Wij zijn zeer aangenaam verrast als we op ons matje duiken dat bovenop de Camp Bed Air 70 ligt. Hiermee kunt je tot je oude dag onderhand kamperen! Je voelt de stevigheid, ligt tegelijkertijd een stuk hoger en heb dus minder te maken met de optrekkende kou. https://youtu.be/wvHJp4_lMT8

Tips voor onderweg met de Camp Bed Air

Ik moet er wel bij zeggen dat het matje dat je er bovenop legt een enorm verschil maakt in combinatie met hoe hard je het bed oppompt. Als je matje te licht is dan zak je in het Camp Bed Air als in een hangmat, dat was tenminste onze ervaring. Er staat bovendien duidelijk bij de instructies dat je het bed hard moet oppompen om voldoende steun te krijgen: 0,4 bar of 6 PSI. En dat staat er natuurlijk niet voor niets. Het bed is gewoon makkelijk op te zetten en af te breken en je kunt het bed in de hoes weer makkelijk opvouwen. Ideaal gewoon! Met stevige elastische banden bevestig je je matje op de Camp Bed Air. Wij vinden het ook een voordeel dat de bedden makkelijk aan elkaar te koppelen zijn, al is het wel te merken als je buurman of buurvrouw dan omdraait. Wij hadden daar geen last van, maar het is anders dan een eenpersoons luchtbed los op de grond. En verder:
  • Neem een (hand)pomp mee, want anders kun je het bed niet oppompen
  • Blaas het bed hard op voor voldoende steun: 0,4 bar of 6 PSI

Opblaasbaar veldbed voor meer comfort

Omdat video meer zegt dan een heel verhaal met foto's raden we je aan om deze twee video's te kijken voor complete tekst en uitleg over het product zelf: https://youtu.be/WhLJdENQ7ng

Ontvang onze gratis tips -

geniet meer met je kinderen!

Wij sturen je iedere zondagochtend (als de frisse week nog moet beginnen) een fijne dosis liefde, tips en gezelligheid om je leven steeds een beetje leuker te maken, samen met je gezin. Maar natuurlijk ook met voldoende aandacht en rustmomenten voor jezelf!