Hop-on, hop-off bus tijdens een stedentrip

Hop-on, hop-off bus

Amsterdam, Londen of Parijs. Een stad met de kinderen verkennen is ontzettend leuk. Hoe moet je je voorbereiden op een stedentrip en nog belangrijker: wat is makkelijk en ook leuk voor de kinderen en jullie zelf?

Hop-On, Hop-Off bus

Koop een buskaartje voor één of meer dagen bij CitySightseeing.com en bekijk alle hoogtepunten van de stad die je bezoekt op een makkelijke manier. De knalrode bussen zijn goed herkenbaar en hebben een dicht gedeelte onder in de bus en open gedeelte bovenop. Vooral met mooi weer is het ontzettend leuk om een stad met de kinderen op deze manier te zien. Maar ook als het regent kun je een stad zien, zonder dat je continue door de regen hoeft te lopen.

Rijden langs de highlights van een stad

Ontdek Praag, Dublin, Porto, Rome, Amsterdam, Londen en nog veel meer andere steden met je kinderen in de herkenbare rode ‘Hop On and Hop Off bus’ van CitySightseeing en kies zelf je route(s)! Er zijn vaak meerdere routes die gereden worden door de rode stadsbussen en je hebt zelf de keuze om zo vaak als je wilt op een dag in en uit te stappen. Ieder half uur heb je de mogelijkheid om weer op te stappen en mee te rijden naar de volgende bushalte. Bushaltes zijn goed herkenbaar en je kunt er vanuit gaan dat je op deze manier echt alle hoogtepunten van een stad te zien krijgt. Je kiest dus helemaal zelf welke bezienswaardigheden je wilt zien met je kinderen en hoe lang je bij je dat mooie kasteel, die lange brug of het gezellige restaurant wilt blijven.

Extra kortingen voor de wakkere citytripper

In de bus bussen van CitySightseeing kun je in 10 verschillende talen en met je eigen koptelefoon luisteren naar de informatie die wordt gegeven over alles wat je ziet. Kinderen zullen dus spelenderwijs kennismaken met een stad en zelf heb je ook de kans om je tijd zo optimaal mogelijk te gebruiken. Verder kun je met je busticket gebruik maken van leuke kortingen. Bespaar dus tijdens je vakantie bij restaurants, winkels en bekende attracties. Let wel even goed op, want er zijn zoveel verschillende soorten kortingen dat je misschien maar beter gewoon overal met je ticket kunt wapperen om te voorkomen dat je ergens korting misloopt.