GB Pockit Buggy

GB Pockit Buggy

De GB Pockit Buggy is nog niet zolang op de markt in Nederland en ik ben direct verkocht bij het zien van deze mini buggy die handig is voor op vakantie met kinderen en natuurlijk ook voor dagelijks gebruik rondom huis.

GB Pockit Buggy, nieuw en uniek

De GB 'Good Baby' Pockey Buggy is behoorlijk innovatief en uniek in haar soort. Deze buggy is zeker weten de meest compacte in haar soort op dit moment. De GB Pockit Buggy weegt iets meer dan 4 kilo en is daarmee misschien ook wel de lichtste buggy van dit moment. En dat is nou precies waarom wij deze GB Pockit Buggy zo geweldig vinden: dit is natuurlijk een pareltje voor gezinnen die op vakantie gaan, met de auto of het vliegtuig. En ook in een kleine auto is het ding ideaal natuurlijk, gewoon als je een dagje weg gaat.

Buggy met het formaat van een shopper

Je kunt deze Good Baby Pockit Buggy in een paar stappen opvouwen tot het formaat van een shopper. Ik moet toegeven, er hangt een prijskaartje aan van € 239,95, maar dan heb je wel wat! Wij zijn het buggy tijdperk inmiddels ontgroeit, maar ik zou geen seconden twijfelen als ik nog een buggy zou moeten aanschaffen. Verder voldoet deze buggy trouwens aan alle eisen die je minimaal zou stellen aan een buggy: zwenkwielen aan de voorkant, een vak voor de boodschappen (als hij uitgeklapt is!) en voor de veiligheid een in hoogte verstelbare 5-punts veiligheidsgordel met gordelpads.

Daag drama's rondom connecting flights

Hoe handig als je buggy gewoon mee kan in de handbagage in het vliegtuig. Erg prettig met een connecting flight weet ik uit ervaring. Dan heb je namelijk geen buggy en als je dan als moeder alleen met een tweejarige heel Charles de Gaulle airport over moet racen - te voet - dan zou je willen dat je deze pockit buggy had. Leuk feitje: deze buggy heeft in 2014 de Guiness World Records gehaald!https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=3S7WkqoMRhYBewarenBewaren