KLM Flight Bundle

KLM Flight Bundle

Vlieg je  met je gezin vaker dan 3x per jaar binnen Europa? Dan is KLM Flight Bundle wel wat voor jullie! Ik zag er het voordeel niet direct van in, maar omdat het ook voor weekenden en schoolvakanties is, wordt het ineens wel erg interessant voor gezinnen.

Hoe werkt de KLM Flight Bundle?

Met KLM Flight Bundle leg u vooraf de bestemming(en) en het aantal vluchten vast, maar pas als je zin krijgt om je koffers te pakken, kies je de datum van vertrek. KLM houdt op elke vlucht een stoel vrij garanderen ze, ook in het weekend en schoolvakanties! En omdat je vooruit betaalt, is de prijs al bepaald. Handig en vaak een stuk voordeliger als je uiteindelijk kijkt hoeveel tijd het speuren naar een goed vliegticket kost. Dat is tenminste onze mening. Time is money, right? Dus... 1. Kies één of meerdere bestemmingen binnen Europa. 2. Kies het aantal retourvluchten (min. 3 en max. 30) 3. Vooruit boeken kan van 180 dagen tot voor 4 uur voor vertrek. Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs van uw vluchten. De gekozen flexibiliteit geldt voor alle vluchten binnen je bundel. 4. Min. 1 en max. 9 personen mogen gebruik maken van je bundel. Hoe lager het aantal delers, hoe lager de prijs per vlucht. 5. De bundel kun je in één keer betalen of gespreid in termijnen. Bovendien bespaar je op de boekingskosten, want die betaal je slechts eenmalig i.p.v. €10 per boeking.

Hoezo handig voor gezinnen?

Als je regelmatig binnen Europa vliegt met je gezin, is een KLM Flight Bundle wellicht dus iets voor jullie. Vaak gaan gezinnen geen weekendje weg vanwege de toch best hoge prijzen tijdens de weekenden. Met de KLM Flight Bundle is de prijs meer gemiddeld en dus beter te doen voor gezinnen. Je legt dus vooraf de bestemming(en) en het aantal vluchten vast voor een jaar, maar pas als je zin krijgt om je koffers te pakken, kies je de datum van vertrek. KLM houdt in het weekend en schoolvakanties dus stoelen vrij. Bovendien kun je met maximaal 9 personen gebruik maken van een bundel, dus niet iedereen hoeft zijn eigen bundel te betalen. Superhandig vinden wij!

Voordelen van KLM Flight Bundle

  • Alle vluchten voor een vaste, lage prijs
  • Later pas bepalen wanneer je vliegt
  • Zeker van een stoel op elke vlucht
  • Bundel delen met familie of vrienden

Kort samengevat

Kies dus één of meer bestemmingen binnen Europa voor in je eigen KLM Flight Bundle. Twee (of meer) bestemmingen die je in een jaar nog wilt bezoeken, of bijv. een bestemming die je minimaal 3x bezoekt. Kies vervolgens met hoeveel mensen je de bundel wilt delen, en hoe flexibel je wilt zijn in het inboeken van je vluchten. Tot een dag voor vertrek, of is drie maanden van tevoren ook vroeg genoeg? Zo bepaal je de uiteindelijke prijs van de tickets in je KLM Flight Bundle. En zodra je zin krijgt om weg te gaan, boek je de vlucht waarmee je vertrekt. Klik hier voor alle informatie en boeken
arrow_drop_up arrow_drop_down