arrow_drop_up arrow_drop_down

Samenwerken?

Promoot je merk of bestemming bij reislustige Nederlandstalige gezinnen

sustainability & slow travel

verder kijken dan alleen de highlights

nature & familylife

genieten met respect voor onze wereld

food & meet the locals 

leren van andere culturen en gebruiken

ONZE MISSIE
Welkom bij Kleine Wereldreiziger! Wij zijn een Nederlands gezin met twee jongens (2012 & 2018) en samen ontdekken wij de wereld: ver weg en zeker ook dicht bij huis. We laten ouders door middel van onze blogs, foto's en socialmediakanalen zien dat het geweldig is om als gezin de wereld te verkennen. Door onze reisverhalen en foto's inspireren we gezinnen om de mooie wereld te zien door de ogen van hun kinderen. Onze focus ligt op slow traveling, actief zijn in de natuur, cultuur, eten en in contact komen met de lokale bevolking. Dicht bij huis en ver weg dus.


KLEINE WERELDREIZIGER PREMIUM

Kleine Wereldreiziger PREMIUM is een feit, onze eigen ledenomgeving werd begin 2021 gelanceerd. Juist, midden in de tweede corona lockdown. Kleine Wereldreiziger Premium gaat verder waar onze prachtige website stopt. Het is een besloten omgeving, los van social media en algoritmes. Wij hebben één op één interactie met onze leden, allemaal reislustige ouders. Zijn hebben als lid de mogelijkheid om (ons) vragen te stellen over hun volgende vakantie, weekendje weg of uitje. Op deze manier kunnen wij écht het verschil maken en onze persoonlijke tips toespitsen op de wensen van andere ouders. Bovendien profiteren leden van extra's zoals korting bij onze partners, e-books, moodboards en andere premium informatie. Wekelijks wordt er nieuwe content toegevoegd.


WHAT'S IN IT FOR YOU?
Ons doel is om win-winrelaties te creëren. Simple as that! We bieden meerdere manieren om het waardevolle publiek van bereisde gezinnen te bereiken die op zoek zijn naar reisinspiratie en bestemmingsinformatie. Wij zijn zeer sterk in SEO en bereiken een groot publiek van ouders in Nederland en België die oprecht geïnteresseerd zijn in ons persoonlijk reisadvies. Onze lezers hebben interesse in onze persoonlijke ervaringen uit de eerste hand, waarderen ons en boeken hun reizen op basis van de aanbevelingen in onze blogs.


ADVERTORIAL

Je wilt je dat wij je promoten bij Kleine Wereldreiziger? Leuk! Neem contact met ons op wanneer je een serieuze adverteerder bent. Onze content is uniek en door ons geschreven.


ADVERTEREN EN FACEBOOK MARKETING (INCLUSIEF INSTAGRAM)

We hebben verschillende mogelijkheden om je merk, bestemming of product te promoten. Daarom willen we ook graag weten wat je doel is en wat je van ons verwacht. Dan kunnen we namelijk goed meedenken. Wil je zichtbaar zijn op onze homepage? Een pop-up hebben op een specifieke pagina of op een andere manier samenwerken? Wij zetten zelf Facebook marketing in voor promotie van het Kleine Wereldreiziger abonnement en voor een aantal van onze partners. Wij hebben allebei de Facebook training voltooid bij één van de Facebook goeroes van Nederland en zetten onze kennis inmiddels ook in voor andere bedrijven.


CAMPAGNES VOOR LANGE TERMIJN

Het beste resultaat bereik je toch echt door het inzetten van een combinatie van blogs, social media en advertenties over een langere periode. Heb je interesse en budget beschikbaar? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je om vervolgens een passend voorstel te maken. We doen dit alleen met merken die bij ons passen en die begrijpen dat de schoorsteen hier ook moet branden.

Mireille

Er valt zoveel te ontdekken. De wereld is geweldig door de ogen van je kind! Onze website is volledig in het Nederlands en inspireert ouders om met hun kinderen het beste uit elke dag te halen. Zowel thuis als op vakantie.

Familie Steegmans - Kleine Wereldreiziger

Facts & Figures

Kleine Wereldreiziger heeft een groeiende groep met hoger opgeleide, bovenmodaal verdienende ouders. 73,8% van onze bezoekers is vrouw. 

Onze lezersgroep heeft een passie voor reizen, het buitenleven, eten, duurzaamheid, sport en natuurlijk het gezin. Ze zijn gemiddeld tussen de 30 en 45 jaar oud. Wij hebben Nederlandstalige bezoekers uit Nederland (75%) en België (14%).


Kleine Wereldreiziger heeft:

 • 15.000+ unieke bezoekers per maand (voor corona 50.000+)
 • 10.000+ volgers op Instagram
 • 2.250+ volgers op Facebook 
 • 350+ leden in onze eigen ledenomgeving
 • 100.000+ maandelijkse impressies via Pinterest
 • 1.500 nieuwsbrieflezers

Daarnaast is ons blogteam ook actief op persoonlijke socialmediakanalen.

Wij werkten eerder met

 • Waterland van Friesland
 • Tref het in Oss (Gemeente Oss)
 • Sunny Cars
 • Bikotel Portugal
 • DFDS Seaways
 • Europa-Park Germany
 • Indonesia Tourism
 • Explore Georgia Tourism
 • Natuurlijk Glamping
 • Musea all over the world
 • Accommodaties all over the world

Press trips & Team

Kleine Wereldreiziger heeft een team van gastbloggers. Dit zijn allemaal moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We schrijven over musea, bijzondere accommodaties, uitjes/activiteiten, natuur, roadtrips, restaurants, gewoonten en gebruiken. Wij geloven in langdurige samenwerkingen en zijn geïnteresseerd in de doelen van onze partners. Wij geloven namelijk dat een langdurige samenwerking gebaseerd op doelen de beste promotie biedt. Wij zijn beschikbaar voor persreizen en kiezen de bestemmingen die wij bezoeken zeer nauwkeurig.

Kleine Wereldreiziger is er speciaal voor reislustige ouders

Download deze special en maak kennis met ons. Deze coronaproof activiteiten komen inclusief persoonlijke tips plus alle coördinaten :-)

50%
Je ben er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ik wil die gratis special!
Download coronaproof activiteiten