arrow_drop_up arrow_drop_down

Samenwerken

Promoot je merk of bestemming bij Nederlandse- en Belgische gezinnen

sustainability & slow travel

verder kijken dan alleen de highlights

nature & familylife

genieten met respect voor onze wereld

food & meet the locals 

leren van andere culturen en gebruiken

ONZE MISSIE
Welkom bij Kleine Wereldreiziger! Wij zijn een Nederlands gezin met twee jongens (2012 & 2018) en samen ontdekken wij de wereld: ver weg en zeker ook dicht bij huis. We laten ouders zien dat het geweldig is om als gezin de wereld te verkennen. Door onze reisverhalen en foto's inspireren we gezinnen om de mooie wereld te zien door de ogen van hun kinderen. Onze focus ligt op slow traveling, actief zijn in de natuur, cultuur en in contact komen met de lokale bevolking. Dicht bij huis en ver weg dus.


WHAT'S IN IT FOR YOU?
Ons doel is om win-winrelaties te creëren. Simple as that! We bieden meerdere manieren om het waardevolle publiek van bereisde gezinnen te bereiken die op zoek zijn naar reisinspiratie en bestemmingsinformatie. Wij zijn zeer sterk in SEO en bereiken een groot publiek van ouders in Nederland en België die oprecht geïnteresseerd zijn in ons persoonlijk reisadvies. Onze lezers hebben interesse in onze persoonlijke ervaringen uit de eerste hand, waarderen ons en boeken hun reizen op basis van de aanbevelingen in onze blogs.


ADVERTORIAL

Je wilt je dat wij je promoten bij Kleine Wereldreiziger? Leuk! Neem contact met ons op wanneer je een serieuze adverteerder bent. Onze content is uniek en door ons geschreven.


ADVERTEREN

We hebben verschillende mogelijkheden om je merk, bestemming of product te promoten. Daarom willen we ook graag weten wat je doel is en wat je van ons verwacht. Dan kunnen we namelijk goed meedenken. Wil je zichtbaar zijn op onze homepage? Een pop-up hebben op een specifieke pagina of op een andere manier samenwerken? Laat het ons weten!


CAMPAGNES VOOR LANGE TERMIJN

Het beste resultaat bereik je toch echt door het inzetten van een combinatie van blogs, social media  en advertenties over een langere periode. Heb je interesse en budget beschikbaar? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je om vervolgens een passend voorstel te maken. We doen dit alleen met merken die bij ons passen en die begrijpen dat de schoorsteen hier ook moet branden.


>> DOWNLOAD RATECARD 2020

Er valt zoveel te ontdekken. De wereld is geweldig door de ogen van je kind! Onze website is volledig in het Nederlands en inspireert ouders om met hun kinderen het beste uit elke dag te halen. Zowel thuis als op vakantie.

Familie Steegmans - Kleine Wereldreiziger

SOCIAL MEDIA

Wij gebruiken onze social media kanalen om ons publiek te bereiken. We zetten ze dus ook in bij samenwerkingen, mits het om passende content gaat natuurlijk. Eerlijkheid en toegevoegde waarde bieden staan bij ons hoog in het vaandel en dat verwachten we ook van onze partners.


BEZOEKERS PROFIEL

73,8% van onze bezoekers is vrouw. Onze doelgroep en bezoekers zijn vrouwen en mannen die een passie hebben voor reizen, hotels en accommodaties, buiten, eten, lifestyle en sport. Ze zijn tussen de 25 en 54 jaar oud en  hebben een bovengemiddeld inkomen. Ook  hun opleiding en sociale status zijn bovengemiddeld.

Landen: Nederland (75%) en België (14%).

Wij werkten eerder met

  • Umbria Tourism

  • Indonesia Tourism

  • Europa-Park Germany

  • Bikotel Portugal

  • Wallonië-Bruxelles Tourisme

  • Explore Georgia Tourism
  • Accommodations all over the world
  • Musea all over the world

40,000+

MONTHLY UNIQUE VISITORS

14,000

FOLLOWERS ON SOCIAL 

57,000+

PAGEVIEWS PER MONTH

PRESS TRIPS & TEAM

Kleine Wereldreiziger heeft een team van gastbloggers. Dit zijn allemaal moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We schrijven over musea, bijzondere accommodaties, uitjes/activiteiten, natuur, roadtrips, restaurants, gewoonten en gebruiken. Wij geloven in langdurige samenwerkingen en zijn geïnteresseerd in de doelen van onze partners. Wij geloven namelijk dat een langdurige samenwerking gebaseerd op doelen de beste promotie biedt. Wij zijn beschikbaar voor persreizen en kiezen de bestemmingen die wij bezoeken zeer nauwkeurig.