arrow_drop_up arrow_drop_down

Samenwerken?

Promoot je merk of bestemming bij reislustige Nederlandstalige gezinnen

slow travel & familylife

samen genieten, niet alleen langs highlights hollen

sustainability

genieten met respect voor onze wereld

food & meet the locals 

leren van andere culturen en gebruiken

ONZE MISSIE
Welkom bij Kleine Wereldreiziger! Wij zijn een Nederlands gezin met twee jongens (2012 & 2018) en samen ontdekken wij de wereld: ver weg en zeker ook dicht bij huis. Sinds 2012 zijn wij het gezin achter Kleine Wereldreiziger en we hebben inmiddels een gezellig blogteam om ons heen heeft verzameld met voornamelijk moeders die allemaal een enorme passie hebben voor... juist ja: op vakantie gaan met hun kroost en hubby! We laten ouders door middel van onze blogs, foto's en socialmediakanalen zien dat het geweldig is om als gezin de wereld te verkennen. We inspireren andere gezinnen graag om de mooie wereld te zien door de ogen van hun kinderen.  Onze focus ligt op slow traveling, actief zijn in de natuur, eten en in contact komen met andere culturen. Dicht bij huis en ver weg.


KLEINE WERELDREIZIGER PLUS

Kleine Wereldreiziger PLUS is onze eigen ledenomgeving, sinds  2021 online. Juist, midden in de tweede corona lockdown. Kleine Wereldreiziger PLUS gaat verder waar onze  website stopt. Het is een besloten omgeving, los van social media en algoritmes. Wij hebben één op één interactie met onze leden, allemaal reislustige ouders. Zijn hebben als lid de mogelijkheid om (ons) vragen te stellen over hun volgende vakantie, weekendje weg of uitje. Op deze manier kunnen wij écht het verschil maken en onze persoonlijke tips toespitsen op de wensen van andere ouders.  Bovendien profiteren onze leden van extra's zoals korting bij onze partners, e-books, moodboards en andere PLUS-informatie. Wekelijks wordt er nieuwe content toegevoegd en natuurlijk zijn wij zelf dagelijks aanwezig in onze eigen ledenomgeving.

Even verder voorstellen

Nederlands reisblog voor gezinnen

Slow travel & familylife

Positieve vibes horen bij ons. Gijs en ik zijn allebei coaches en mede daardoor kijken we altijd naar mogelijkheden in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten. Dit zien we terug bij onze boys die behoorlijk oplossingsgericht en self supporting zijn. Zo tof! Wij willen graag van iedere dag de beste maken, slow traveling is voor ons key daarbij. Dus niet continu van highlight naar highlight racen, maar echt genieten met ons gezin van kleine dingen.

Tuk tuk rijden met kinderen

Sustainability

100% duurzaam reizen is nog een utopie, maar slimme keuzes maken en zoveel mogelijk daarin doen om een fijne wereld voor onze (klein)kinderen achter te laten dat kan zeker wel. Kiezen voor een elektische tuk-tuk of eens vaker de trein pakken helpt al heel veel. Wij supporten graag groene initiatieven en minder plastic. Het gebruik van bamboe rietjes, bamboe tandenborstels en niet meer vliegen voor korte trips? 100 punten! Natuurlijk zijn wij niet heilig, maar met nog maar één kleine vuilniszak restafval in de week met ons hele gezin hebben we een eerste mooie stap gemaakt.

Kamperen in Nederland met peuter

Food 

Wat voor ons een rondreis, vakantie, weekendje weg of dagje uit compleet maakt is lekker eten. Ons hele gezin bestaat uit lekkerbekjes. Dhal curry uit Sri Lanka, bonenschotel uit Mexico, spaghetti carbonara zoals de Italianen hem het liefst hebben en een lekkere stoofpot: wij worden er blij van! Onze reizen hebben er waarschijnlijk wel wat mee te maken dat onze kinderen bijna alles wel lusten.

Nederlands reisblog voor gezinnen

Meet the locals 

Wij zijn best wel een avontuurlijk en actief gezin. Natuurlijk zitten wij ook wel samen lekker met een goede Netflix serie op de bank. Maar in onze vrije tijd zijn we meestal op pad en in contact zijn met andere mensen vinden we fantastisch! Een visje van de BBQ met de eigenaar van onze Portugese casa, te gast zijn op een bruiloft in China, Thailand en Wales bij mensen die we net kennen, op bezoek gaan in de Ardennen bij een gezin dat we hebben ontmoet in Lissabon, logees uit Japan die onverwacht een week blijven logeren. Dat is waar wij ontzettend van kunnen genieten. Dat zijn wij!

Chillen bij de tent

Glamping & camping

Wij zijn wij buitenmensen. Dol  op genieten  én houden we van lekker eten. Wij hebben dankzij de coronacrisis de knoop doorgehakt en een tent met kachel gekocht. We houden van comfort en glamping vonden we al fantastisch. Daarom gaan we nu regelmatig wat dagen weg in eigen land met onze glamping uitrusting. Lekker in de natuur, kleine (natuur)campings, geen drukte om ons heen, samen lekker koken en vooral niets hoeven of moeten. Op bijzondere plekken komen, weg van de massa: dat is voor ons het ultieme avontuur en dat kan op allerlei manieren. Luxe en eenvoudig dus!

Mireille

Er valt zoveel te ontdekken. De wereld is geweldig door de ogen van je kind! Onze website is volledig in het Nederlands en inspireert ouders om met hun kinderen het beste uit elke dag te halen. Zowel thuis als op vakantie.

Familie Steegmans - Kleine Wereldreiziger

WHAT'S IN IT FOR YOU?
Ons doel is om win-winrelaties te creëren. Simple as that! We bieden meerdere manieren om het waardevolle publiek van bereisde gezinnen te bereiken die op zoek zijn naar reisinspiratie en bestemmingsinformatie. Wij zijn zeer sterk in SEO en bereiken een groot publiek van ouders in Nederland en België die oprecht geïnteresseerd zijn in ons persoonlijk reisadvies. Onze lezers hebben interesse in onze persoonlijke ervaringen uit de eerste hand, waarderen ons en boeken hun reizen op basis van de aanbevelingen in onze blogs.


ADVERTORIAL

Je wilt je dat wij je promoten bij Kleine Wereldreiziger? Leuk! Neem contact met ons op wanneer je een serieuze adverteerder bent. Onze content is uniek en door ons geschreven.


ADVERTEREN EN FACEBOOK MARKETING 

We hebben verschillende mogelijkheden om je merk, bestemming of product te promoten. Daarom willen we ook graag weten wat je doel is en wat je van ons verwacht. Dan kunnen we namelijk goed meedenken. Wil je zichtbaar zijn op onze homepage? Een pop-up hebben op een specifieke pagina of op een andere manier samenwerken? Wij zetten ook Facebook marketing in voor promotie. Onze nieuwsbrieven hebben een gemiddelde open rate van 40% en een click-through rate van 25%.


CAMPAGNES VOOR LANGE TERMIJN

Het beste resultaat bereik je toch echt door het inzetten van een combinatie van blogs, social media en advertenties over een langere periode. Dat is ook waar wij als online marketing deskundige het beste in zijn! Heb je interesse en budget beschikbaar? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je om vervolgens een passend voorstel te maken. We doen dit alleen met merken die bij ons passen en die begrijpen dat voor niets de zon op gaat!

Facts & Figures

Kleine Wereldreiziger heeft een groeiende groep met hoger opgeleide, bovenmodaal verdienende ouders. 73,8% van onze bezoekers is vrouw. Onze lezersgroep heeft een passie voor reizen, het buitenleven, eten, duurzaamheid, sport en natuurlijk het gezin. Ze zijn gemiddeld tussen de 30 en 45 jaar oud. Wij hebben Nederlandstalige bezoekers uit Nederland (75%) en België (14%). Kleine Wereldreiziger heeft:


 • 15.000+ unieke bezoekers per maand (voor corona 50.000+)
 • 10K volgers op Instagram
 • 3.000+ volgers op Facebook 
 • 350+ leden in onze eigen ledenomgeving
 • 100.000+ maandelijkse impressies via Pinterest
 • 4.000+ nieuwsbrieflezers

Daarnaast is ons blogteam actief op persoonlijke socialmediakanalen.


Wij werkten eerder met

 • Waterland van Friesland
 • Tref het in Oss (Gemeente Oss)
 • Sunny Cars
 • Obelink
 • Bikotel Portugal
 • DFDS Seaways
 • Europa-Park Germany
 • Indonesia Tourism
 • Explore Georgia Tourism
 • Natuurlijk Glamping
 • Musea all over the world
 • Accommodaties all over the world

Press trips & Team

Kleine Wereldreiziger heeft een team van gastbloggers. Dit zijn allemaal moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We schrijven over musea, bijzondere accommodaties, uitjes/activiteiten, natuur, roadtrips, restaurants, gewoonten en gebruiken. Wij geloven in langdurige samenwerkingen en zijn geïnteresseerd in de doelen van onze partners. Wij geloven namelijk dat een langdurige samenwerking gebaseerd op doelen de beste promotie biedt. Wij zijn beschikbaar voor persreizen en kiezen de bestemmingen die wij bezoeken zeer nauwkeurig.

Kleine Wereldreiziger is er speciaal voor reislustige ouders

Download deze special en maak kennis met ons. Deze coronaproof activiteiten komen inclusief persoonlijke tips plus alle coördinaten :-)

50%
Je ben er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ik wil die gratis special!
Download coronaproof activiteiten