arrow_drop_up arrow_drop_down

Waar kun je leuk slapen in een boomhut in Nederland met kinderen?

Wil je slapen in een boomhut met je kinderen ergens in Nederland? Dan heb je tegenwoordig eindeloos veel leuke mogelijkheden! Van leuke boomhutten met glijbaan tot luxe XXL boomhutten en natuurlijk ook wat meer eenvoudige boomhutten. Wij hebben boomhutten geselecteerd waar je leuk kunt slapen met je kinderen in onze eigen fijne Nederland.

Bijzonder overnachten in de Efteling

# Slapen in een boomhut in de Efteling

De Efteling heeft ontzettend leuke themakamers en de boomhutten in Loonsche Land zijn daar onderdeel van. Supertof en sfeervol! Een overnachting in de Efteling is in onze ogen zoveel leuker dan een dagje Efteling. Gewoon, omdat je wat langer in sprookjessferen blijft met je gezin.

Slapen in een boomhut met kinderen

# Slapen in een boomhut met kinderen

Eén van de meest bijzondere overnachtingen met kinderen: slapen in een boomhut. De grote XXL Boomhut bij Camping de Reeënwissel is in onze ogen echt de ultieme belevenis. In deze 4-persoons boomhut zit je midden in het bos in een echt boomhuis. Je loopt over een touwbrug van 14 meter naar de veranda van deze boomhut. Hoewel dit een boomhut is, heb je wel alle faciliteiten tot je beschikking inclusief een badkamer met whirlpool en regendouche, heerlijk!

Dit is natuurlijk niet de enige boomhut overnachting in Nederland. Er zijn veel meer plekken je in een boomhut super fijn kunt overnachten.

Bijvoorbeeld in een boomhut bij de Beekse Bergen of een XXL hut bij Vakantiepark Westerbergen. Het Dierenbos heeft ook een superleuke boomhut met glijbaan. Ultiem!