Vakantie polsbandje, 06-armbandje met naam
SOS armband voor vakantie

SOS armband

Vakantie polsbandje met naam

Ga je met je kinderen op vakantie? Een dagje naar de dierentuin? Naar het strand? Een middag naar de speeltuin of de kinderboerderij? Koop dan een SOS polsbandje voor je kind voor extra veiligheid.

Gratis zwanger

SOS armband, een bandje met naam en telefoonnummer

Voorzie de SOS armband van je naam en telefoonnummer en ga met een veiliger gevoel de deur uit. Mocht een kind onverhoopt buiten zicht raken en misschien zelfs verdwalen dan vergroot een polsbandje de kans op hereniging met je kind. Kleine kinderen zijn vaak erg nieuwsgierig en voordat je het weet is je zoon of dochter ineens verdwenen. Veel ouders hebben dit inmiddels al eens meegemaakt, je bent even wanhopig, maar gaat dan zo snel mogelijk overal zoeken. Met een polsbandje is dat zoeken net even wat makkelijker weet ik uit eigen ervaring als je kind verloren raakt in een mensenmassa. Dat gebeurde ons zelf ook eens, in een fractie van een seconde.

Waar kun je een SOS armband kopen?

Koter Kado

Koterkado

Siliconen SOS naambandje/armbandje met naam.

Prénatal

Prénatal

Polsbandjes die meerdere keren te gebruiken zijn.

SOS armband / vakantie polsbandje

Handige 06-armbandjes voor kinderen

Polsbandjes zijn verkrijgbaar bij winkels als Prénatal, Babydump, Babypark en bij de lokale drogisterijen. Je kunt ook een leuk polsbandje voor je kind of kinderen online bestellen. Er zijn verschillende hippe exemplaren te krijgen, wij hebben een overzicht gemaakt van leuke polsbandjes voor je kind:

Rubberen SOS armband

Rubberen SOS armband
(vanaf € 4,95 per stuk)

Een rubberen SOS armbandje waardoor je het polsbandje makkelijk kunt afspoelen als hij vies is. Er zijn bovendien verschillende maatkeuzes voor dit armbandje, dus zowel baby's als volwassenen kunnen een geschikt formaat vinden.

Je moet er wel rekening mee houden dat bijvoorbeeld een creatieve 2-jarige die maximaal op ontdekkingstocht is redelijk makkelijk dit polsbandje zelf af kan doen. Als je kindje zich dus nog niet helemaal bewust is van het feit dat het belangrijk is om het polsbandje om te houden in het kader van veiligheid, dan zou mijn advies zijn om een armbandje van Infoband te kopen in plaats van een rubberen exemplaar.

Infoband vakantie 06-polsband

Infoband vakantie 06-polsbandjes

(vanaf € 9,95 per 3 stuks)

Infoband heeft kleurrijke vakantie polsbandjes met verschillende motieven. Je schrijft met een gewone balpen de naam van je kind en jouw telefoonnummer op het 06-armbandje.Er is ook extra plaats voor belangrijke informatie zoals een allergie of iets wat een ander zeker moet weten over je kind. Bovendien kun je deze polsbandjes eindeloos opnieuw gebruiken en zijn ze PVC vrij, anti allergeen en non-toxic!

Ik vond het erg makkelijk dat ik het telefoonnummer zelf op het 06-armbandje van Infoband kon schrijven. Waarom dan? Tijdens verre reizen hebben wij vaak een lokaal telefoonnummer en dan kun je dus dat nummer op de Infoband schrijven ter plekke. Die mogelijkheid heb je niet bij de rubberen 06-armbandjes

Heb jij al een zoon of dochter die naar school gaat?

Vraag deze gratis schooltas aan (met vulling!) 

Gratis schooltas
Ring-Ring polsbandjes

Ring-Ring SOS polsbandjes

(vanaf € 4,99)

Ring-Rings zijn felgekleurde en in reliëf bedrukte silicone polsbandjes met een afmeting van 14 cm. Ideaal voor peuters en voor kleine kinderen. Je kunt eerst je favoriete kleur kiezen en daarna de naam van je kind en telefoonnummer. Zo krijg je een uniek en persoonlijk polsbandje.

Icetags armbanden

Icetags armbanden

(vanaf €19,95)

Icetags zijn leuke kleurrijke armbanden die aan de boven- als onderzijde gegraveerd kunnen worden. Totaal is er ruimte voor 10 regels waardoor ze ook zeer geschikt zijn om medische informatie weer te geven. De plaatjes worden met de laser gegraveerd waardoor de tekst slijtvast is. Er kan alles mee gedaan worden: zwemmen, spelen, sporten enzovoort. Wel even de Icetag afdrogen als hij nat wordt, zodat de huid en armband niet onnodig vochtig blijven. Door de leuke kleuren en prints zijn kinderen dol op de Icetag en zo wordt het dragen van een sos armband zelfs leuk!

Meer handige artikelen voor reizen met kinderen

Bubblebum

Bubblebum

BubbleBum Nederland

€ 39,95

Travel-Cot

Travel-Cot

Deryan

vanaf € 59,95

GB Pockit Buggy

GB Pockit Buggy

Goodbaby

Vanaf € 199,-