arrow_drop_up arrow_drop_down
Vesper Hotel
10 oktober 2016 

Vesper Hotel

Vesper Hotel in Noordwijk aan Zee is een wereldplek aan de kust van Nederland. Een plek waar je met je gezin direct het strand op loopt en kunt genieten van comfort en stijl. Kinderen zijn hier welkom en zullen het uitzicht op zee zeker waarderen.

Een belevenis voor ouders…en kinderen

In de zomer van 2014 opende het Vesper Hotel haar deuren als eerste boutiquehotel aan de Nederlandse kust. Wij houden ervan om met onze kleuter in een fijn, comfortabel en sfeervol hotel te overnachten. Dat kan bij het Vesper Hotel! Een bezoekje aan deze wereldplek aan het strand van Noordwijk aan Zee is echt een belevenis voor ouders…en ook voor kinderen. Kinderen zijn hier welkom, in een aantal kamers kan een extra bed of babybedje worden geplaatst, vraag even naar de mogelijkheden met twee kinderen.

Het hotel is kleinschalig met haar 27 kamers en ligt aan de zuidkant van de boulevard van Noordwijk. De eigenaren Michiel en Martijn wonnen vorig jaar de prijs voor Meest Markante Horeca Ondernemers van Nederland. De horeca is goed en ook voor kinderen is hier genoeg te beleven. Ze zullen vast een keer verrast worden, het is niet vreemd als er tijdens het ontbijt plotseling warme wafels met aardbeien zijn of lekkere pancakes!

Modern en sfeervol

De kamers van Vesper Hotel zijn allemaal uniek in hun soort en ze zijn allemaal voorzien van een flatscreen-tv en een goed koffiezetapparaat, we love this! Kijk even goed wat voor kamer je het meest aanspreekt, want er zijn bijvoorbeeld kamers met uitzicht op zee, uitzicht op de tuin of de duinen. Wat wij heel fijn vinden is dat de kamers kleurrijk en clean zijn. 's Ochtends kun je de dag beginnen onder een heerlijke rainshower. Op ongeveer 10 minuten afstand ligt het Azzurro Wellness Centre waar je gratis kunt zwemmen als hotelgast van Vesper Hotel, ze hebben een binnenzwembad.
Dat zijn nou net die kleine extra's die ervoor zorgen dat je echt een warm gevoel krijgt bij het bezoek aan Vesper Hotel. Dit heet nou sfeer en je gast net even die fijne belevenis geven. De bedden liggen heerlijk en het personeel is behulpzaam en vriendelijk, een plek om terug te komen dus je bent gewaarschuwd!

Het ontbijt is een feestje

De eigenaren van Vesper Hotel zijn ondernemers in hart en nieren en runnen naast het hotel ook beachclub Bries en restaurant Het Zuiderbad. Dat gastronomie belangrijk is, zie je ook direct terug bij het ontbijt. Je kunt een lekker vers eitje bestellen, net hoe je hem zelf het liefst hebt of genieten van een lekkere pancake. Voor kinderen natuurlijk ultiem. Verder is het ontbijt heel erg gevarieerd en compleet.

Het meest bijzonder aan Vesper Hotel?

Het ontbijt! Of misschien toch het uitzicht op het strand!? Anyway: je kunt hier met je kinderen de dag dus heerlijk beginnen….en eindigen met een prachtige zonsondergang vanaf het balkon!

Vanaf € 130,- voor een Classic kamer per nacht met 2 kinderen

Bekijk beschikbaarheid | Naar website

Over de schrijver
Ik ben Mireille, eigenares van Kleine Wereldreiziger en trotse moeder van onze lieve boys (2012 & 2018). Met ons gezin ontdekken wij graag de wereld. Ver weg, maar zéker ook heel dicht bij huis! Wij vinden het belangrijk dat een vakantie, uitje of weekendje weg een ervaring is waar nog lang over wordt gepraat. Daar horen voor ons van die fijne adressen bij om comfortabel te overnachten in combinatie met slow travel.
Reactie plaatsen

We hebben nog steeds te maken met  de ‘COVID-19 maatregelen’ die bijna van dag tot dag veranderen. Onze bewegingsvrijheid is beperkt en toch zijn er nog zoveel mogelijkheden om te genieten met je kinderen. We hebben zelf het besluit gemaakt om voorlopig niet naar het buitenland te gaan en willen je graag laten zien hoe mooi ons eigen land is. Natuurlijk hebben wij  nog genoeg ongeschreven verhalen klaarliggen en we respecteren dat iedereen een andere keuze maakt als het over reizen gaat. We blijven je dus inspireren over internationale bestemmingen, al zijn ze niet altijd bereikbaar op dit moment. Dromen mag en is heerlijk! Voor actuele berichtgeving raadpleeg je altijd de lokale overheden en communicatiekanalen. Stay safe en heb respect voor elkaars gezondheid.