Wie is de Mol? Poule

Wie verdenk jij als Mol? 

Word eerste in de KLEINE WERELDREIZIGER POULE en win één van onze prijzen

Deze prijzen geven wij weg

1e Prijs Wie is de Mol Kleine Wereldreiziger

1. Kleine Wereldreiziger reisgidsen (1x)

De winnaar van de poule krijgt alle reisgidsen die we tot nu toe hebben uitgebracht + alle reisgidsen die in 2023 gaan uitkomen. En dat zijn een aantal fantastische exemplaren voor kleine en grote wereldreizigers kunnen wij je vertellen! Kijk voor het complete overzicht in onze shop met e-books. Een e-book is bij ons nooit zomaar een e-book, maar een compleet online pakket met vele extra's!
2e Prijs Wie is de Mol Kleine Wereldreiziger

2. Kleine Wereldreiziger PLUS (2x)

De komende 5 jaar heb jij onbeperkt toegang tot onze Kleine Wereldreiziger PLUS community en alle voordelen die daarbij horen. Stel je vragen aan andere reislustige ouders, krijg kortingen bij onze partners, download doe-boeken voor je kinderen, laat je inspireren door moodboards en krijg tips voor fijne accommodaties. PLUS is 100% mobileproof en komt met een gratis app. We geven maar liefst 2 abonnementen weg!
3e Prijs Wie is de Mol Kleine Wereldreiziger

3. Kaapstad reisgids + Kindervakantiepakket (3x)

Zuid-Afrika is dit jaar het land waar Wie is de Mol? wordt opgenomen en veel reizen door dit prachtige land starten in Kaapstad. Willen jullie je eigen stedentrip Kaapstad plannen? Deze ultieme Kaapstad reisgids voor gezinnen met veel handige extra´s bevat maar liefst 90 attracties en bezienswaardigheden voor gezinnen, een wandelroute en autoroute over het Kaapse Schiereiland én speciaal voor kinderen o.a. unieke zoekkaarten en aftelkalenders. We doen er bovendien een vakantiepakket voor kinderen bij met daarin alles over Frankrijk, Spanje, Italië en Denemarken.

Zo doe je mee in de KleineWereldreiziger.nl poule

1. Aanmelden Kleine Wereldreiziger poule

Download de app van 'Wie is de Mol?' en meld je aan. Wij hebben een speciale KleineWereldreiziger.nl-poule aangemaakt waarvoor je jezelf kunt aanmelden via de link hieronder.
Wie is de Mol kandidaten 2023

2. Laat ons weten wie je bent

Wij zien alleen je gebruikersnaam en je behaalde punten in de poule die we hebben aangemaakt in de app van Wie is de Mol? Om een eventuele prijs in ontvangst te kunnen nemen dien je via onderstaand formulier je gebruikersnaam en mailadres even aan ons door te geven. Dan kunnen wij je bereiken als je een prijs wint!

Je gegevens zijn veilig bij ons en worden na afloop verwijderd.
E-book Kaapstad met kinderen

Deze winactie loopt van 7 januari tot en met 11 maart 2023. Op winacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en bij deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Is er sprake van een gelijke stand in punten? Dan zorgen wij voor een passende oplossing voor de winnaar of winnares. Deze winactie staat los van het programma Wie is de Mol? en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de manier waarop de puntentelling plaatsvindt. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de Wie is de Mol? app om de uitslag te meten. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen aan te brengen indien er geen sprake is van fair play.