Winter Wonderland Noordwijk
Schaatskoorts? Winter Wonderland Noordwijk opent haar deuren!
15 november 2017 

Schaatskoorts? Winter Wonderland Noordwijk opent haar deuren!

De eerste officiële vorstnacht is een feit en die dikke truien worden eindelijk uit de kast gehaald. Met nog een paar wintermaanden in het vooruitzicht kan het bijna niet anders dan dat binnenkort een nieuwe ‘schaatskoorts epidemie’ toeslaat. Maar wees gerust! Ook als we dit jaar niet getrakteerd worden op een halve meter maagdelijk sneeuw, ‘verplichte’ ijsvrije dagen en die langverwachte Elfstedentocht kun je jouw winterhart ophalen in Winter Wonderland Noordwijk. Van 1 december tot 14 januari kunnen groot en klein op 150m2 echt ijs hun schaatsmoves showen én meedoen aan speciale themamiddagen en activiteiten.

Winter is coming

Op het strand in Noordwijk is het niet alleen goed toeven in de zomer, ook in de winter kun je er genoeg beleven. Het Zuiderbad-restaurant wordt voor het derde jaar op rij omgetoverd tot een Winter Wonderland paradijs. Het afgelopen jaar bezochten maar liefst 25.000 bezoekers deze unieke locatie. Op de ijsbaan, in volledig winterse sferen, huur je voor zes euro een paar schaatsen om te genieten van de 150m2 schaatsbaan van echt ijs. Na een paar pirouettes en sierlijke sprongen strijk je voldaan neer in de gezellige loungebanken voor een welverdiende Glühwein of kop warme chocomel en een heerlijke crêpe of oer-Hollands stamppotje van het winterse menu. Uiteraard is er voor de kids een speciaal kindermenu.

Winterse gezelligheid

Ook niet-schaatsliefhebbers halen hun hart op tijdens dit winterse event met tal van andere activiteiten voor jong en oud. Schuif aan voor oud Hollandse spelletjes zoals jenga, trekbiljart of (voor de gevorderde denker) driedimensionaal vier-op-een-rij. En na het succes van vorig jaar staan er uiteraard weer diverse themamiddagen en -avonden op de planning. Sinterklaas en de Kerstman weten de schoorsteen en kerstboom van Winter Wonderland dit jaar zeker te vinden en tijdens de animatiefilm ‘Frozen’ dromen kids weg bij de mooie, betoverende Elsa. Dwing zelf je geluk af met de winterse pubquiz of bingo-avond en laat je verrassen door gerechten uit de Zwitserse keuken op de culinaire Zwitserse Avond.

Kerstdiner aan zee

Feestelijk versierde kerstbomen, knisperende kaarsen, ruime keuze uit de lekkerste gerechten en de liefste familie of vrienden om je heen: hét recept voor een geslaagde kerstviering! Winter Wonderland helpt daarom graag om jouw feestdagen dit jaar nog specialer te maken. Een mooi driegangen Kerstmenu voor €42,50,- per persoon of toch liever een a la carte diner of kaasfondue tijdens je Kerstdiner op 1e of 2e Kerstdag? De mogelijkheden zijn eindeloos. Geïnteresseerd? Reserveer dan snel je plekje!

Praktische informatie

  • Kaarten zijn € 6,- per persoon, dit is de toegang tot de schaatsbaan inclusief schaatshuur.
  • Toegang tot de Stube is uiteraard gratis!
  • Van 1 december tot 14 januari is restaurant het Zuiderbad helemaal omgetoverd tot een Winter Wonderland.
  • Kijk voor de actuele agenda op www.noordwijkwinterwonderland.nl
Over de schrijver
Mireille is eigenaar van Kleine Wereldreiziger. Ze wil ouders graag laten zien hoe leuk het is om de wereld te ontdekken met kinderen. Comfortabel reizen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn daarbij belangrijk. Fijne accommodaties, bijzondere overnachtingen en vakantiewoningen waar juist niet de grote massa naartoe gaat. Dat is wat je kunt verwachten op Kleine Wereldreiziger. Voor gezinnen die net even wat anders willen, houden van comfort en op zoek zijn naar die gezellige sfeer. Heb jij een tip? Of heb jij een fijne accommodatie voor gezinnen? Stuur een bericht naar Mireille via mireille@kleinewereldreiziger.nl.