arrow_drop_up arrow_drop_down
Uitjes en tips in Zuid-Holland met kinderen

Uitjes in Zuid-Holland met kinderen

Archeon met kleine kinderen

De wereld van de geschiedenis

Het Archeon is een Openluchtmuseum waar de geschiedenis van Nederland tot leven komt. Je gaat terug naar de tijd van rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd, de Vikingen en ook naar de Middeleeuwen tot 1350 na Chr.  De boerderijen, huizen en hutten laten je ervaren hoe het was in Nederland vroeger, vooral heel erg leuk voor kinderen in de basisschool leeftijd. De gladiatoren zorgen voor een echt spektakel, hun wereld laten ze echt tot leven komen. Fantastisch!
Speeltuin in Zuid-Holland met kinderen

Plaswijckpark, zoveel te doen

Speelwijck, Dierenwijck, Wandelwijck, een Havenspeeltuin met waterpret. In Plaswijckparck heb je zo'n beetje alles bij elkaar. Met lekker weer is het hier één groot feest voor kinderen die van afwisseling houden. Plaswijckpark is een vriendelijk en veelzijdig familiepark dat je het hele jaar kunt bezoeken, maar het waterplezier is toch echt iets voor als het zonnetje schijnt. Met extra ligbedden en een nieuwe horecagelegenheid is dit een ideale plek om te vertoeven deze zomer.

Tips Schiedam met kinderen

Museum, molens en parken

Een dagje Schiedam met kinderen is fun! Deze jeneverstad is echt niet alleen maar leuk voor liefhebbers van alcohol. Het Jenevermuseum ligt aan het water en is leuk van opzet, ook voor kinderen is er genoeg te zien, maar loop ook verder naar de molens van Schiedam. De hoogste en de oudste molen van Nederland staat in Schiedam, die wil je gezien hebben of niet? Met mooi weer is een rondvaart ook een aanrader, want dan zie je de stad echt op een andere manier.

Ook leuk om te lezen:

Tuk tuk rijden met kinderen
Noord-Brabant
Speeltuin in Gelderland met kinderen
Gelderland
Tips en uitjes in Zeeland met een kleuter
Zeeland