Kindvriendelijke vakantiehuizen in Denemarken

Kindvriendelijke vakantiehuizen in Denemarken

Naar Denemarken met kinderen? Wij hebben de leukste accommodaties voor gezinnen op een rij gezet. Van vakantiehuis in een leuk dorp tot een vakantiepark met volop faciliteiten. Accommodaties in de Deense natuur en plekken om te kamperen. Voor ieder wat wils! Dit zijn onze eigen ervaringen, gecombineerd met tips van andere gezinnen. Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Denemarken en het is natuurlijk heel persoonlijk wat je aanspreek.

Landal Rønbjerg | Ranum, Jutland

Eenvoudig en sfeervolle bungalows, dat is wat je kunt verwachten bij Landal Rønbjerg. Midden in het Limfjord en direct bij het strand en de duinen. Dit Landal park ligt midden in het landschap van Limfjord en is een ideaal familiepark door haar vele faciliteiten. Tijdens de schoolvakanties kun je in dit vakantiepark rekenen op allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen hutten bouwen in het indoor speelparadijs met enorme LEGO®-stenen of van de klimvulkaan roetsjen. Wil je liever wat outdoor vermaak? Maak dan een mooie wandeling in de omgeving of huur een fiets voor een prachtige fietstocht.

> Lees meer over ons verblijf

> Boeken bij Landal GreenParks

Boeken bij Booking.com

Ribe Byferie Resort | Ribe, Zuid Jutland

Ribe Byferie Resort is een dorpje op zich en ligt vlakbij het Ribe VikingeCenter. Het park telt een kleine 100 accommodaties en gasten krijgen een kortingskaart voor Ribe Zwembad, restaurants en een breed scala aan andere attracties. Dit fijne resort ligt op loopafstand van het middeleeuwse stadscentrum van Ribe met haar gezellige eetgelegenheden en een aantal bezienswaardigheden.

> Boeken bij Booking.com

Boeken bij TUI

Ribe Byferie Resort Denemarken

LEGOLAND® Holiday Village

Wie voor het eerst naar Denemarken gaat wil zeker naar LEGOLAND. Wij tippen een cottage Wild West of een wijnvat op dit vakantiepark.

> Boeken bij TUI

Leuk vakantiepark bij BillundLEGOLAND Holiday Village

Mireille's tip: Lalandia Billund Resort

Met twee kinderen in een andere leeftijdscategorie. Wij als ouders die actief willen zijn in de omgeving. Dan blijkt een compleet vakantiepark voor afwisseling toch wel heel erg fijn! Hoewel we het massale van Lalandia Billund Resort wel even wennen vinden, is dit wel een fantastische plek natuurlijk voor een 8-jarige die maximaal wil zwemmen. Bovendien ligt het vlakbij LEGOLAND en de moderne huisjes zijn voor ons meer dan prima. Wij tippen Lalandia Billund Resort graag voor een short stay.

> Boeken bij TUI

Boeken bij Booking.com

Lalandia Billund Resort